Bainbridge på en eftermiddag

Solskin, strikkepinde og så derud af har resulteret i endnu en lille halsklud. Der er røget et Bainbridge (pdf) af pindene denne eftermiddag.

BainbridgeDet tog ikke lang tid, må jeg sige, men garnet jeg har anvendt er dejligt blødt, varmt og smyger sig gerne om halsen, men det næste, som nødvendigvis MÅ strikkes, skal laves i en garn, som har en fastere struktur, så det bær sig selv lidt flottere.

Dette her er skønt, men ender hurtigt, som en slatten klat om halsen. Det varmer skønt, men jeg er sikker på, at endnu et, strikket i en lidt mere fast uld, kunne blive helt genialt til at have under vinterjakken. Det fylder ingenting og varmer lige der, hvor vinden så ofte trænger ind. Det må forsøges, men først er der endnu et stribet, som venter…

Relaterede skriv

13 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. marts 2008 at 08:40

  Tak skal du have, Anne. Mine billeder tager jeg med et Canon Digital IXUS 900 TI, så det er et lille lommekamera, som jeg elsker højt :-)

 • Svar
  Anne
  17. marts 2008 at 23:18

  Hejsa

  Vil lige sige at også jeg synes din side er god, nu har jer fulgt den over et godt stykke tid – dejligt at der er en der har overskud at dele ud af ..og kanonbilleder. Og så må jeg lige høre – hvilket kamera tager du de knivskarpe, flotte billeder med?

  Mange aftenhilsner fra en der burde ligge i sin seng nu, men nyder at det er påskeferie – og at de 3 små poder ligger under dynen, så mor lige kan henkaste et par minutter her i skrivebordslampens skær….forsat god aften

  Anne

 • Svar
  Hanne
  13. august 2007 at 16:38

  Måske silketweed fra Garnstudio eller den nye silke/alpaca fra Hjertegarn????
  God gammeldags bomuld kommer nok til at ligne en karklud, så et blandingsgarn ville være mit bud..(silke luner på den fede måde)

 • Svar
  Mette
  13. august 2007 at 09:54

  den er ellers blevet fin :-)

  Iceland holder fint formen men kradser alt for meget, desværre.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. august 2007 at 07:10

  Klejs, det ville jeg ikke vide, men det skal være noget, som har en rimelig “fast” struktur, for at kunne bære sig selv. Jeg er sikker på, at kan man bare finde blandingen, vil den være god :-)

  Ella, jo tak… det er jeg da blevet :-)

 • Svar
  Ella
  12. august 2007 at 23:41

  Og du er så smukt solbrændt under halsedissen, Liselotte :-)

 • Svar
  Klejs
  12. august 2007 at 23:37

  Hvilke uld/bomuld blanding(mærke) vil være bedst tror I?

  Er ret ny ud i strikkeverdenen, men det opskrift ser ret nemt ud.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. august 2007 at 23:27

  Jane, den tager kun et øjeblik :-)

  Lene, jeg vil glæde mig til at se billeder :-)

  Regitze, den ville være genial indenunder :-)

 • Svar
  regitze
  12. august 2007 at 23:11

  hvis jeg kunne strikke pænt, og hvis jeg kunne forstå en engelsk opskrift, ville jeg også rasle med pindene. den ser ud til også at være genial under en motorcykeljakkekrave.

 • Svar
  Lene Schrøder
  12. august 2007 at 22:03

  som du dog har haft gang i pindene her i sommer jeg har i stedet fremstillet en drøm af en prinsesse brudekjole med slæb, blonder perler og slør til min yngstes bryllup om 14 dage du slipper ikke for at se et billede af hende og kjolen næste gang vi ses. den er blevet rigtig god, jeg og pigen er godt tilfreds

 • Svar
  Jane
  12. august 2007 at 21:52

  Orv ja… den havde jeg også lige “snuppet” opskriften på på nettet den anden dag….

  Den er da sjov, ikke stor og klodset som de gammeldags halsedisser… nåårh ja, bainbridge lyder da også bedre end halsedisse… *ss*

  flot eksemplar du har strikket… :o)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. august 2007 at 21:22

  Jeg har strikket i Alpaca – det er for blødt, Anne… synes jeg :-(

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  12. august 2007 at 20:47

  Jeg har også hevet et af pindene her i eftermiddag, strikket i Noro “light”, smukt i farverne, men på en eller anden måde for slasket.
  Nu er jeg gået i gang med et i alpaca, men det er heller ikke lige det, jeg tror, at en uld/bomuld blanding vil gøre sig, eller måske noget hør og tynd uld sammen…

  Jeg tror, at der strikkes Bainbridge mange steder i disse dage :-)

 • Tak for, at du gør det endnu sjovere, at læse med herinde :-)