22

Startskuddet har lydt

Cobblestone

Cobblestone er skudt i gang. Tohundredeogfireogfirs masker giver lange, seje strikrunder, men jeg har ikke verdens mindste mand. Til gengæld er han en af de bedste, så jeg tager gerne tålmodigheden i brug.

Han er allerede vild med den. Jeg er vild med ham :-)

You Might Also Like

22 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. oktober 2007 at 13:08

  Cobblestone er fra Interweave Knits, Fall 2007.

  Inge, jeg ville nok foretrække at strikke Woodland i noget der ligner shetlandsuld. En lidt krads og formstærk garn, som ikke “klasker sammen”, men det kræver, at man ikke er specielt sart om halsen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Inge
  29. oktober 2007 at 12:32

  Kære Liselotte
  Jeg er i gang med et Annefødder i Lucca Fino (den dejligste blågrå farve nr. 04) – og jeg vil give dig ret i at garnet får mønsteret til at fremstå ret uskarpt. Til gengæld er det vidunderligt at strikke i – og jeg glæder mig til at have det om halsen :-)
  Jeg skal også have afprøvet Woodland snart – har du en god idé til garnvalg????
  Mange hilsner fra Inge

 • Avatar
  Reply
  Jane
  29. oktober 2007 at 12:09

  Hvem udbyder egentlig mønstret til Cobblestone ?

  Måske jeg skulle have lidt tålmodighed for min elskede også…. :o)

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  29. oktober 2007 at 10:20

  Ikke dårligt.. for nogen af jer. Selvfølgelig er han allerede vild med den, for den bliver da helt vildt flot…
  Min egen har også fået et godt øje til den, så nu må jeg se, hvad jeg kan finde af godt garn ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. oktober 2007 at 08:35

  Tone, der stod Cobblestone på det garn, i det sekund jeg så det :-)

 • Avatar
  Reply
  Tone H
  29. oktober 2007 at 08:15

  Det garnet er som skapt til Cobblestone!

  Skulle ønske BC Garn hadde utsalg litt nærmere meg ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. oktober 2007 at 07:37

  Karen, jeg vil slet ikke anbefale Lucca, hvis dit ønsker er blade, som er tydelige/mere fremstående, for den har lidt samme egenskab som alpacaen. Den er så blød, at mønstret sikkert vil blive en smule fladt. Til gengæld er den fantastisk lækker og du vil elske fornemmelsen af garnet om din hals – under forudsætning af, at du kan leve med, at mønstret fremstår tydeligt, men fladt.

  Lucca er tykkere end Lucca Fino. Begge dele kan snildt anvendes afhængigt af hvor tykt du ønsker tørklædet. Jeg bruger oftes Lucca til pinde 3½-4, men der er kommet en ny Superwash til pinde 4-4½, så nu er der virkelig noget at vælge mellem :-)

  Helle, det er det virkelig. Det tager eddermame lang tid :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  29. oktober 2007 at 07:18

  284 masker – det må siges, at være noget af en kærlighedserklæring ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karen
  28. oktober 2007 at 23:10

  Så er garnspasseren på den igen! Jeg håber lige du kan hjælpe mig med et lille køb hos BC Garn :-) Mon ikke!?

  Til et Woodland med lidt mere markerede blade, skal jeg så vælge Lucca eller Lucca Fino? Det er ret svært når jeg ikke har rørt ved garnet i real life…hvilket jeg glæder mig meget til!

  Karen – næsten færdig med woodland i alpaca

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. oktober 2007 at 21:39

  Med mænd skal man have tålmodigheden i behold ;-)

  Kenneth arbejder med lyd. Han udvikler blandt andet hi-fi, men ind imellem er han da ude i den friske luft og så er en Cobblestone ikke så ringe endda :-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  28. oktober 2007 at 21:15

  Det bliver en skøn trøje…

  Og ja, med de kære mænd har vi en engels tålmodighed… engang imellem ;o)

  hvad jobber han egentlig med – Kenneth ?

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  28. oktober 2007 at 20:58

  :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. oktober 2007 at 20:49

  Ha! Jeg VIDSTE det bare – og jeg vidste også, at du ville snuppe den grønlige af de ruller ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  28. oktober 2007 at 20:44

  Altså for SÅ lidt, ikke bare lidt, vel…

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  28. oktober 2007 at 20:44

  Vel kunne jeg da ej, jeg ankom en time før de smækkede dørene i.
  Jeg købte for lidt, at du vil tro at det er lyv!! Men det er den skinbarlige sandhed, og allergladest er jeg netop for kuppet af den mega-kæmpe-gigantiske tweedagtige spole, min er bare sart grøn, uhmmm…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. oktober 2007 at 20:40

  Jeg tror den bliver meget smuk :-)

  Anne, jeg VIDSTE bare, at du ikke kunne holde dig væk ;-)

 • Avatar
  Reply
  charlotte
  28. oktober 2007 at 20:38

  Cobbelstone er bare så flot. Du er heldig, at Kenneth er vild med den. Jeg har forgæves forsøgt at ‘sælge’ modellen.

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  28. oktober 2007 at 20:25

  Ja lige præcis de der smukke store spoler stod godt gemt, jeg fandt dem også, og inden længe er Torben dobbelt-op udstyret på Cobblestone-fronten :-)

 • Avatar
  Reply
  Tineke Lund
  28. oktober 2007 at 20:11

  Hej Liselotte, jeg var i tvivl og du så meget travlt ud, og sagde noget til en BC ansat som: “ja, det er ikke sådan til at komme af med os, nu når vi endelig er her”, så kunne hun vente sig, kunne hun!! :)

  Men, næste gang, er jeg ikke i tvivl. God søndag aften.

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  28. oktober 2007 at 19:50

  hvor bliver Kenneth dog bare smart – han er en heldig mand…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. oktober 2007 at 19:48

  Det er et dejligt strikketøj til en tv-aften, for der skal ikke tænkes undervejs ;-)

  Næste gang må du hilse på, Tineke, hvis du genkender mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Tineke Lund
  28. oktober 2007 at 19:45

  Jeg har den også i gang, har nået ca. 25 cm nu, og var også noget bekymret, men det går enlig hurtig nok!! Nu kan jeg genkende dig fra billederne med din søster, jeg så dig hos BC Garn også, jeg slæbt dog ikke helt så meget med hjem :) God fornøjelse!!

  Hilsner, Tineke

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)