15

Regning

Det siler ned udenfor. Jeg er våd efter en kort tur derude, for det falder uden ophør, men hvor haven dog ånder tungt og tilfreds under himlens gave.

Allium i regn

Allium er ved at være afblomstret, men det gør den ikke mindre smuk, når dråberne hænger tæt og det gør de lige nu. Det drypper allevegne og vandkander fyldes hastigt af blødt regnvand, som senere kan gøre gavn under tag.

Katost i regn

Katostens blomster tynges nedad af tunge dråber, som falder på et tørt sted. Krydderurterne rejser sig til dans, for regnen er længe ventet og de trængte, men nu er alting allerede frodiggrønt og igen helt friskt.

Det siler på terrassen

Terrassen er våd og glat, så man skøjter forsigtigt henover brædder, som dufter af træ og imens suger sommerblomster sommerregn. Under halvtaget er der lyden af dråber, som spiller op til regndans og fra et af hjørnerne er der udsigt til tunge dråber, som langsomt slipper taget og daler ned i intetheden. Er man tålmodig, får man det hele med.

Konkylie

Og er man heldig, opdager man hele verden i en dråbe…

Hele verden i en dråbe

Eller måske er det i virkeligheden kun et hjørne af verden, men ind imellem er det alt man kan rumme, og så er det stort og tilstrækkeligt småt. Sådan er det her lige nu.

Vi har det godt.

Du vil sikkert også kunne lide