6

Pokkers!

Jeg troede, at jeg skulle hjem og sidde og hygge i sofaen med benene oppe og strikketøjet i hænderne, men så mødte jeg en kollega…

– Vi ses i eftermiddag…

Jeg ses aldeles ikke i eftermiddag, var mit svar, men hun havde nu ret. Vi skal til møde fra 16 til 18. Jeg havde overset det, for vi har fået nyt system, som betyder en større ansvarlighed og medindflydelse for tolkene, hvilket passer mig vældig godt, men…

Jeg skal vist bare øve mig lidt mere i at få hevet alle oplysninger ud, når jeg bevæger mig indenfor CFD‘s porte (og nej, jeg har ikke lavet hjemmesiden). Denne gang havde jeg altså overset et tolkemøde. Jeg håber aldrig, at det lykkes mig at overse en opgave…

Nå men altså, der er møde på tapetet. Oline og jeg er ellers alene hjemme og hyggen var allerede planlagt. Tidlig aftensmad og så skulle strikkepindene fattes, så der kunne hygges igennem de få timer jeg kunne holde.

Første dag efter en ferie er udmarvende i en grad de færreste forestiller sig. Man er højkoncentreret, når man tolker. Alt skal gengives. Ord er kun en del af hele billedet, når der kommunikeres. Der ligger så meget udenom ordene, som også skal formidles, for at give et fuldstændigt billede til brugeren, så jeg bruger alle hjernevindingerne for at holde styr på og siden formidle. Jeg er træt som et alderdomshjem de første dage efter en ferie, så jeg var allerede i gang med at disponere over de par timer, som ville være til overs, når aftensmaden var indtaget. Nu kan jeg tro om igen, kan jeg…

Fristelser

Jeg havde endda været inde forbi for at investere i Hendes Verden på vejen hjem. Der er strikketillæg med i denne uge. 76 sider med fristelser. En af trøjerne vidste jeg, at jeg gerne vil strikke og garnlageret er omfattende, så jeg var optimistisk og mente nok, at jeg kunne finde garn til et forsøg.

Nu er jeg der, hvor jeg måske får fundet garnet. Så er jeg færdig for i dag og så trækker jeg sikkert i seng. Det er vel i orden. I morgen kommer endnu en dag og noget at glæde sig til, er ikke det allerværste i verden.

Jeg krydser fingre for et energiboost om et øjeblik…

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. august 2007 at 20:09

  Ja, du havde sandelig vejret med dig, da du gæsteoptrådte hernede, Sylvia ;-)

  I var meget heldige, sådan at have sol og varme OG tillige med fik hils på Marianne og hendes familie. Sikke en skøn weekend for jer :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  13. august 2007 at 19:43

  Jeg hadde en fantastisk tur i helgen, i København. Været passet meg utmerket, for det var nesten FOR varmt, men jeg klaget ikke!!!
  Og jeg fikk møte en blogger……..mer om det i bloggen min!

  Men jeg ser jo at du også har hygget deg i helgen, Liselotte :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. august 2007 at 19:34

  Hege, det var hyggeligt da jeg var kommet afsted. Det er altid dejligt at se kollegerne, men for pokker – jeg nåede jo lige hjem at vende og så er det altså svært at trække sig op til at skulle afsted igen :-)

 • Avatar
  Reply
  Hege
  13. august 2007 at 19:19

  Det er greit med møter på jobben, men når man må ut etter at man først har kommet hjem, så er det ikke fullt så greit.

  Den jakken var jammen søt. Jeg gleder meg til å se resultatet.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. august 2007 at 18:42

  Åh Hanne, der var du… jeg kunne pludselig ikke finde dig, da jeg ville henvise til din reklame for hæftet – tusinde tak for tippet – den er jo vidunderlig :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  13. august 2007 at 16:34

  Den trøje skal nok blive strikket i mange flotte og anderledes udgaver i det danske land. Et flot valg og sikkert god til aftentur i haven. Jeg kunne tænke mig trøjen i cacaobrun, lime og råhvid, måske med en snert af lilla………
  God fornøjelse med din : )

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)