7

Silkebort skudt i gang

Netadgangen har været mildest talt omskiftelig denne eftermiddag, så tiden er i stedet brugt til at få taget hul på morbærsilken. Jeg har besluttet mig for en bort til det tørklæde, som var blevet en smule pauvert.

I gang med silken

Jeg er ikke ubetinget tilfreds, men det skal have en chance, så jeg strikker ufortrødent videre. Skidtet kan da pilles op igen, hvis jeg ikke bryder mig om og så er der nok andet, som silken kan anvendes til.

PS – skulle jeg nogensinde igen komme i tanke om, at jeg gider silke, så er det kun fordi jeg er dum, for dette er ikke første gang og jeg HADER i virkeligheden at strikke med skidtet. Resultatet har bare at stå mål med anstrengelserne.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. oktober 2007 at 16:53

  Det er FRYGTELIGT, Tina :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  24. oktober 2007 at 16:31

  Jeg husker min bedstemor beskrev at sy i silke som “man tror man sidder og syr i det og saa ligger det nede paa gulvet”. Hun havde saa evigt ret. Det er et laekkert materiale baade foer og efter produktion, men temmelig irriterende at arbejde med!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. oktober 2007 at 22:50

  Strikkemaskinen… du har da ret, Hanne. Det var bestemt en mulighed :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  23. oktober 2007 at 22:42

  Strikkemaskinen, Liselotte!!!!!
  Strik et langt tørklæde i silken med runde polkadutter i uld og valk det i maskinen…….(øh, hvis altså ikke silken kan filte)?!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. oktober 2007 at 21:56

  Valdemarsro, jeg er enig – morbærsilke ligger godt i munden og den første bort er færdig, så det går vel… :-)

  Gitte, det med dobbelttråd overvejer jeg også, når resten skal anvendes. Jeg har ellers været ude i overvejelser omkring spindelvævstyndt sjal til brune sommerskuldre, men jeg er lige blevet en hel del klogere ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  23. oktober 2007 at 21:34

  Jeg købte morbærsilke på tilbud og strikker det der isager reste-tørklæde med dobbelt silketråd – og er faktisk rigtig godt tilfreds med resultatet.

  Men du har da ret – det er slet ikke nogen fornøjelse at strikke med det uelastiske garn :-)

 • Avatar
  Reply
  Valdemarsro.dk
  23. oktober 2007 at 21:31

  Altså, bare ordet “morbærsilke”… det ligger godt i munden, og sådan er det med nogle ord, nogen gange er der bare noget fint og godt ved et ord. Lyder det mærkeligt?

  Jeg synes allerede resultater er smukt, det jeg kan se :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)