6

Endnu en…

Oschlag informerer (og stakkels ham, for jeg er så latterligt dum til at forstå noget som helst), og nu er der så 2 målinger at forholde sig til og jeg er ikke mindre intimideret og forøvrigt stadig bosiddende i Gug.

Var det her USA, var jeg vel snart velhavende eller noget…

Jeg har en tendens til mental nedsmeltning, når der kommer statistik på bordet, for jeg magter ganske enkelt ikke, at danne mig et fornuftigt overblik. Jeg har svært ved at gennemskue tal, kolonner og teorier, men i grunden er det her kun sjovt for mig, fordi jeg gør det af den rene og skinbarlige glæde ved at skrive, tage billeder, dele dem og alt det andet, som finder vej herud og så er der jo alle sidegevinsterne, som er nye og dejlige bekendtskaber, som aldrig nogensinde var kommet i stand, hvis jeg ikke gjorde, det jeg gør.

Jeg har det sjovt. Har jeg ikke det i morgen, stopper jeg. Længere er den jo i grunden ikke, men jeg gad da godt snart blive rig ;-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. september 2007 at 10:38

  Næ, vel skulle det ej, din gnavpot ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kimpo
  15. september 2007 at 01:09

  Nåja, det skulle vel ikke have gået ud over dig, men jeg blev da så irriteret over pjattet, at jeg fik skrevet et indlæg som reklamerer for politiske blogs på en overbevisende måde, så det var ikke så ringe endda..

  Husk nu at bruge din mægtige indflydelse fornuftigt ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. september 2007 at 17:08

  Mette og Lisbeth, lige nu har jeg det herligt, så ingen ko på den tynde is… ;-)

  Kimporator, dette er ikke et indspark i nogen debat. Så havde indlægget set helt anderledes ud og glæden er ikke mindre her, selvom du gør dit bedste for at spolere den.

 • Avatar
  Reply
  Kimporator
  14. september 2007 at 12:26

  Ja, det er også synd for dig, at du kun er nummer 2 på den ene, hulk hulk. Og så blev debatten spredt igen.. Mon ikke man selv skulle skrive sin kommentar på egen blog og trackbakke en hel masse mennesker? Kun være, man kunne få noget linklove, hvad den slags så ellers kan bruges til..

 • Avatar
  Reply
  lisbeth
  14. september 2007 at 10:44

  jeg håber, du bliver ved med at finde det sjovt, for jeg NYDER din blog flere gange dagligt. Dine billeder er skønne, dine reflektioner lærerige og tankevækkende, så bliv ved…
  God week-end til dig og dine.

 • Avatar
  Reply
  Mette
  14. september 2007 at 10:34

  Uha. Havde slet ikke tænkt tanken, at du kunne finde på at trække stikket ud en dag. Det håber jeg sandlig ikke du gør. Den her side er vanedannende og min absolut yndlings-overspringshandling :-) Og jeg kan se jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Tallene taler vist for sig selv. Velhavende bliver du måske ikke af siden. Til gengæld gør du os andre mentalt rige – det er da en meget flot evne at have.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)