13

Intensiv ingenting

Det er ikke meget jeg får lavet for øjeblikket. Der er gået intensiv hygge i den sidste uge, men er det ikke også det ferier er til for? Jeg tror det.

I går satte jeg alle geranier i vandbad, så de havde depoterne i orden inden placeringen i vindueskarmene, som er sydvestvendte og solrige om eftermiddagen. Mens de stod der, i solen foran terrassedøren, sprang blomster ud, så de nu står og er sart yndige i de karme, som egentlig trænger så grusomt til en støvklud.

Skeleton Geranium

Skeleton Geranium

Måske burde jeg om et øjeblik tage mig sammen og svinge klud og støvsuger og måske ender jeg også med at gøre det, men det har jeg endnu ikke besluttet, for der er også en dag i morgen og jeg skulle nødig nå at kede mig.

I dag var der egentlig planer for hele dagen, men de er tidligere på ugen blevet aflyst, så pludselig er der en hel, lang fredag, som ligger åben for stort set hvad som helst. Det kan man da kun elske.

Rober’s Lemon Rose

Rober’s Lemon Rose

En tur ned på planteskolen er fristende, for i går stødte vi ind i kobjælder, som var så yndige, at jeg straks syntes, at jeg måtte eje. Egentlig er kobjælden vildtvoksende og måske kunne jeg være heldig at falde over nogle et sted i Danmark, men planteskolen kunne måske også have dem og så var det både nemt og bekvemt.

Kobjælde

Kobjælde

De ville være yndige nede i skoven. Vi har fældet småtræer og buske dernede, for at åbne lidt op for sol, lys og kig ind i mørket. Det betyder, at der er mulighed for lidt mere beplantning dernede og jeg er sikker på, at kobjælder ville klæde anemonerne, jeg håber på at få dernede.

I hvert fald ligger der en lang, dejlig fredag foran mig og herefter er det weekend.

Søndag kommer Ella med familien, for vores mænd skal hamre og banke og imens skal vi sidde, sarte og yndige, inde i sofaen og snakke, hækle og drikke varm, men god te, mens vi lytter til pigernes småsnak inde fra værelser, hvor de garanteret er i gang med at snakke kærester, bumser og andre presserende livsudfordringer.

Oline har fået en storesøster, synes hun. Jeg elsker det, for AC er den dejligste pige man kan tænke sig, så rollemodellen er mere end i orden og jeg er helt tryg ved deres snakke.

Udsigten er god…

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. april 2007 at 20:18

  Årh Hanne altså… jo, vi har torvedage, men jeg er aldrig stødt på kobjælderne :-(

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  20. april 2007 at 16:46

  Kobjælderne sælges til ingen penge på Torvet i Silkeborg om lørdagen. Jeg købte 5 for under 50 kr i lørdags. Har i ikke torvedage i Ålborg?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. april 2007 at 13:45

  En lang fredag til det rene svir – uha, som det er godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  20. april 2007 at 13:25

  Det lyder som om, du har det som jeg… en lang fredag til lige, hvad man lyster – jeg har af ren lyst svunget støvkluden – og rart når det er gjort!

  De der blomster…. suk hvor er de smukke, både geranier og kobjælde – jeg kan godt forstå, du må eje dem. Rigtig god weekend til dig!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. april 2007 at 12:40

  Yrsa, du er jo mere end velkommen – både herinde og på matriklen, ved du :-)

  Ella, det er jo det vi er… ;-)

  Anne, vi er i hvert fald ikke skrøbelige, så det går nok :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Lindholt Ottosen
  20. april 2007 at 12:38

  Jaja, så længe I hverken er vindtørre eller skrøbelige, så går det jo også endda. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  20. april 2007 at 12:24

  Hmmmm, sarte og yndige ;-)
  Jeg glæder mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  20. april 2007 at 12:20

  Jeg er bare helt vild med din måde at skrive på sådan alt i alt og kan slet ikke lade være med at gå ind og læse her HVER dag selvom jeg egentlig ikke har “tid” når jeg er på arbejde :-)
  Men da jeg ikke ryger og ikke drikker kaffe udover en enkelt morgen en, har jeg jo ingen “officielle” pauser ;-) så må det være tilladt med lidt blog læsning.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. april 2007 at 12:04

  Hønsemor, der gjorde du lige min dag god, så tak for det :-)

 • Avatar
  Reply
  Hønsemor
  20. april 2007 at 11:55

  Åh!!! Hvor jeg holder af dit sprogbrug….

  :-)) “Jeg skulle nødig nå, at kede mig”…

  “Sarte og yndige”… Bumbumbum…Lad gå med yndige,
  men sarte, hvilken ordbog har du fundet det.

  Jeg ønsker dig en god dag, du er så forbandet god til at gøre den god……..Sikke mange god’er…

  Du ved hvad jeg mener…;-)))))

 • Avatar
  Reply
  Lene
  20. april 2007 at 11:36

  :-)) jeg glæder mig til at høre om det eksperiment

  Det er dejligt med lånesøskende

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. april 2007 at 11:29

  Jamen det er jo fordi jeg vil øve mig på ikke at anvende den slags gloser hele søndagen, Lene ;-)

  Ja, Oline ville nu også gerne, at der var en mindre søskende, men sådan er verden ikke skruet sammen for hende. Hun må “låne” og har allerede to mindre “søskende” i Hadsten, som hun værner om :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  20. april 2007 at 11:26

  “sarte og yndige” hvordan harmonerer det med sømandssproget Liselotte :-)))
  Det er bare dejligt for Oline, og helt sikkert for AC også, kender flere yngste, som godt kunnne tænke sig en lillesøster eller bror.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)