17

Aalborg på en tirsdag

Endnu en lang dag er til ende, men denne gang har det ikke været arbejdet, som tog den længste tid, for jeg havde tidligt fri.

Det er Kenneth og alle hans svinkeærinder, som pludselig æder en hel eftermiddag, men jeg agerer gerne chauffør i DieselDaisy, for så lærer vi hinanden lidt bedre at kende. Parallelparkering i smalle gader i centrum, fyldte parkeringpladser i city syd og strækmarch ind ad Hobrovej øger min fornemmelse for bilens bredde.

I byen med Kenneth

Kenneth skulle i Skumhuset, en af Aalborgs bedste butikker, når det kommer til både skum, stof og kurve og jeg var bare chauffør, så jeg cirklede gennem gaderne i centrum, mens jeg spejdede efter ham. Da jeg havde været tre gange forbi Budolfi Kirke, smed jeg bilen på en uautoriseret plads og sneg mig op, for at kigge efter ham.

I byen med Kenneth

Efteråret er kommet til byen, så undervejs måtte jeg beundre de smukke farver og så gik det ellers i rask trav op for at lokalisere gemalen, som forlængst burde stå ude på gaden og vente på mig. Det gjorde han naturligvis ikke. Han snakkede hyggeligt med en af ekspedienterne og blev påtaget ved med at påstå, at han havde stået udenfor og spejdet efter mig lige før. Som om…

Og så var der strikkeforretningen og et par ekstra rundpinde. Ibenholt og rosentræ. En sendes afsted til Roskilde senere i dag. Den anden skal gøre gavn her. Bagefter var det ind omkring Penny Lane efter godt nøddebrød, gode pølser og et lille stykke af den ekstra lækre brownie, for vi er alene og gider ikke lave mad.

I byen med Kenneth

Lyset i byen har været smukt. Mørk og intens har himlen truet med regn og ind imellem er der sluppet lidt herned, men lige nu skinner solen igen. Det gør den ikke på Bornholm. Oline sender sms…

Jeg lavede røræg her til morgen. Vores morgenmad bestod af franskbrød og røræg. Vi fandt derefter ud af, at der var muselort over det hele, så vi gjorde hele hytten ren – vaskede alt bestikket, vaskede alle skabene og skufferne og fejede.

Her er lidt kedeligt og det regner hele tiden. Det er også bare dumt, for Rikke har fået influenza og har det rigtig dårligt, men Anne siger, at hun ikke må tage hjem.

Godt jeg ikke er lærer på den tur, siger jeg bare…

Du vil sikkert også kunne lide