3

Endnu en skøn dag

Først gik turen ud til Olines farmor. Hun har en eventyrhave, som ikke er meget større end et frimærke, men fuld af overraskelser. I køkkenet stod kaffen og kagerne klar og vi fik nogle minutter alene, inden Kenneth indfandt sig, men det med at sidde, det holdt ikke længe.

Farmors have

Han satte sig, men fik snart efter kuller og trak udenfor, hvor haven så til gengæld fik en overhaling. Græsset blev trimmet, krukkerne flyttet på plads og havemøblerne kom ud i solen, hvor de hører hjemme. Nu er farmor sommerklar.

Høns på altanenSidst på eftermiddagen stoppede vi farmor i bilen og kørte retur mod København. Vi havde en aftale på Frederiksberg, hvor aftensmaden blev indtaget i det bedst tænkelige selskab.

Vi var hos Thomy, Gitte og Jasmin, som ikke fik to sekunders ro, for sin ulidelige kusine, som nærmest klistrede i aften. Jeg tror nu alligevel, at de hyggede sig, mens de snakkende sad udenfor og bød aftenen velkommen.

Indenfor sad vi andre så og nød kaffen og roen…

Svigerindens kaffe

Skønt selskab hele dagen er ikke det ringeste i verden, men nu er jeg vist også ved at være grydeklar. I morgen venter endnu en kursusdag og jeg er helt klar, efter en skøn pinse med masser af gode oplevelser.

PS – jeg kan ikke sende mails fra denne adresse, så til de af jer, som måtte undres over manglende svar – jeg er retur på hjemadressen i løbet af nogle dage. Så skal jeg svare, så hurtigt som muligt. 

Du vil sikkert også kunne lide