34

Surt at det er jer… men…

Kære kvinder, hvis I er i tvivl om hvor lange, brede og pladskrævende jeres nye gulpladetrofæer er, vil jeg foreslå, at I i første omgang skridter bilen af.

Hernæst tager I initiativ til at komme en tur på manøvrebane, så I der kan opdage, at det ikke er nødvendigt at fylde 2 vognbaner i hverken ligeud og strakt galop eller når I for den sags skyld skal om et hjørne.

Når manøvrebanen er klaret uden større skader og jeres angstfremkaldte hjertebanken er i aftagende, kan I forsigtigt tage en tur på et øde og mennesketomt sted, hvor ingen tager notits af jeres manglende virkelighedssans.

Den dag I endelig når til erkendelse af, at bilen ikke er på størrelse med et mellemstort parcelhus, vil jeg mene I ikke længere er til fare for medbilisterne. Det kan vise sig at være indlysende fornuft.

På den måde vil I nemlig redde liv.

Mit liv.

Jeg er tæt på akut apopleksi hver eneste gang jeg møder en af jer i trafikken. Mit blodtryk nærmer sig faretruende højder og det behøver jeg slet ikke jer til, så spar kræfterne og brug dem i stedet på at lære automobilen at kende. Vil I ikke nok?

Du vil sikkert også kunne lide