25

Kalenderomslag

Det startede ud med en vag idé, et gammelt forsøg med print på stof og en stak rester og bånd. Jeg glemmer altid at tænke mig om, inden jeg går i gang og i dag var ingen undtagelse. Jeg klippede bare. Cirkamål måtte være gode nok…

Idéudvikling

Jeg tænkte undervejs. Overvejede hvilke funktioner, der skulle være og blev enig med mig selv om, at en smule patchwork nok kunne smides ind hist og pist.

En gymnastikpose blev det ikke til. Til gengæld fik jeg endelig syet det betræk til kalenderen, som jeg længe havde fablet om. En sort Diplomat fra Mayland er trist og upersonlig, så det gør noget. Til gengæld er den plastikklædt og derfor noget mere praktisk end det jeg var i gang med, men den slags har sjældent stoppet mig.

Resultatet blev overraskende godt, når man tænker på den totale mangel på struktur og overblik undervejs i processen. Faktisk er jeg rigtigt godt tilfreds.

Omslaget

Hør blev grundstammen i produktionen og så kan man forøvrigt finde spor efter et af farmors gamle dynebetræk, et stykke af en af Olines tidligere sommerkjoler og som sagt mit “frimærke”, som var et forsøg med at printe på stof for nogle år siden.

Lommer blev der masser af. Både på ydersiden af omslaget, som nu kan rumme de huskesedler, som ikke må blive væk og helst skal ekspederes i en fart og på indersiden, som også fik plads til et par skriveredskaber.

Indersiderne

Jeg gjorde det sgu! Jeg fandt symaskinen frem, kastede mig – som sædvanligt – ud i skidtet med dødsforagt og det lykkedes. Resultatet er blevet rigtigt godt og jeg er sikker på, at jeg ender med at slide omslaget op.

Måske jeg skulle sy lidt mere, men for nu er maskineriet pakket væk igen, for jeg overvejer en plads inde i solen på sofaen, med hækletøj, en god film og et krus varmt at drikke, men først når jeg har været i bad. Det har jeg nemlig slet ikke været endnu, men morgenhåret så ikke ud til at genere symaskinen, så det gik ;-)

Du vil sikkert også kunne lide