Pausebilleder

Efter et madbrød med ost, en kop kaffe og en snak om alt mellem himmel og jord, forsøgte jeg mig selv med billeder af den nye strik, men jeg måtte til sidst alliere mig med Kenneth, som måtte tage et foto af ryggen.

Jeg elsker den allerede. Jeg slider den op, kan jeg mærke. Den er helt perfekt. Passer i armlængden, varmer de rigtige steder og ét er sikkert; der må endnu en på pindene snarest, for den er virkelig vellykket.

Ny yndling

Jeg kunne drømme om en mere i koksgrå. Åh ja, det kunne jeg…

Der er brugt 500 gram uld, strikket på pinde 4½ og trøjen har kostet i omegnen af en flad halvtredser at strikke, for garnet er den billige fra udsalget og knapperne har vel rundt regnet stået mig i 3 øre hver. En god forretning. Ah…

Relaterede skriv

46 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  1. maj 2012 at 19:21

  Hej Annie, du kan købe opskriften lige her: Liselotte. Hvis du skulle opleve problemer med det, kan du skrive til mig på min mail :-)

 • Svar
  Annie Danielsen
  1. maj 2012 at 15:46

  Hej Liselotte
  Er det forsat muligt at købe mønstret til din flotte trøje. Er faldet pladask for den.
  Såfremt det kan lade sig gøre, er det så muligt at overføre pengene til din bankkonto istedet for PayPal?
  Jeg vil blive forfærdeligt glad.
  De allerbedste hilsener fra Annie – Allerød

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Minutter sparet
  25. april 2008 at 13:16

  […] har to i forvejen. En camelfarvet og en lyseblå. Begge er i brug på skift, så jeg ved, at jeg kommer til at bruge den grå, som er […]

 • Svar
  Bettina
  29. februar 2008 at 11:41

  Kære Liselotte.
  Sikke en smuk trøje, sådan en må jeg eje…men er det muligt at overføre pengene til din bankkonto i stedet??
  Kh. Bettina – Ballerup

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Endelig et mønster!
  28. februar 2008 at 19:17

  […] du huske min yndlingstrøje? Den der hybrid, som var inspireret af Kenneths første Cobblestone og som siden har hængt på […]

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Noro på udsalg
  18. januar 2008 at 13:16

  […] tænker en kort cardigan i stil med de tidligere, jeg har strikket, for de hænger på mig konstant. Det skulle lige række med nøglerne […]

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Afløseren er klar!
  28. november 2007 at 15:55

  […] er en fuldstændig kopi af den første, men garnet er et andet. Jeg har strikket denne her i dobbelt shetlandsuld fra BC Garn og det gør […]

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Pokkers!
  24. november 2007 at 11:52

  […] går støt fremad med afløseren for den nyligt fundne yndling. Bol og første ærme er færdige. Jeg er godt i gang med ærme nummer […]

 • Svar
  Slagt en hellig ko… » Endnu en hybrid
  21. november 2007 at 21:44

  […] Sofaen kaldte, så jeg tog strikketøjet med, men fortrød hurtigt det valgte og er derfor gået i gang med endnu en hybrid. Denne gang i isblåt shetlandsuld. Jeg tror den bliver fantastisk. hvis jeg altså kan huske, hvordan jeg gjorde sidste gang… […]

 • Svar
  merete
  17. november 2007 at 20:58

  den er rigtig god. klæder dig godt og skønt med garn til spotpris. vil så gerne strikke cobblestone men min gode ven jeg skal strikke til vil altså have noget andet. ja, send den til den søde jared. han vil da elske at du har videreudviklet på denne trøje.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  17. november 2007 at 09:36

  Tak skal I have :-)

  Trøjen er fra mit hovede. Strikket på lykke og fromme og med lidt indtagninger hist og her, når jeg syntes, at det passede.

 • Svar
  Pernille
  17. november 2007 at 00:19

  WAUW …. altså når man nu sidder og bliver sygeligt vild med den så kan det F….E være træls ikke at kunne strikke – må klart snart på et strikke kursus hjemme hos den gamle ( min mor )

  LiseLotte den et bare flot – også den!

 • Svar
  Lene
  16. november 2007 at 17:10

  Jeg har smugkikket på din side siden sommer og er altid vildt fascineret at de fantastiske billeder. Nu er jeg også nødt til at komme med en lille kommentar. Den trøje er simpelthen fantastisk. Er den også fra Interweave knits?

 • Svar
  Karen S
  16. november 2007 at 13:24

  Den er sgi lækker den der (trøje og kvinde)! Kan godt forstå yderligere skotsk glæde over den monetære udgift. Men helt ærligt, den burde have kostet en million, for det ligner den på dig!

 • Svar
  Helle Confrey
  16. november 2007 at 09:28

  Smuk trøje og hvor den klæder dig.

 • Svar
  Sylvia
  16. november 2007 at 00:20

  Din nye genser/jakke kler deg utmerket, Liselotte!!
  God helg!

 • Svar
  Jeanett kaare
  15. november 2007 at 23:18

  I chok. Sig mig startede du ikke i søndags? Når man kommer fra aalborg kan man så få du kursus. Tegner du ligeså hurtigt som du strikker?

 • Svar
  susanne vestergaard
  15. november 2007 at 20:46

  Jamen jamen – det ER jo sådan jeg normalt strikker – kan aldrig følge en opskrift men bare en ide – og her gik jeg og troede jeg var den eneste der var så uhørt træls når dte kommer til at skulle følge opskrifter – så slut med det og jeg kaster nu alle mine talenter idn på at få lavet en “copycat af Liselottens”… og glemmer alt om at jeg sådan plagierer, hvordan er dte nu det er; “Den der ikke vil efterligne, vil slet ikke skabe” eller sådan noget!! ;0) Så jeg smutter ind til mine pinde – og har dig for mit indre øje…glæder mig!
  susanne vestergaard

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. november 2007 at 19:47

  Kokken skal ikke være misundelig, men bare fatte strikkepindene og se af at komme derud af ;-)

  – og tak, altså :-)

 • Svar
  kokken på blokken
  15. november 2007 at 19:42

  For fanden i panden hvor er du lækker-smækker i den der trøje! Spørg lige om kokken er misundelig eller noed:o)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. november 2007 at 19:22

  Wauw, hvor er det skønt at komme hjem til sådan en dejlig stak kommentarer :-)

  Tusinde tak allesammen – og jeg ER virkelig glad for den. Den er en vaskeægte succes og den slags burde gentages, men lige her kommer jeg til kort, for opskriften er jo kun at finde i mit hovede, så det…

  Jeg skriver ingen opskrift til jer, for det vil være umuligt og jeg har absolut ingen erfaring i den slags. Jeg strikker med mave og hjerte, når jeg går i gang – jeg ville aldrig turde begive mig ud i at skulle komponere en opskrift, som andre skal følge.

  Trøjen er strikket på rundpinde, men frem og tilbage i retstrik. Først bolen, så ærmerne indtil de var lange nok til at samles med bolen. Herefter er det hele strikket sammen. Indtagningerne er gjort sådan lidt, som jeg syntes det trængte og den slags kan man næppe udbyde som en opskrift. “Bare tag ind, som du synes…” holder jo ikke en meter, så grundidéen er beskrevet ovenfor, men resten må man selv i gang med at eksperimentere med. Det er simpelt håndværk, så jeg vil mene, at den snildt kan gentages med en god portion mod og det forhåndværende garn – maskeantal kommer jo an på størrelse og strikkefasthed, så der kan jeg varmt anbefale biblen ;-)

 • Svar
  Ulla
  15. november 2007 at 19:11

  Jeg er lige så imponeret af den som af kenneths cobblestone, de sidder fantastisk flot.

 • Svar
  Anne Marie
  15. november 2007 at 19:04

  Jakken din ser utrolig god og varm ut.

 • Svar
  Kat
  15. november 2007 at 18:53

  Den troeje er saa flot at det er ligefoer jeg skulle laere at strikke saadan rigtigt:)
  Kan man monstro bestille en?
  Og jeg vil ogsaa gerne bestille en kopi af dit haar, for det var da de mest fantastiske kroeller. Man vil altid ha’ hvad man ikke har:)

 • Svar
  birgitte
  15. november 2007 at 18:35

  Bare det var mig, der var så dygtig. Og du er super hurtig også.

  Mon du sælger opskriften???

  KH
  Birgitte

 • Svar
  karen
  15. november 2007 at 18:17

  Den ble jo helt perfekt!! Du og cobblestone ser fabelaktige ut sammen! :-)

 • Svar
  Hoppestrikka
  15. november 2007 at 18:01

  Så enkel, men så fantastisk flott! Skulle gjerne hatt en sånn flott ulljakke å smyge inn i, nå når vinteren lurer rett om hjørnet. Det er en fryd å følge med på bloggen din. Ønsker deg en koselig kveld.

 • Svar
  yt
  15. november 2007 at 17:55

  Flot, flot det er den. Syntes slet ikke den ser koks grå ud.

 • Svar
  kagekonen
  15. november 2007 at 17:29

  WOW, hvor er den bare super fantastisk! Sådan en ville jeg også elske, den ser bare så dejlig ud. Farven er skøn og jeg er rigtig misundelig, men jeg tør altså endnu ikke kaste mig ud i andet end tørklæder…

 • Svar
  et cetera
  15. november 2007 at 17:26

  Det er virkelig en dejlig trøje – perfekt i facon og længde – dejlig farve – som er genial til sort, og det gør vist ikke det mindste når det er din, har jeg en mistanke om :-) – og så skriver du ovenikøbet at den har været billig – intet mindre end perfekt! Du må absolut have gang i en koksgrå – jeg ser den allerede for mig …

 • Svar
  Nadia
  15. november 2007 at 17:21

  Den ligner en drøm.. Den klæder dig SÅ meget… Kan godt forstå, at du er og bliver meget glad for den.

 • Svar
  Shabby in Town
  15. november 2007 at 17:02

  Whauuuuuuuu. hvor er den flot – jeg kunne også se den i en petrolums blå/grøn – det kunne være en god farve til dig :-)

 • Svar
  Ann
  15. november 2007 at 16:13

  Jeg synes du skal sende en e-mail med billede af troejen til Jared, saa han kan se hvad Cobblestone kan foere til. Den er blevet meget flot og passer dig helt fantastisk.
  Ann i Vancouver

 • Svar
  Hanne
  15. november 2007 at 16:07

  wauw, hvor er I flotte:)

 • Svar
  susanne vestergaard
  15. november 2007 at 15:57

  Dét er da imponerende – og jeg er ganske benovet over at du fik så floooot en trøje ud af resten… jeg er da drønmisundelig.. sikke du kan – den kan man da bare blive i lige så godt humør af at kigge på som jeg blir’ af resten af dine fotos og alle dine gode ord… tak for kigget… I er noget af en par, I to…
  Kærlige hilsner Susanne V
  ps. når nu det er helt dit eget design, kan du så lokkes til at lade en opskrift falde – til alle os hungrende, der ikke kan få fingre i opskriften fra Interweave Knits, Fall 2007?? Så kan vi måske få stillet vores abstinenser og strikke DIN kvindelige udgave til os selv, indtil bladet med herremodellen genoptrykkes?!

 • Svar
  Gitte
  15. november 2007 at 15:39

  Den er flot, Liselotte – jeg er vild med det bærestykke… sku måske overveje om jeg efterhånden har overskud til at strikke andet end tørklæder :-)

 • Svar
  Sanne B.
  15. november 2007 at 15:36

  Den er altså ultracool (på den varme måde).
  Glæder mig til at se version 2 i koksgrå.
  kh
  Sanne B

 • Svar
  Charlotte Illum Larsen
  15. november 2007 at 15:30

  Altså jeg æder da alle ord omkring camping og habitter i mig igen.. for dælen duseme da Liselotte hvor er den dog bare smuk.. du kan sagtens klare en i koksgrå også – hvis du starter nu så er du færdig bum bum bum ultimo November

 • Svar
  Randi
  15. november 2007 at 15:12

  Den er rigtig god, Liselotte! Tillykke :-)
  Jeg har også lige haft shanghaiet Anton til at agere fotograf på mit seneste håndarbejde :-)

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  15. november 2007 at 15:05

  Så fin den er med dig i!

  Det var noget af et udsalg vi der var kommet til, og sweaterbogen kan jo altid hjælpe os på vej i egne designs, ikk’…

  Tillykke med vinterens absolutte yndlings!

 • Svar
  Lotten
  15. november 2007 at 14:44

  Strikker du også på bestilling? Jojojokomnusigdugør….
  For f***** hvor er den flot!

 • Svar
  jeanette hegaard
  15. november 2007 at 14:44

  En rigtig putte-trøje her i den kolde tid, rigtigt sødt kun med knapper foroven. En flad halvtredser? Det udsalg må jeg altså til næste gang!

 • Svar
  Mette H.
  15. november 2007 at 14:27

  Den trøje gør dig om muligt endnu smukkere. Det er en utrolig fart du har på strikkepindene for tiden. Og sikke kreationer der kommer ud af det. Du må godt være stolt af dig selv.

 • Svar
  Ella
  15. november 2007 at 13:47

  Den er så helt og aldeles en LISELOTTETRØJE, akkurat som jeg havde forestillet mig den, ud fra din beskrivelse, da den kun var få masker på pindene.

  Smuk trøje – og meget smuk kvinde :-)

 • Svar
  Lea
  15. november 2007 at 13:39

  En fin trøje, der samtidig er en go’ forretning…så kan man da ikke drømme om meget mere! :-)

 • Svar
  Helle
  15. november 2007 at 13:39

  Smuk trøje, smuk farve, smuk kvinde :-)
  Hvis du skriver lidt opskrift, gider du så nævne lidt om størrelsen? Så jeg ved hvor mange masker jeg skal lægge til ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)