9

Projektafvikling

Vejret er mildest talt gråt i gråt, men det skal ikke afholde mig fra at smutte udenfor om et øjeblik. Der er masser af nye sommerblomster, som trænger til store potter, solrige pladser og lidt kærlig pleje.

Købmanden hos Ella havde fristelser til ingen penge, så selvom det er vanskeligt at finde rimelighed i flere blomster på terrassen, så er sandheden, at der er indkøbt intet mindre end 12 nye sommerblomster, som skal placeres.

Flyvere

Jeg skal nok finde pladsen til dem. Det bliver straks værre, når jeg skal have placeret de tobaksplanter som alligevel ser ud til at ville. Nu havde jeg lige opgivet.

Bed og skovbund er udvidet med planter hentet hos Ella i går. Der er stadig nogle tilbage at plante og jeg elsker tanken om, at planterne får mulighed for at brede sig fra Vejgård og ud over Gug. Aflæggere er det bedste jeg ved.

Nøkkerose hos Ella

Ella har vand i haven. Hun har nøkkeroser så smukke, at man næsten taber vejret. Hun har guldsmede og smukke fisk og jeg kan se hvorfor Kenneth længe har drømt om vand i haven.

I går fortalte jeg Ella om vores drøm om en miniaturesø med ø i midten. Om hængepil og spejlblank overflade, som spejler himlen, nøkkeroser og guldsmede. Jeg tegnede og fortalte og ventede på, at mine luftkasteller blev skudt i sænk, men den slags gør Ella ikke i. Hun drømmer sammen med mig. Det er så skønt og vi blev enige om, at fagkundskaben (Ole) må konsulteres, så vi kan få afdækket om drømmene holder. Det er endnu et sjovt projekt til samlingen. Man skulle tro vi havde nok, men det får vi aldrig.

I dag er projektet ompotning, sommerblomstplacering og hygge. Det kan jeg vist lige klare.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. juni 2007 at 09:31

  Jeg forstår, at I nedlægger jeres bassin, Linda. Lyden af klukkende vand er skøn, så vi drømmer videre :-)

 • Avatar
  Reply
  Linda
  1. juni 2007 at 23:30

  Vandets klukken er netop det bedste, det savner jeg fra vores halvt nedlagte bassin. Lune sommeraftener og klukken fra bassinet. Det er for farligt med en baby omkring, men låget er ikke kommet på endnu, for haletudserne vimrer rundt dernede. Karperne overlevede ikke sidste vinter, ellers ville vi nu have haft hejren til at frekventere den fri sushibar :o) Kan kun anbefales!!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. juni 2007 at 14:27

  Vi tror på det, Ella :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  1. juni 2007 at 14:26

  Drømme er til, for at man kan fordybe sig i dem og forestille sig alverdens yndigheder. Den sø med ø, bliver fantastisk :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. juni 2007 at 12:02

  Joan, lyden af vand hører med, så der skal tænkes grundigt, for en lille rislende bæk ville være skøn :-)

  Karen S, drømme giver sjælen fri, så drøm endelig – og gerne stort :-)

  Camilla, velkommen til rækken af kommenterende – og øvelse gør mester, så vi øver os da bare med alle de begrænsninger kameraerne har :-)

  Anne, det ville være frygteligt, hvis naboens unger faldt i. I må væbne jer med tålmodighed og vente til de er blevet lidt større :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  1. juni 2007 at 12:01

  Vi snakker også tit om klukkende vand nede i nærheden af pigernes hus, men naboens små tumlinge løber frit gennem hækken, så det er ikke så godt :-(
  Det skønne ville jo forsvinde, hvis der skulle trådhegn og andet skærmende omkring…

  Din vand-havedrøm er garanteret smuk, og Ella er så god til at drømme med!
  God fornøjelse med alle planterierne :-)

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  1. juni 2007 at 11:37

  Det lyder simpelthen som en rigtig god idé. :)

  Jeg følger med på din side, men har vist ikke givet mig til kende før nu.

  Jeg er vild med dine billeder, de er så smukke, en fryd for øjet. Jeg er også selv vild med at tage billeder, men kameraet har sine begrænsninger. Så jeg ser frem til den dag vi skal have et nyt.

  God weekend.

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  1. juni 2007 at 11:11

  ak ja, vand i haven ville være godt… men måske skulle jeg lige tage mig sammen og drømme om en have først? (naaaj, det er meget sjovere at drømme vildt og inderligt!)

 • Avatar
  Reply
  Joan - røveren fra Rold
  1. juni 2007 at 10:42

  Aaah, Vand i haven. Alt stress forsvinder og roen indfinder sig.

  Vand.. vil ha’ vand.. Lyden af vand, duften af blomster omkring vandet. Aaah

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)