6

Fare for en lur

Jeg har linet op med varm te, kalendere og en samkøring for øje, for det sker med mellemrum, at vores kalendere ikke stemmer helt overens. Det er lidt upraktisk, så jeg vil gøre en indsats mens tv’et kører i baggrunden og egentlig er det frygteligt hyggeligt.

Aftenhygge

Oline er forsvundet ind på værelset og gider ikke deltage, så jeg tager en aften i eget selskab. I hvert fald ser det sådan ud lige nu, men den slags har det med at ændre sig, så jeg retter koncentrationen mod kalendere, for siden at slappe af med et strikketøj og fødderne i sofaen. Der er fare for en lur i hjørnet, kan jeg mærke.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Ella
  17. oktober 2007 at 00:04

  Hahahaha Liselotte, I er så sjove, jeg ville gerne have været en flue ;-)

  Hun er altid god for nogle SJOVE betragtninger, vores kære Oline :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. oktober 2007 at 23:57

  Ja, vel kan jeg så, Ella – for Oline og jeg har delt tv-oplevelse i stedet for at sove på sofaen. Vi har set på penisser i en stiv (undskyld, jeg kunne ikke lade være) time. Yderst interessant og meget underholdende – ikke mindst med hende ved min side, for der kom gode snakke ud af en englænder med 9 cm. Underligt som verden ind imellem er skruet sammen :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. oktober 2007 at 23:52

  Claus, jeg tror ikke det hjælper det mindste. Vi er tre, som alle skal koordinere synligt og den eneste, som er god til at huske, at notere… det er mig ;-)

  kagekonen, det kræver en disciplin vi ikke er i stand til at mønstre ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  16. oktober 2007 at 23:50

  Hva’ så Liselottelur – ka’ du sove i nat ;-)

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  16. oktober 2007 at 22:42

  Det kræver sin kvinde at holde styr på en families kalendre… Her i huset har det hjulpet gevaldigt at vi har hængt en kæmpe fælles kalender i køkkenet, så tager vi lige en opdateringstur en gang om måneden eller to…

 • Avatar
  Reply
  Claus
  16. oktober 2007 at 20:39

  http://www.google.com/calendar – så passer de sammen…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)