46

Geoinformation

Så snuppede jeg endnu et kig på bloggens geografi, selvom natten endnu ikke er ankommet. Der er ikke blevet mindre at kigge på.

Jeg fandt et sted, hvor man med yderligere detaljer kan se, hvor de besøgende kommer fra (Ja, ja, det handler dybest set om, at jeg ikke gider rydde op efter aftenens curry-orgie, indrømmer jeg).

Geosnapshot

Der er utallige lande repræsenteret: Danmark, Norge, USA, Sverige, Tyskland, Canada, England, Spanien, De Forenede Arabiske Emirater, Schweitz, Grønland, Brasilien, Finland, Japan, Holland, Irland, Australien, Malaysia, Rusland, Frankrig, Rumænien, New Zealand, Afghanistan, Island og Italien.

Jeg formoder, at der sidder danskere alle de nævnte steder, for ellers kan der vist ikke være meget fest ved siden her, men det er fantastisk at vide, at der er mennesker over hele kloden, som ind imellem svinger her ind forbi.

Ydermere har Ole (it-kyndig hjemmevejleder) installeret et statistiksystem ude i maskinhuset, som holder øje med både dette og hint. Det tæller blandt andet kommentarer, så nu ved jeg, hvem den flittigste kommentator herinde er. Og den næstflittigste. Og den næste…

Det burde minde mig om, at jeg skal være bedre til at kommentere rundt omkring, for det sker alt for ofte, at jeg bare nyder at læse, men glemmer at fortælle skribenten netop det. Jeg bliver selv så utroligt glad for kommentarer, så mon ikke andre har det på samme måde. Jeg tror det og jeg strammer op!

You Might Also Like

46 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. april 2007 at 19:23

  Hejsa Gitte

  Jeg har ikke telefonnummeret på Knud.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  12. april 2007 at 14:38

  Hej
  jeg vil lige høre om jeg mon kan få et telefonnummer på ham der Knud, der står for udlejning af Øster sundby Forsamlingshus?
  Tusind tak for hjælpen.
  Venlige hilsner fra Gitte

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. februar 2007 at 08:51

  Der er prikker, men måske er de ikke så nøjagtige eller måske er statistikken fra et tidspunkt, hvor I ikke lige havde været inde :-)

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  5. februar 2007 at 08:43

  vi kunne jo lave en slagtenheligko fangroup på fyn …hihi også
  en gang imellem sende en kærlig kollektiv tak til forfatterinden eller noget …….

  nej det er lidt for sjov blev bar nysggerig på om jeg er den eneste
  slagtenhelligkoelsker i området tihi…..

  go mandag nu vil jeg hoppe i fitness
  også jobbe i al for lang tid
  men jeg vil da ta min bil og køre ud af vores nye hjemmebiksede
  carport som frank lige smækkede op i weekenden
  her er det smukkeste sol lige nu
  håber alt vel i aalborg

 • Avatar
  Reply
  Inger
  5. februar 2007 at 06:48

  Jeg har givet mig til kende, nogle meget få gange, og jeg må medgive mange, at jeg også følger/nyder – dagligt – dine fine ord og billeder.
  Måske der er en lille Balle-prik ;o)

 • Avatar
  Reply
  Susan
  5. februar 2007 at 05:16

  Og jeg er jo saa en af de vestligste prikker, en af de 3 nedereste, maaske den midterste af dem – det er svaert at se. :-)

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  5. februar 2007 at 00:57

  øv man kan ik se Gudme ordentligt …gad vide om jeg er den enenste fynbo der læser din blog hver dag kan kun se en stor orange klat på hele dk er det noget jeg har gjort fejl…….

  Bolette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 22:05

  Tusinde tak for de flotte ord, Mette. Dem er jeg virkelig glad for :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  4. februar 2007 at 21:27

  Jamen, det er da en skam hvis du ikke får at vide, hvilken glæde du bringer andre med din blog. Siden jeg opdagede din blog for nogle måneder siden, har jeg været inde på den flere gange dagligt, fordi… ja, fordi jeg ganske simpelt ikke kan lade være. Jeg kan kun sige, at du – med dine fantastiske billeder, illustrationer, velvalgte ord og sans for at se skønheden og lyset i mange ting – gør mig glad! Ganske simpelt. Og også nogen gange ked pga. alvoren i jeres liv. Men selv de tunge stunder skriver du om, så det rører én helt inde ved hjertet, og derfor bliver jeg nødt til at følge dig og din familie. Og jeg sender jer hver gang mange varme tanker, selv om du ikke ved det, for jeg har aldrig undtaget denne ene gang skrevet til dig. Trods alt det I har været igennem, så er det ironisk nok dig, der med dine ord og tanker minder mig om, hvor fantastisk livet er, hvis man skulle have glemt det.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 21:25

  Tuavi, gadekæret sender søde gys gennem mig også. Det er omtrent af de samme grunde, men jeg var bare hende, der lod sig kysse med mellemrum :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 21:12

  Ja, man kan undre sig over, at man faktisk når en frygtelig masse ting, med tanke på al den læsning ;-)

  Jeg er glad for, at du fandt mig, Hege :-)

 • Avatar
  Reply
  Tuavi
  4. februar 2007 at 21:07

  Ikke bare en dansker, nej en Aalborgenser med 30 år (pånær 24 dage) på positionen 68.49 N 51.05 V, som nyder at se billeder fra Aalborg, og Nordjylland.

  Specielt de fra Øster Sundby vækkede gamle minder fra tiden på Øster Sundby Vej og skolegangen på Øster Sundby Vejens Skole. Mange familiefester blev holdt i Øster Sundbys forsamlingshus, så du har måske rendt rundt på loftet, mens vi festede i salen. En storebror havde fritidsjob på Øster Sundby Mølle, så det er også blevet til et par besøg i møllen mens den endnu fungerede.

  “min” prik er iøvrigt vist 600-700 km sydligere end min fysiske placering, så jeg formoder den viser stedet hvor kbiterne ryger ud på deres 72.000 km rumrejse inden de lander på Gugvej.

  p.s. Gerne billeder fra gadekæret i Øster Sundby, til minde om mange ihærdige, som oftes forgæves, forsøg på overtalelser af de mest vidunderlige piger fra Øster Sundby og omegn.

 • Avatar
  Reply
  Hege
  4. februar 2007 at 20:59

  Jeg gjør som Mereteveian og forteller hvordan jeg fant deg, for det er egentlig en kronglete historie. Jeg hadde lovet min mor lakselasagne til middag, men oppskriften befant seg hos min tyske venninne, og hun var på ferie i, – ja, nettopp: Tyskland. Så søkte jeg på nettet, og ett av treffene var til Therese, musikkstudenten i København. Hun hadde visst spist lakselasagne ved en anledning. Siden hennes var så søt, så jeg lagret den til senere glede. Og da jeg fant den fram etter noen dager var jeg fortapt. Hos henne fant jeg jo deg og flere andre gode skribenter, og nå bruker jeg en viss andel av døgnets 24 timer på å lese “mine” danske bloggere. I tillegg leser jeg min datter og hennes venners ditto. Merkelig at jeg rekker å jobbe, skrelle poteter, sove…….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 19:34

  Det er rigtigt hyggeligt, Anita :-)

 • Avatar
  Reply
  anita n
  4. februar 2007 at 19:23

  Der var du heldig, Liselotte!
  Jamen så leder jeg bare videre. Jeg bliver nødt til at lære noget mere, der er jo vældig afslappende at have et strikketøj igang.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 19:13

  Jamen så er du jo i gang, Anita :-)

  Jeg har desværre ikke forslag til hverken sider eller bøger, for jeg har aldrig haft brug for det. Min farmor lærte mig at strikke og hækle, da jeg var omkring 7, så siden har det jo bare “siddet i fingrene” ;-)

 • Avatar
  Reply
  anita n
  4. februar 2007 at 19:09

  He he..jeg føler mig ikke overvåget! Jeg synes det er et smart værktøj du der har fundet!
  Jo jeg er startet så småt med at strikke her i vinter. Jeg har strikket et halstørklæde i ret strikning!!!! til min datter. Og en varm ulden halsedisse til min mand som arbejder udendørs hverdag.
  Men for pokker alle de fine ting du har gang i! Jeg tænker om du måske har et par tips til en nybegynder. Evt en strikke side på nettet, eller en god bog, jeg har nemlig forsøgt at finde noget , både på biblioteket og på nettet, men det er jo en “jungle”.
  Altså kun hvis ikke det er for besværligt! ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 17:03

  Anita N, jeg sidder ikke og følger med i hvem der kommer herind, så du skal endelig ikke føle dig overvåget ;-)

  Du kan sagtens lære at strikke, men det kræver jo lysten til det :-)

 • Avatar
  Reply
  anita n
  4. februar 2007 at 16:14

  Nej hvor smart sådan at kunne følge med i besøgene..så kan du også se at jeg ofte besøger dig, og kun sjældent kommenterer.Men jeg holder meget af næsten alt det du skriver og beskriver.Jeg har kun et stort problem….misundelse – du laver så meget fint strikkeri!!!!!…gid jeg kunne lære det!:-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 14:41

  Tusinde tak for ordene, Louise :-)

  Jeg tror, at der sidder en anden i Dubai nu, for det er et helt aktuelt billede af de besøgende i går, men ellers kunne det jo sagtens have været dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Louise
  4. februar 2007 at 13:44

  Ja, her giver jeg så min første kommentar på din dejlige og meget gribende blog, selvom jeg har læst den flere gange dagligt gennem et par år. Jeg kan skrive under på pletten fra Forenede Arabiske Emirater : ) Er ellers bosat i Aalborg. Var i Dubai i sommers for at holde ferie, men fulgte dig alligevel dagligt – jeg kan slet ikke lade være!!Du har en utrolig evne til at gribe læseren med dine smukke og tit rørende ord og tanker om livet!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 13:30

  Angelika, du er altså én af prikkerne i Tyskland. Herligt at få “ansigt” på :-)

 • Avatar
  Reply
  Angelika
  4. februar 2007 at 13:04

  -Og jeg foelger med i din blog i Tyskland :-)
  Hilsen
  Angelika

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 12:53

  Maria og Luna, tak for jeres kommentarer og I sætter skam spor :-)

 • Avatar
  Reply
  Luna
  4. februar 2007 at 12:11

  Hej Liselotte

  Ja, jeg må indrømme at jeg også hører til i klubben af læsere uden synlige kommentarer, Jeg kikker tit forbi og læser dine dejlige livsbekræftende indlæg, og nyder dine dejlige foto´s.
  Gætter på at jeg også har sat spor i din statistik, selv om det kun er fra østjylland, :-)

 • Avatar
  Reply
  Maria
  4. februar 2007 at 12:03

  Jeg er den australske plet – men den sidder nu ikke helt nede i Melbourne som den ‘boer’ ;-)

 • Avatar
  Reply
  Acq
  4. februar 2007 at 11:53

  Tak for det, Liselotte – jeg må fluks i gang med at installere.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 11:45

  Donald, du kan da have ret i, at der ikke falder mange bomber herinde. Det er ikke tilladt at kaste med den slags ;-)

  Losarinas mor, tak fordi du tog dig tiden til lige at skrive :-)

 • Avatar
  Reply
  Losarinas mor
  4. februar 2007 at 11:33

  Ja. jeg er også een af de mange som læser din meget ..Ja-smukke blog.Den handler for mig at se om det hele liv.Miri

 • Avatar
  Reply
  Donald
  4. februar 2007 at 11:21

  Fjernt fra hjemmet, i Afghanistan m.v. er der nok meget rart at se, at den verden man kender ikke er gået under i vold. Mon ikke “Slagtenhelligko” kan fungere som en slags menneskelighedens repræsentant, stedet, hvor man stadig kan gå tur med hunden uden at få en bombe i synet og hvor folk snakker (eller rettere skriver) dansk på et højt niveau?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 11:16

  Ja da… det er der altid, Acq :-)

  Jeg har fået installeret et lille, simpelt plugin, som hedder WP-Stats. Det fortæller bl.a. om antal indlæg, antal skribenter, mest kommenterede indlæg og så tæller det antal kommentarer fra de, som vælger at lægge en. Ganske morsom lille kodestump.

  Geo-stats har jeg fra Google Analytics, som byder ind med gratis information om stort set alt på din side. Jeg kan ikke hjælpe med meget mere, for jeg er en af dem, som normalt ikke interesserer mig en hujende fingerbøl for den slags og derfor er jeg enormt dårlig til at bruge det. Jeg kan dog se, at det kan fortælle dig stort set hvad som helst og måske jeg skulle tage mig sammen og prøve at kigge nærmere på det… snart… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Acq
  4. februar 2007 at 11:05

  Er der plads til et teknisk spørgsmål? :)

  Hvad er det for et plugin du har fået på?
  (…so ein ding muss ich auc haben..)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 10:56

  Elisabeth Augusta, tusinde tak for dit indspark også. Det er dejligt at høre fra nogle af de mere “anonyme” læsere og det er skønt at se, at jeg ikke er den eneste, som finder til Norge, men at det også er omvendt :-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth Augusta
  4. februar 2007 at 10:40

  Nok en norsk leser som finner det for godt å bryte tausheten og gi seg til kjenne. Jeg husker ikke sikkert hvordan jeg fant bloggen din for noen små måneder siden, men den var ikke vanskelig å få blant favorittene. Det handler om en opplevelse av at hvert ord som skrives her er betydningsfullt. Om det handler om store livsomveltninger eller de små hverdagsdetaljer. Du fanger det og gjør det tilgjengelig for oss og klarer å formidle at livet her og nå er det vi har å ta vare på.
  Takk for generøsiteten.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 10:21

  Mereteveian, tusinde tak for dine pæne ord. Jeg er virkelig glad for dem. Hvor er det dejligt, at nogle af jer tager tiden til at lægge en kommentar her.

  Jeg synes det er dejligt, at der kommer ikke-danskere og læser med. Jeg læser selv flere nordiske blogs og en del engelske, så jeg bevæger mig også omkring geografisk. Kan man læse sproget, er det jo alene indholdet, som er interessant og jeg har en del favoritter blandt norske og svenske blogs :-)

 • Avatar
  Reply
  mereteveian
  4. februar 2007 at 08:18

  .. og jeg er også en av de ikke-danskene som leser her. Snublet over siden din via håndarbeide-foto-illustrasjon-mat og ble hengende ved pga. tonen i det du skriver, bildenes motiv, fargene på bilder og illustrasjoner, hverdagsliv i en danskes familie… og jeg kjente meg igjen i slossingen med de som bestemmer, i fortvilelse og glede over et barn som ikke er som alle andre og i familieliv rundt det, selvom det ikke er slik som med deres Alexander. Det handler om å glede seg over de gode ting her i livet, når man klarer, og det livsmotet finner jeg hos deg når jeg kommer på besøk. Du er et stort bloglys for meg, – takk for at du er til og deler med oss alle :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 01:21

  Bolette, man bliver ikke for meget, før man bliver bedt om at flette næbbet og det gør man ikke herinde, medmindre man ikke holder en god og respektfuld omgangstone. Så enkelt er det og dine kommentarer er meget velkomne :-)

  Hege, jeg tror også du er med på kortet denne gang. En kommentar må vel være præcis så lang og omfattende, som man synes den skal være. Der er ingen regler, så det bestemmer man selv og jeg er åben for det meste, så der er ikke mange andre regler end respekt for medmennesket. Den er til gengæld ufravigelig :-)

 • Avatar
  Reply
  Hege
  4. februar 2007 at 01:09

  Wiiii, – jeg tror jeg har fått en prikk!!! Jeg vil gjerne kommentere mye mer enn jeg gjør, – men det er ikke alltid lett å finne få ord. Jeg har så mange ord i meg, og det er vanskelig å begrense seg, og en kommentar bør vel være begrenset.

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  4. februar 2007 at 00:49

  Ja tak …jeg har jeg nyder både at læse din blog og kommenterer lidt hist & pist …Er indimellem nervøs at det bliver for meget
  men er jo så selvcentreret ..høhø at jeg også lige må give mit besyv med og dette og hint
  Der er jo det ved det at Jeg synes at jeg kender dem jeg læser om efterhånden ….som tiden går

  mange kram Bolette

  mit spaces kan altid bruge lidt kommentarer
  ved lejlighed

  flov smiley

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. februar 2007 at 00:36

  Jamen jeg fortsætter skam med at skrive. Trangen til det er ikke afhængig af om nogle kommenterer, men de aftryk der lægges her, er jeg meget glad for.

  Jeg er selv frygtelig slem til at læse, smile, tænke eller bare nikke anerkendende eller ryste på hovedet, for så at smutte videre ud i livet, uden at lægge den kommentar, som blogindehaveren egentlig fortjener. Jeg vil gøre mig umage med at lægge kommentarer, hvor jeg har noget på hjerte.

 • Avatar
  Reply
  Nina
  4. februar 2007 at 00:31

  Jeg er vist også medlem af begge klubber…. Både dem der må tjekke din dejlige blok flere gange om dagen (selvom det nu er fra en ganske dansk lokation i Nordsjælland) og aldrig kommenterer. Men jeg NYDER din blog, Liselotte. Og for tiden mest fordi du har sat min i gang med at hækle i hæftig grad. Godnat og tak :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  3. februar 2007 at 23:05

  Hej Liselotte.
  Velkommen i klubben for læsere uden synlige kommentarer. Jeg tror jeg er selvskreven som formand. Læser hellere end gerne dine skriblerier, men glemmer at kommentere…
  Men bliv ved med at skrive. Nu kan du jo se hvor længe vi er her…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. februar 2007 at 22:51

  Så er vi to, Joan :-)

 • Avatar
  Reply
  Joan - Røveren fra Rold
  3. februar 2007 at 22:49

  ups.. jeg er vist en af dem, der er RIGTIG god til bare at læse..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. februar 2007 at 22:30

  Jeg øver mig, Ella. Jeg øver mig… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  3. februar 2007 at 22:28

  Liselotte, en statistiknørd – velkommen i klubben ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)