2

En dag med oprydning

Min tinkande fra Tylstrup Marked er en hverdagsglæde, som kommer til sin ret i disse dage, hvor Dahlia vælter af jorden. Kanden står i et hjørne på mit arbejdsbord, så jeg kan se den hele tiden og lige nu er den utrolig smuk, som den står med hvide og svagt rosa Dahlia og lyser i det tidlige eftermiddagslys.

Tinkande med Dahlia

Jeg elsker, at der er smukke ting at få øje på, så lige nu er det dejligt at kunne hente blomster indenfor. Der er ikke mange dage tilbage, hvis vi er uheldige og der kommer frost. En enkelt nat er tilstrækkeligt til, at der ikke er flere Dahlia at hente ind, så det er med at være opmærksom og få skidtet klippet af så snart der er en chance.

Lige nu nyder jeg disse. Om nogle dage kan det være nogle andre, for der kommer heldigvis hele tiden nye til.

Der er ryddet op i alle kroge af det nye værelse. Jeg afventer ankomsten af nogle reoler, som skal rumme mit garnlager, men så er rummet også ved at have fundet sin form og jeg glædes dagligt over, at jeg har mit eget værelse, hvor jeg kan bestemme diktatorisk.

Der er vasket tøj. Forude venter en uge på Bornholm for Oline, så der skal vaskes i bund, for det er ikke nemt at forudse hvilke bukser hun absolut ikke kan leve uden. Jeg er næsten klar til Store Pakkedag. I det hele taget er jeg ved at være klar.

Om et øjeblik vil jeg tage Oline under armen og køre ud til Ella og AC. Vi glæder os sådan og vi er lige ved at have første fod udenfor matriklen. Flittighed belønnes.

Du vil sikkert også kunne lide