Loading...
X

Pausebilleder

Efter et madbrød med ost, en kop kaffe og en snak om alt mellem himmel og jord, forsøgte jeg mig selv med billeder af den nye strik, men jeg måtte til sidst alliere mig med Kenneth, som måtte tage et foto af ryggen.

Jeg elsker den allerede. Jeg slider den op, kan jeg mærke. Den er helt perfekt. Passer i armlængden, varmer de rigtige steder og ét er sikkert; der må endnu en på pindene snarest, for den er virkelig vellykket.

Ny yndling

Jeg kunne drømme om en mere i koksgrå. Åh ja, det kunne jeg…

Der er brugt 500 gram uld, strikket på pinde 4½ og trøjen har kostet i omegnen af en flad halvtredser at strikke, for garnet er den billige fra udsalget og knapperne har vel rundt regnet stået mig i 3 øre hver. En god forretning. Ah…

46 kommentarer til “Pausebilleder
 1. Helle

  Smuk trøje, smuk farve, smuk kvinde :-)
  Hvis du skriver lidt opskrift, gider du så nævne lidt om størrelsen? Så jeg ved hvor mange masker jeg skal lægge til ;-)

   
  Svar
 2. Ella

  Den er så helt og aldeles en LISELOTTETRØJE, akkurat som jeg havde forestillet mig den, ud fra din beskrivelse, da den kun var få masker på pindene.

  Smuk trøje – og meget smuk kvinde :-)

   
  Svar
 3. Mette H.

  Den trøje gør dig om muligt endnu smukkere. Det er en utrolig fart du har på strikkepindene for tiden. Og sikke kreationer der kommer ud af det. Du må godt være stolt af dig selv.

   
  Svar
 4. Charlotte Illum Larsen

  Altså jeg æder da alle ord omkring camping og habitter i mig igen.. for dælen duseme da Liselotte hvor er den dog bare smuk.. du kan sagtens klare en i koksgrå også – hvis du starter nu så er du færdig bum bum bum ultimo November

   
  Svar
 5. Gitte

  Den er flot, Liselotte – jeg er vild med det bærestykke… sku måske overveje om jeg efterhånden har overskud til at strikke andet end tørklæder :-)

   
  Svar
 6. susanne vestergaard

  Dét er da imponerende – og jeg er ganske benovet over at du fik så floooot en trøje ud af resten… jeg er da drønmisundelig.. sikke du kan – den kan man da bare blive i lige så godt humør af at kigge på som jeg blir’ af resten af dine fotos og alle dine gode ord… tak for kigget… I er noget af en par, I to…
  Kærlige hilsner Susanne V
  ps. når nu det er helt dit eget design, kan du så lokkes til at lade en opskrift falde – til alle os hungrende, der ikke kan få fingre i opskriften fra Interweave Knits, Fall 2007?? Så kan vi måske få stillet vores abstinenser og strikke DIN kvindelige udgave til os selv, indtil bladet med herremodellen genoptrykkes?!

   
  Svar
 7. Ann

  Jeg synes du skal sende en e-mail med billede af troejen til Jared, saa han kan se hvad Cobblestone kan foere til. Den er blevet meget flot og passer dig helt fantastisk.
  Ann i Vancouver

   
  Svar
 8. et cetera

  Det er virkelig en dejlig trøje – perfekt i facon og længde – dejlig farve – som er genial til sort, og det gør vist ikke det mindste når det er din, har jeg en mistanke om :-) – og så skriver du ovenikøbet at den har været billig – intet mindre end perfekt! Du må absolut have gang i en koksgrå – jeg ser den allerede for mig …

   
  Svar
 9. kagekonen

  WOW, hvor er den bare super fantastisk! Sådan en ville jeg også elske, den ser bare så dejlig ud. Farven er skøn og jeg er rigtig misundelig, men jeg tør altså endnu ikke kaste mig ud i andet end tørklæder…

   
  Svar
 10. Hoppestrikka

  Så enkel, men så fantastisk flott! Skulle gjerne hatt en sånn flott ulljakke å smyge inn i, nå når vinteren lurer rett om hjørnet. Det er en fryd å følge med på bloggen din. Ønsker deg en koselig kveld.

   
  Svar
 11. Kat

  Den troeje er saa flot at det er ligefoer jeg skulle laere at strikke saadan rigtigt:)
  Kan man monstro bestille en?
  Og jeg vil ogsaa gerne bestille en kopi af dit haar, for det var da de mest fantastiske kroeller. Man vil altid ha’ hvad man ikke har:)

   
  Svar
 12. Liselotte

  Wauw, hvor er det skønt at komme hjem til sådan en dejlig stak kommentarer :-)

  Tusinde tak allesammen – og jeg ER virkelig glad for den. Den er en vaskeægte succes og den slags burde gentages, men lige her kommer jeg til kort, for opskriften er jo kun at finde i mit hovede, så det…

  Jeg skriver ingen opskrift til jer, for det vil være umuligt og jeg har absolut ingen erfaring i den slags. Jeg strikker med mave og hjerte, når jeg går i gang – jeg ville aldrig turde begive mig ud i at skulle komponere en opskrift, som andre skal følge.

  Trøjen er strikket på rundpinde, men frem og tilbage i retstrik. Først bolen, så ærmerne indtil de var lange nok til at samles med bolen. Herefter er det hele strikket sammen. Indtagningerne er gjort sådan lidt, som jeg syntes det trængte og den slags kan man næppe udbyde som en opskrift. “Bare tag ind, som du synes…” holder jo ikke en meter, så grundidéen er beskrevet ovenfor, men resten må man selv i gang med at eksperimentere med. Det er simpelt håndværk, så jeg vil mene, at den snildt kan gentages med en god portion mod og det forhåndværende garn – maskeantal kommer jo an på størrelse og strikkefasthed, så der kan jeg varmt anbefale biblen ;-)

   
  Svar
 13. susanne vestergaard

  Jamen jamen – det ER jo sådan jeg normalt strikker – kan aldrig følge en opskrift men bare en ide – og her gik jeg og troede jeg var den eneste der var så uhørt træls når dte kommer til at skulle følge opskrifter – så slut med det og jeg kaster nu alle mine talenter idn på at få lavet en “copycat af Liselottens”… og glemmer alt om at jeg sådan plagierer, hvordan er dte nu det er; “Den der ikke vil efterligne, vil slet ikke skabe” eller sådan noget!! ;0) Så jeg smutter ind til mine pinde – og har dig for mit indre øje…glæder mig!
  susanne vestergaard

   
  Svar
 14. Jeanett kaare

  I chok. Sig mig startede du ikke i søndags? Når man kommer fra aalborg kan man så få du kursus. Tegner du ligeså hurtigt som du strikker?

   
  Svar
 15. Karen S

  Den er sgi lækker den der (trøje og kvinde)! Kan godt forstå yderligere skotsk glæde over den monetære udgift. Men helt ærligt, den burde have kostet en million, for det ligner den på dig!

   
  Svar
 16. Lene

  Jeg har smugkikket på din side siden sommer og er altid vildt fascineret at de fantastiske billeder. Nu er jeg også nødt til at komme med en lille kommentar. Den trøje er simpelthen fantastisk. Er den også fra Interweave knits?

   
  Svar
 17. Pernille

  WAUW …. altså når man nu sidder og bliver sygeligt vild med den så kan det F….E være træls ikke at kunne strikke – må klart snart på et strikke kursus hjemme hos den gamle ( min mor )

  LiseLotte den et bare flot – også den!

   
  Svar
 18. Liselotte

  Tak skal I have :-)

  Trøjen er fra mit hovede. Strikket på lykke og fromme og med lidt indtagninger hist og her, når jeg syntes, at det passede.

   
  Svar
 19. merete

  den er rigtig god. klæder dig godt og skønt med garn til spotpris. vil så gerne strikke cobblestone men min gode ven jeg skal strikke til vil altså have noget andet. ja, send den til den søde jared. han vil da elske at du har videreudviklet på denne trøje.

   
  Svar
 20. Pingback: Slagt en hellig ko… » Endnu en hybrid

 21. Pingback: Slagt en hellig ko… » Pokkers!

 22. Pingback: Slagt en hellig ko… » Afløseren er klar!

 23. Pingback: Slagt en hellig ko… » Noro på udsalg

 24. Pingback: Slagt en hellig ko… » Endelig et mønster!

 25. Bettina

  Kære Liselotte.
  Sikke en smuk trøje, sådan en må jeg eje…men er det muligt at overføre pengene til din bankkonto i stedet??
  Kh. Bettina – Ballerup

   
  Svar
 26. Pingback: Slagt en hellig ko… » Minutter sparet

 27. Annie Danielsen

  Hej Liselotte
  Er det forsat muligt at købe mønstret til din flotte trøje. Er faldet pladask for den.
  Såfremt det kan lade sig gøre, er det så muligt at overføre pengene til din bankkonto istedet for PayPal?
  Jeg vil blive forfærdeligt glad.
  De allerbedste hilsener fra Annie – Allerød

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)