6

Klar om et øjeblik

Om et øjeblik kan jeg erklære mig klar til rykind. Huset er støvsuget og på køkkenbordet venter brownies med masser af mandler og store, mørke stykker chokolade. Små kager, lidt ekstra chokolade og kaffe på kanden og så kan de godt komme, de to kusiner.

Jeg er klar om et øjeblik

Jeg glæder mig til at byde dem velkommen. Det er alt for længe siden vi sidst har haft tid til fordybelse i hinandens liv, så det skal gøre godt. Jeg har hentet Dahlia og pyntet bordet, for det er vigtigt at føle sig ventet, når man ankommer. Det holder jeg selv meget af.

Nå ja… det er måske også rart, at værten er ren og sirlig, så et bad…

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. august 2007 at 19:29

  Uha, som det har været dejligt med sådan en eftermiddag :-)

  Tina, moms… det tror jeg ikke. Jeg husker det i hvert fald ikke ;-)

 • Avatar
  Reply
  tina
  25. august 2007 at 17:54

  Forresten kommer der moms osv. på de japanske bøger?

 • Avatar
  Reply
  tina
  25. august 2007 at 17:51

  Gad vide om det er mig der er ved at være gammelsulten, men jeg falder over den ene side med dejlig mad og kager efter den anden. Var også lige et smut forbi Garn og gastronomi.

  Det lyder lækkert og de brownies må prøves.

  I øvrigt nogle fede tasker du får syet.

 • Avatar
  Reply
  Vida de Praia
  25. august 2007 at 17:46

  Kusinerne må i allerhøjseste grad have følt sig ventet med så mange lækkerier på bordet og opmærksomhed på de små ting. Håber I havde det hyggeligt.

 • Avatar
  Reply
  koselig
  25. august 2007 at 17:36

  Nam nam… sjokoladebrownies er bare verdens beste herligste småkake. Elsker det!!!

 • Avatar
  Reply
  Karin
  25. august 2007 at 13:43

  Uhhm det lyder lækkert. Jeg er lige ved at tro at jeg følger dit eksempel og går i bageriet. Nogle bær og rabarber venter på at blive forvandlet til noget sødt.

  Jeg har selv netop haft en kær veninde på besøg et døgns tid, og det har været fuldstændig pragtfuldt. Det er så livgivende og jeg må huske på at det skal give mig energi og ikke give mig et anfald af antiklimaks at hun er taget afsted igen.

  Jeg ønsker dig en dejlig tid med kusinerne.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)