Lige efter mit hovede…

Det er sommer og vi har spist sukkerkringler…

Sukkerkringler

Akkeja, hvor har vi spist sukkerkringler. Og drukket te. Og snakket. Og været på havevandring og gjort ved, for vi er ikke til at stoppe, når vi først kommer i gang, Ella og jeg. Faktisk løber tiden altid alt for stærkt. Om jeg forstår det.

Tøserne endte med at fortrække indenfor. De er solskyende tosser, som hellere ville sidde inde på Olines værelse – i skyggen. Det forstår jeg ikke, for der er ualmindelig dejligt udenfor og vi har nydt, at sommeren fandt Nordjylland i dag.

Jeg har også nydt selskabet. Det er helt, som det plejer at være. Der er ikke så meget at gøre ud over bare at nyde og være til stede. Det kunne jeg lige klare og nu er jeg tanket helt op igen, varm i maven og svært tilfreds med livet. Uhm.

Relaterede skriv

6 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. juli 2007 at 19:13

  Ella, vi er lige tilpas… eller tilpasse… eller noget :-)

  Lene, vi forstår at hygge igennem ;-)

 • Svar
  Lene
  16. juli 2007 at 19:07

  Hvor er det dejligt at høre om jeres evne til at hygge, snakke og være til sammen

 • Svar
  Ella
  16. juli 2007 at 18:54

  Det billede er fra før, jeg fik jord under neglene ;-)

  Uhm, vi er tilpasse :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. juli 2007 at 18:08

  Anne, vi længes også, så mon ikke snart… :-)

  Iduna, det har været en skøn eftermiddag :-)

 • Svar
  Iduna
  16. juli 2007 at 18:06

  Lyder dejligt :-)
  – Sådan en dag kunne jeg godt bruge.

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  16. juli 2007 at 18:00

  Uhm, sukkerkringler, sådan nogen har jeg ikke fået længe!

  Man kommer nu til at længes en lille smule efter jer, når i sådan hygger rundt deroppe i Gug, bare en lille smule…

 • Tak for, at du gør det endnu sjovere, at læse med herinde :-)