8

Fristelser

Så er der strøget. Der er handlet, støvsuget, vasket og gjort ved. Der er i det hele taget dømt weekend resten af tiden. For alvor.

Lidt ekstra

Der var tilbud på tulipanerne. Det er skrækkeligt, for så kan jeg altså ikke holde nallerne for mig selv og må slæbe nogle med hjem. Som sagt, så gjort. Nu er der lyserøde i gangen og de pynter vældigt derude.

Alexanders hvide tulipanerI stuen endte også et par ekstra buketter, men når rengøringen er overstået, er der ikke noget bedre end en ordentlig skudefuld blomster.

Nu fik jeg lidt ekstra af de hvide og det er slet ikke så skidt endda. Sofaen står sprød og lækker igen, og der er ikke længere krummer nok til at brødføde en nigeriansk familie i en uge, i bunden af skidtet.

Der er købt ind til Olines yndling, lasagne. Det er stik imod hvad mine smagsløg ønsker denne aften, men yngste er lykkelig og endda gået ind på at hjælpe til, når vi skal i gang. Der er ikke et øje tørt.

Nu mangler vi bare de sidste bulletiner fra Hadsten, så vi ved hvornår føden skal stå klar, men det er ikke let at ringe fra et tag og min klare fornemmelse er, at Kenneth stadig befinder sig på toppen af en villa i nærheden af bækken, der løber tværs gennem byen. Han kommer vel ned på et tidspunkt og så kan vi jo håbe på en mellemtid.

Mens vi venter, vil jeg snuppe hækletøjet, en kop kaffe og så bare nyde, at lørdagens resterende timer er mine. Helt og aldeles.

Du vil sikkert også kunne lide