11

Søndagsstilhed

De nybagte kardemommeboller forsvinder som dug for solen. Når der skal leges på græsplænen, skal der også hentes energi og det er bollerne tilsyneladende gode til at give, så der hentes håndboller, inden jeg igen skal udsættes for en omgang hån, når jeg får tæv.

Kardemommebollerne

Ind imellem truer himlen med regn, men det bliver foreløbig ikke til andet end truslerne, så vi hygger igennem udenfor. Oskar husker, at man skal komme helligdagen i hu, så han tager en slapper på terrassen, mens han dovent løfter hovedet med mellemrum.

Hviledag

Mens han nyder livet, trisser jeg – i de øjeblikke, hvor jeg er fritaget for spil – rundt og nipper blomster. Mine Geranium har vældig godt af udelivet, så de vokser med raketfart og er smukke og saftspændte. De dufter vidunderligt, når man strejfer bladene.

Geranium

Der nippes og lidt senere skal de sidste stiklinger tages udenfor, så de også kan vokse sig store og smukke. Sammen med dem, kan de forskellige Pelargonier også få en plads i solen, men selv i skyggen vokser de gerne og de er smukke…

Geranium

Om et øjeblik vil vi vinke farvel til vores gæster og så håbe på, at de har lyst til at vende tilbage i løbet af sommeren. Det vil vi altså elske :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  signe
  20. august 2012 at 14:49

  Ok… Det var ærgerligt.
  Nej det havde jeg ikke set. :) 

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. august 2012 at 11:33

  Hej Signe – og nej, den havde jeg ikke set, men har du set, at indlægget du henviser til er fra 2007?

  Pelargonien fra dengang er for længst taget til de evige pelargoniemarker ;-)

 • Avatar
  Reply
  signe
  1. august 2012 at 11:10

  Hej igen. Har du set min besked? vh signe

 • Avatar
  Reply
  signe
  10. juli 2012 at 00:28

  Hej

  Sikke en smuk pelargonie! Ved du hvad den hedder?
  Den har jeg aldrig set før. Jeg kunne vel ikke få/købe en lille stikling fra den?

  vh signe

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. september 2007 at 20:42

  Opskriften er lige her, Susann – og god fornøjelse med bageriet :-)

 • Avatar
  Reply
  susann stabell
  16. september 2007 at 20:16

  Hej !
  Først vil jeg lige rose dig for din fine blog. Det er en fin side du. har. Jeg har været inde på din side i går og her stødte jeg på en opskrift med kardemommeboller – dem ville jeg gerne prøve at bage-men jeg har kun fået halvdelen af opskriten, så jeg mange resten. Jeg kan ikke umiddelbart finde opskriften -den er ikke under dine bageopskrifter. Vil du hjælpe mig?
  På forhånd tak.
  Venligst Susann

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. juni 2007 at 21:21

  Lene, her er de (16 styk) forsvundet som dug for solen ;-)

  Lupo, det er en herlig talemåde :-)

 • Avatar
  Reply
  Lupo
  24. juni 2007 at 19:28

  “Slå til potten Marie, der kommer fremmede!”
  -Et gammelt udtryk fra de lumre stuer med netop Geranier i vindueskarmen og gæster, der nærmer sig.

  -Det poppede lige op her i garagen, da jeg læste dit indlæg om en dejlig søndag.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  24. juni 2007 at 18:53

  dine kardemommeboller er også et hit her, mine gæster satte pris på dem :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. juni 2007 at 17:47

  Jeg håber de gider. Det har været en fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  24. juni 2007 at 17:44

  Det tror jeg også de vil, Liselotte :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)