14

Indisponibel efter Birch

Klokken 5 stod jeg op, med et hovede, som var ved at sprænges. Jeg tog Panodiler, kravlede under dynen igen og hostede videre. For hver gang troede jeg, at hjernen rendte af gårde, men den blev og registrerede også vækkeuret klokken 7.

Det var latterligt at forestille sig, at der kom fornuft af mig i dag, så jeg er hjemme. Under dynen om lidt, tror jeg. Jeg trænger til varme, lidt mere søvn og måske endnu en Panodil, men inden vred jeg sjalet og spændte det ud. Hovedet havde ikke godt af aktiviteten, men forude venter ro og fred, så det gik an.

Sjal i vente

Jeg har det perfekte sted til den slags. Det kræver bare en ommøblering af stuen. Det var Kenneth en smule træt af, men han gjorde det. Nu kan jeg bare vente. Om nogle timer, når jeg har sovet godt og grundigt, er det tørt, kan vejes og så skal jeg komme med et bud på materialer og vægt. Indtil da er jeg mildest talt indisponibel.

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. marts 2007 at 13:38

  Jeg sover og jeg sover ufatteligt godt. Det er utroligt, som kroppen kan bruge søvn, når man er syg. Det var rart med en lang formiddagslur.

  Ja, jeg har været noget ramt dette efterår, men jeg tror det hænger sammen med Alexanders død. Jeg er lidt tyndhudet på alle planer, tror jeg ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  13. marts 2007 at 13:07

  Rigtig god bedring, Liselotte – pas på dig selv :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  13. marts 2007 at 13:01

  Jeg syntes du har været hårdt ramt i efteråret og vinteren. Du har vist fået alt, hvad der er at blive syg af.
  Rigtig god bedring.
  -og sikke et flot sjal

 • Avatar
  Reply
  Nadia
  13. marts 2007 at 12:09

  God bedring med cyberspace direkte hjem til Gug.

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  13. marts 2007 at 10:48

  Uffda…er du syk nå da!
  Da sender jeg varme tanker til deg!

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  13. marts 2007 at 10:33

  Rigtig god bedring til dig Liselotte..
  Jeg føler med dig! Havde selv den samme type influenza i vinterferien. Skynd dig under dynen.

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  13. marts 2007 at 10:28

  flot sjal siger jeg en håndarbejdsamøbe
  men hovedpine ville jeg kunne ta med lidt healing men du er jo for langt væk så god bedring til dig ja fred og ro gør underværker
  Bolette

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  13. marts 2007 at 10:28

  Sov godt, det hjælper! Og rigtig god bedring.

  Kh Karen S

 • Avatar
  Reply
  karen
  13. marts 2007 at 10:27

  …og GOD BEDRING til deg!

 • Avatar
  Reply
  karen
  13. marts 2007 at 10:27

  Jeg mener at du på et eller annet tidspunkt skrev at du ikke lenger kan strikke så fort… da lurer jeg veldig på hvaslags turbotempo du hadde før i tiden! Jeg er virkelig imponert over at du allerede har strikket ferdig Birch!! Jeg brukte en hel sommer på mitt…
  Vidunderlig farge – og kjempegod idé å bruke alpakka!

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. marts 2007 at 10:26

  Havde håbet søvnen havde gjort dig frisk. God bedring

 • Avatar
  Reply
  Fru Green
  13. marts 2007 at 10:11

  God bedring fra en af dem der også kæmper med at blive frisk. Håber du hurtigt må blive frisk igen.

 • Avatar
  Reply
  Therese
  13. marts 2007 at 09:52

  Øv øv, rigtig god bedring til dig !!

 • Avatar
  Reply
  Anita
  13. marts 2007 at 09:52

  Puha da, rigtig god bedring Liselotte!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)