19

Måske skulle jeg…

På en morgen som denne, hvor det åbne vindue på badeværelset sender kulde indenfor i små stød, kan jeg mærke, at jeg stadig ikke er tanket fuld af sommer og sol. Måske bliver jeg det aldrig, men jeg længes…

Mine længslers mål

Luften udenfor er kølig, men vejret er stille og vel egentlig mildt. Alligevel er der ikke tvivl. Efteråret venter lige om hjørnet. Om et øjeblik falder kastanjerne til jorden. Hasselnødderne vil være klar til høst og æblerne skal plukkes og forvandles til den gode chutney.

Mit sind indstiller sig langsomt på den nye årstid. Jeg bliver ikke langsommere, men jeg bliver stille en tid. Der er brug for at samle kræfter til mørketiden, tror jeg.

Jeg elsker efteråret. Jeg elsker den tid, som varsler indeliv og stille sysler i mørket. Jeg kan lide luften, som er klar og med bid. Jeg synes naturen bliver smuk og de tågefyldte morgener, som ofte følger med, emmer af eventyr, men mine fødder får et problem, for de skal igen pakkes ind i sko og måske endda tekstiler i form af strømper. Det er de ikke glade for.

Måske de bare trænger til nogle nye, festlige og hjemmestrikkede sokker. Det er da et forsøg værd, når tiden ikke længere er til strandsand mellem tæerne. Pokkers også!

Du vil sikkert også kunne lide