2

Temperament og tid

Claudia

Midt i rod, kaffekopper og solskin sidder jeg og strikker. Jeg har slået op til Claudia og helt ærligt, så kan jeg mærke, at temperamentet ikke er til skidtet. Ikke lige nu.

Allerede nu er jeg i gang med at overveje, om ikke jeg bare skulle snuppe en rundpind, slå de masker op og begynde at strikke på den idé jeg har og så er det sikkert ikke rigtigt med den Claudia. Jeg tror, den skal pakkes væk og så tager jeg hul på spole nummer to, mens jeg med dødsforagt kaster mig ud i den idé, jeg ikke rigtigt kan slippe.

Tiden er stadig ny og frisk. Det er lørdag. Jeg nyder livet :-)

You Might Also Like

2 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. september 2007 at 19:20

  Uhm, svinekam med fersken… *suk*

  Her er vi end ikke nået til at tænke på aftensmaden endnu. Vi er født i den forkerte tidszone ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne/Amager
  8. september 2007 at 17:54

  Claudia tilside og igang med rundpinden til det der rumsterer i dit hovedet. Og ja – livet er da herligt – jeg har nemlig lige anbragt en svinekam fyldt med fersken i ovnen og iaften står den på casanova, altså filmen :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)