7

Jeg laver ingenting

Lammet er fundet frem, for sæsonen fejres behørigt herhjemme. I aften kommer der også lam på bordet. Om et par dage er vi mætte af det og serveringshyppigheden falder til et normalt leje, men lige nu skal det smage. Mor kommer og spiser med. Vi har en dag med nattøj og morgenhår og jeg takker skæbnen for, at der endnu ikke har stået en post udenfor, for de ville dø af skræk.

Mini er hæftet, vasket og lagt til tørre. Mens det foregår, kan jeg overveje hvilke knapper den skal have, så jeg kigger lidt på strikken engang imellem.

Til tørre

Jeg ender sikkert med de runde knapper. Det er det enkleste og sådan er det ofte, at jeg falder for det, som er enkelt. Jeg elsker sjov og farver, men ender med en diskret farve, knap, model alligevel.

Mens Mini var i maskinen, fandt jeg nøgleapparatet frem. På trods af de vabler jeg fik forleden, da jeg skulle rydde lidt op i garnindkøbene, tog jeg ufortrødent fat.

Nye nøgler

Der skulle vindes nøgler til Cobblestone. Det er gjort i en fart med et krydsnøgleapparat, så det tog ingen tid og jeg er klar til aftenens strik. Jeg vil i gang med ærmerne. Sådan er det og så må jeg hellere tage en tørn med bullen. Det mangler ikke mange centimeter, før den kan parkeres til ærmerne er færdige.

Måske jeg alligevel skulle genoverveje den med morgenhåret. Det passer sig ikke rigtigt for en lørdag eftermiddag og et varmt bad vil gøre godt, er jeg sikker på. Bagefter er der kaffen, chokoladen, sofaen og måske en god film. Det passer til gengæld perfekt for en lørdag eftermiddag med plads til ingenting.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. november 2007 at 19:52

  Anne – JA! Grønt med til mig, tak :-)

  Ingegerd, det er morsomt at høre. Tak fordi du tog dig tiden til at fortælle det :-)

 • Avatar
  Reply
  Ingegerd
  3. november 2007 at 19:26

  Liselotte, ved du egentlig godt at du er berømt?
  Nå, det ved du nok godt. Men det gik først op for mig for et par dage siden, da jeg sad hernede i Sydtyskland, hvor jeg er bosat, med et besøg fra island. To islandske kvinder, som er glade for strik. Jeg syntes jo jeg var helt genial, da jeg anbefalede din blog. Men den kendte de skam da godt i forvejen. Så du er altså en stjerne på strikkehimlen. Bare så du ved det.

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  3. november 2007 at 18:48

  Jeg kender godt farven, har nærmest strikket med den i et par år, du ved en af de der ting, der aldrig bliver færdig ;-)

  Hvis jeg nu kører ned efter brunt, skal du så ha’ grønt med??

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. november 2007 at 17:05

  Ja, den har skiftet kulør med lyset, Anne. Jeg kan bedst lide det sidste billede, men det første er mere sandt – den er meget grøn/turkis :-)

  Jeg elsker det garn Cobblestone strikkes i. Den bliver meget smuk og jeg er færdig med bullen og endelig kommet i gang med ærmerne :-)

  Jeg hygger mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  3. november 2007 at 14:52

  Sikke sjovt Mini har skiftet kulør fra det ene til det andet billede!
  Det er nu en rigtig sød model, lige som så meget af det andet fra Design.Club…

  Dit Cobblestonegarn er for smukt, jeg er lidt gnaven over, at jeg kun tog den grønne spole! Mon ikke jeg bliver nødt til at køre ned efter noget brunt også…

  Hyg dig med eller uden højt hår, choko og film får det meste til at virke i orden :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. november 2007 at 14:01

  Pernille, det er jeg glad for at høre. Så er det ikke min samvittighed, som skal belastes denne weekend ;-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  3. november 2007 at 13:59

  Jeg kan så “berolige” dig med at jeg allerede har taget livet af det postbud, der skulle lade livet i dag ;-)

  Stakkels mand…..

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)