12

Jeg bestemmer

Hele dagen har jeg haft udsigt til Århus tage. Lige henne om hjørnet lå Bruuns Galleri. Der var udsalg. Jeg havde ikke tid til at kigge indenfor, selvom det var fristende.

I stedet kunne jeg nyde tagudsigten og glæde mig over alle de sparede penge.

Udsigt over �rhus tage

Dagen var lang, uden nævneværdige pauser, så det var godt, at have muligheden for at slappe af på bagsædet af en bil og ikke selv skulle være chauffør. Jeg kunne læne mig tilbage og lytte og grine, uden selv at skulle koncentrere mig om trafikken, som ind imellem krævede mere end almindelig åndsnærværelse.

Regnen væltede rasende ned fra himlen over det meste af Himmerland og der var gråt derude, men hjemme igen i Aalborg, er solen krøbet frem fra sit skjul og gør dagen knapt så grå.

Sol på væggen

Nu sidder jeg her, med sol på væggen og kaffe i kruset. Jeg overvejer, om det er ikke på tide at komme ud at handle, men det kræver energi, jeg ikke har. Mest af alt har jeg lyst til, at blive siddende og vente lidt endnu med at tage hul på verden udenfor.

Heldigvis er det weekend og jeg bestemmer.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Slagt en hellig ko… » Gode vibrationer
  3. februar 2007 at 12:04

  […] Godt jeg ikke vidste, at Stine Bangs gode vibrationer kunne findes lige nede i Tidens Møbler på Klostertorvet, i går. Jeg havde haft svært ved at modstå… […]

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2007 at 21:58

  Jeg opholdt mig i Jægergårdsgade og elsker alle specialforretningerne både der og i gaderne lige omkring. Jeg plejer at have god tid, så der kan provianteres inden hjemturen, men i dag var jeg ikke selv chauffør og måtte stige på bilen, da den kørte ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ida
  2. februar 2007 at 21:54

  Du skal heller ikke være træt af, at det ikke blev til noget med Galleriet. Vi bor tæt på det, undgår det som regel og kalder det City Centret. Der mangler luft derinde, lyset er mærkeligt og man kan finde de selvsamme forretninger lige nede af Strøget. Til gengæld er der skønne specialforretninger på både Bruunsgade og Jægergårdsgade.. Dem skulle du besøge en anden gang..

  Håber du har en dejlig aften…

 • Avatar
  Reply
  Lizelotte
  2. februar 2007 at 20:50

  Uhm – weekend…

  Har fået et par glas rødvin, og der er stadig lidt i flasken. Samt en dejlig mand i sofaen nedenunder, og en film i flimmeren her kl. 21.

  Livet er godt.

  Og jeg er NOGET misundelig på dit køkkenur :-)

  GOD WEEKEND Liselotte (og alle jer andre)

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  2. februar 2007 at 20:34

  Jeg havde også lidt svært ved, at tage mig sammen.

  Men jeg har været i byen og vi har nu mad og drikke til endnu en weekend.
  Jeg er mæt og tilfreds efter en rigtig god dag, sammen med nogle gode kollegaer.

  Nu kan weekenden bare komme an……

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2007 at 19:49

  Jeg HAR handlet nu og det endda i godt selskab. Jeg HAR også spist og har ondt i maven. Jeg har en helt, lang fredag aften foran mig. Jeg klager ikke det mindste :-)

 • Avatar
  Reply
  Hege
  2. februar 2007 at 19:08

  Jeg kom hjem til mitt rede omtrent samtidig som du kom hjem til ditt, – og også jeg burde dra ut for å handle. Men så var det så varmt og hyggelig hjemme og så kaldt der ute. Resultatet ble at min kjære tok handleturen. Det var ikke oss på to ben som skulle mettes, vi har nok. Nei, det var kattene som hadde vært uten både den tørre og den våte kosten siden i går. Stakkar små. De elsker ham – de også!

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  2. februar 2007 at 18:19

  hov, det er jo mit køkkenur ^^
  nyder kokkens privilegium: at nippe af et glas rødvin mens kødsaucen snurrer på komfuret inden pastaen skal koges. Så er det ikke så slemt at være forkølet :)

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  2. februar 2007 at 18:12

  chili con carne med speltskruer og frisk brød ….hmm fredag også
  et lille bad på en 40 grader

  glæden er lige her og nu

  dejligt

 • Avatar
  Reply
  mette
  2. februar 2007 at 18:05

  Hej Liselotte,

  Øv – du ikke havde tid til at nyde lidt mere af vores dejlige by.

  Især fredag eftermiddag – ovenpå ugens strabadser og med udsigt til den forestående weekend – er det superhyggeligt at præ-slappe af på: http://www.sigfreds-kaffebar.dk

  Rigtig god weekend.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2007 at 16:53

  Årh… hvor ville jeg godt gide, at hygge med en fiskefrikadelle, Anne. Hvor havde det været godt og ja, der er nu noget over den fredag :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Stange
  2. februar 2007 at 16:52

  Handleriet løber vel ingen steder, der er sikkert også varer på hylderne i morgen!
  Du bestemmer, det er weekend, det er godt :-)

  Hvis i ikke boede så langt væk, så kunne i kommer her til en hjemmerørt fiskefrikadelle og en kold øl, og så ellers skrubbe hjem igen til sofahygge og chokolader, og måske en enkelt pind strik på et dejligt projekt!!

  Nyd resten af fredagen, der er nu et eller andet over den…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)