16

Lagertømning

Forrige gang vi var i Amsterdam, faldt jeg over nogle skuldertasker. De kostede ingen herregård og jeg var sikker på, at Oline ville elske dem, så jeg hjemtog et udvalg.

Hjemme igen blev det meddelt, at sjældent havde barnet set noget så grimt og sådan endte taskerne på en hylde inde bagest i skabet, hvor den henlå i temmelig mange måneder. Faktisk lige indtil i søndags, hvor AC blev indlagt og derfor kunne bruge lidt opmuntring. Af den grund blev de fundet frem igen.

Tasker fra Amsterdam

Aldrig så snart havde jeg fundet dem frem, før jeg hørte et skrig af begejstring.

– Nej, hvor er de fede! Hvor har du dem fra?

Ingen forklaringer om, at Oline hadede dem for ½ år siden hjalp, for nu var de da bare det fedeste hun nogensinde havde set. Hun er lige sejlet ud af døren med en af dem monteret kækt over venstre skulder og sådan kan smag tilsyneladende ændre sig på sekunder i den alder.

Der er dog fortsat reserveret en til AC. Andet ville have været dybt uretfærdigt, men det skal også siges her, at det passer Oline svært godt at vide, at hun og AC har samme taske. Den slags er også meget værd, når man er 12.

Og sådan fik de tasker pludselig ben at gå på og så blev der plads til nye fjernlagre i mit skab og derfor er det på tide, at jeg snart kommer til Amsterdam. Faktisk er det uomgængeligt nødvendigt!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  mal din dag » Dyr(t) klædt
  12. maj 2007 at 12:13

  […] dag klædt passende på til lejligheden, iført ny Liselottetaske, med en lille bjørn på […]

 • Avatar
  Reply
  Irene
  7. maj 2007 at 20:26

  SUK!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 18:14

  Jeg si’r det til hende, Irene.

  Hvis du vidste, hvad jeg siger til hende… *suk*

 • Avatar
  Reply
  Irene
  7. maj 2007 at 17:52

  Man kan også købe fede tasker i Dublin …

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 16:29

  Jeg håber AC bliver glad. Det er hele idéen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  7. maj 2007 at 12:37

  Hvor er de fine, Liselotte – AC bliver glad – hun er til lyserødt, efter sin sorte periode ;-)

  Hun har haft mange lyserøde perioder, jeg fik lov til at lege med flæser og sarte farver, da pigen kom ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 12:14

  Lene, du kan sagtens overtale… bare det forgår på to hjul ;-)

  Therese, taskerne er rigtigt søde og Oline elsker dem allerede :-)

  Gitte, det er praktiseret visdom, at gemme til de uvorne unger ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  7. maj 2007 at 10:54

  Jeg kender det.. Både min datter og ja da også fra mig selv!!
  Min bedste havde stofbutik, og når det sidste nye kom hjem, spurgte hun mig altid om ikke det var noget jeg skulle sy et eller andet af, men nej.. Føj da. Men min elskede bedste gemte et stykke, og når jeg kom krybende og kunne spørge efter det og det, havde hun det lige her!:-)
  Og nej, jeg havde da aldrig sagt det var grimt!!
  Liselotte, fede tasker!! Hvad med om du fik agentur til salg i DK?

 • Avatar
  Reply
  Therese
  7. maj 2007 at 10:43

  Super fede tasker ! Der er spræl i dem – og også i Oline!

 • Avatar
  Reply
  Lene
  7. maj 2007 at 10:41

  Liselotte- du siger noget, nu skal jeg lige ha fundet den rigtige måde at præsentere det forslag på :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 10:26

  Det er fuldstændig samme historie med Oline. Hele sit liv har hun hadet lyserødt, men pludselig er det “farven” og der er intet bedre, men det skifter som vinden blæser, for nu er det vist sort, som er in ;-)

 • Avatar
  Reply
  Tina Poulsen
  7. maj 2007 at 10:22

  *Skraldgriner* åhhh og jeg trode kun det var min datter der var svær at blive klog på, hvad angår smag og behag :):)
  Hele hendes liv har hun ikke kunnet fordrage lyserødt! Nu er det nærmest det eneste der du’er… og det er også nærmest dukket op fra den ene dag til den anden ;)

  Godt du gemte taskerne! For jeg kan da godt se de passer rigtig godt til moden lige nu! :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 10:20

  Man kan køre derned på 10 timer – også på motorcykel, som er nem at parkere dernede, Lene ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  7. maj 2007 at 10:19

  Nødvendigt – også i den grad :-) Den by er også blevet sat på ønskelisten her efter dit sidste salgsfremstød for Amsterdam

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2007 at 10:17

  Det er den fedeste by i verden, så skynd dig afsted Pia :-)

 • Avatar
  Reply
  Pia
  7. maj 2007 at 10:16

  Ta mig med;)

  Har kun været der en enkel gang, og det i arbejds medfør, på flodbådstur. Men jeg var ikke mindre begejstret for byen af den grund og kunne nu godt tænke mig at komme dertil sådan privat og bare snuse rundt i byen:)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)