8

Mandag

En lille kort pause mellem to opgaver gav tid til en visit i udkanten af Golfparken. Jeg nåede kun et par skridt indenfor området, men det er også tilstrækkeligt til, at man føler fred og frisk luft.

Pause

Farverne er helt fortryllende. Orange er ikke favoritten, men efteråret ER smukt og naturen besidder en palet, man ikke kan undgå at beundre.

Pause

Der er ænder i søen og små børn med brød ved vandkanten og derfor mulighed for en snak i børnehøjde. Dem holder jeg meget af, så sådan en fik jeg også, inden dagen kunne fortsætte.

Små børn er kloge, fantastiske og ikke til at slippe fra, så det krævede en kraftanstrengelse at løsrive sig efter en dramatisk beskrivelse af en tommelfinger, som denne weekend var blevet ramt af fars hammer. Den havde også en fantastisk palet at byde på og jeg skulle puste. Det kan jeg godt.

Tanket op af god børneenergi endte jeg hjemme på bænken til en snak med Kenneth, en kop varm og friskbrygget kaffe og en fandens masse pillen op…

Jeg er klar igen!

Jeg har altid så pokkers travlt og således også i går, hvor Cobblestone måtte på pindene i en hulens fart. Det gik forrygende derud af og det var først denne morgen, på vej på arbejde, at det pludselig slog mig, at jeg vist havde strikket vrangpinde i stedet for retriller i den smukke kile, som er i begge sider af sweateren.

Jeg havde desværre ret. Det var en ommer, så der er pillet op, bandet og svoret på både fanden og bedstemors syge moster, men nu er jeg klar igen, så kom an. Jeg er frisk!

Du vil sikkert også kunne lide