4

Sørens rejsebreve

Jeg har fået en fantastisk gave i form af et nyt bekendtskab. Det udspringer af webloggen her og jeg har omtalt det tidligere, nemlig Søren, som er fotograf af Guds nåde og blandt andet tager billeder af Indien.

Sørens Indien

Foto: Søren Lauridsen

Søren rejser i Indien lige nu. Han har været væk længe allerede, men han sender rejsebreve til mig. Lange, malende beskrivelser af en markant anderledes kultur, men altid formidlet med varme, rummelighed og allerbedst humor.

Jeg elsker de breve. Jeg påskønner dem virkelig. Jeg læser dem ikke kun én gang, men nyder at genlæse og opdage nyt.

Jeg læser dem højt for familien og vi griner sammen af f.eks. Sørens malende beskrivelse af den indiske mand, som mener sig i besiddelse af verdens længste øjenbrynshår. Håret var nær endt i rendestenen, fordi Søren i bar hjælpsomhed ville hjælpe inderen af med det, da han ivrigt pegede på sit øje, mens han sagde “Look, look!” og det eneste Søren fik øje på, var det – ganske sandfærdigt refererede – enormt lange hår i øjet på manden.

Meget fortørnet fortalte inderen, efter en feberredning af Verdens Længste Øjenbrynshår, at det eneste han egentlig ville var, at spørge om Søren dog ikke lige havde adressen på Guinness Book of Records, hvor håret retteligt burde optages ifølge ham. Sikke et held, at det ikke lykkedes Søren at fjerne det med et snuptag. Så var han nok jaget vildt nu…

Jeg føler næsten, at jeg rejser med, når jeg modtager sådan et rejsebrev og jeg er meget glad for, at der stadig findes mennesker, som bruger tid på at formidle deres oplevelser på den måde. Tusinde tak for at lade os opleve med, Søren.

Du vil sikkert også kunne lide