64

I år bliver der julekort

Forrige år havde jeg stor succes med at trykke julekort, som blev solgt fra siden her. Sidste år modtog jeg en del forespørgsler på nye julekort og jeg gik i gang, men omstændighederne ville, at jeg aldrig nåede så langt. I år tager jeg revanche og producerer en stak julekort.

Mit håb er, at du har lyst til at støtte projektet, når kortene kommer til salg herude. Lige nu er de sendt i tryk og mavepine kan man altid få, når man begiver sig ud i den slags projekter, men jeg er frisk… tror jeg nok.

Julekort til trykken

Pakkerne kommer til at bestå af 10 kort. Der er 5 forskellige motiver, så det kræver ikke den store kunst at regne ud, at der planlægges med 2 af hvert motiv i en pakke.

Prisen regner jeg med at kunne holde på samme niveau, som for to år siden, nemlig en flad 50’er for 10 stk. og som noget nyt vil jeg lave pakker á 20 stk, som selvfølgelig klinger med en klækkelig rabat, men de endelige priser vil jeg lige vente med at skrive mere om.

Jeg håber du har lyst til unika-julekort i år. Jeg kom helt i julestemning, så jeg er så klar til at gå i gang med at skrive mine :-)

You Might Also Like

64 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. december 2007 at 07:31

  I skal lige sende en mail til mig med bestillingen – så skal jeg ekspedere den i en fart – læs i teksten hvordan :-)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  10. december 2007 at 22:58

  HEJ, jeg vil gerne bestille 20 og jeg tror vi sidste gang betalte pr. visa eller lign.
  Dejlige motiver – jeg kan nå det endnu, ikke?

 • Avatar
  Reply
  Heidi Schultz Hansen
  5. december 2007 at 10:07

  Super flot og meget anderledes….. jeg er med på 20 stk.

 • Reply
  Slagt en hellig ko… » Julekort 2007
  29. november 2007 at 00:29

  […] Så er julekortene kommet fra tryk. De er blevet til dejlige, morsomme og sjove små billeder på den jul, som venter lige om hjørnet. (Du kan se samtlige motiver lige her) […]

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. november 2007 at 22:41

  Regitze – jeg elsker dig :-)

 • Avatar
  Reply
  regitze
  21. november 2007 at 22:09

  jeg havde ellers bestilt rigeligt af Unicefkortene i år (taget den høje leveringspris i betragtning kan det jo ikke betale sig at nøjes). det gjorde jeg dagen før denne post.
  og nu sprøjter venne- og familiemailsene ind med forventningens glæde a la ‘helle for det med musen’ og ‘helle for det med englen’ osv.
  gå hjem og vug, siger jeg bare. men må hellere lige holde øje med, når du pifter, så vi allesammen kan få vores bundter kort at sende til hinanden.
  (ok, JSis. gir du et med grise, får du et med kage af mig :).

  fik jeg sagt, at vi er adskillige generat- og nationer, der er blevet afhængige af din streg.

 • Avatar
  Reply
  Lærlingen
  20. november 2007 at 20:25

  Jeg må lige korrigerer mig selv.
  Alt efter hvilken slags unika man laver er der forskellig max antal. For bronze skulpturer er det max 8 ex – så er det unika! Men det handler også om processer osv… Ikke bare lige :-)

 • Avatar
  Reply
  Lærlingen
  20. november 2007 at 18:05

  Åh, jeg er altid for sent ud med at kommenterer.
  Dine illus er skønne. Men unika, er de kun hvis der kun er ét eksemplar af hvert – unikke – det er de helt bestemt! (Dette er vigtigt hvis man er momset som kunstner. Der betaler man nemlig kun 5% for unika – og 25% hvis der er flere ens, og her er vi helt nede i meget få ens).
  Og hvis man ikke vil betale for unikke postkort – så kan man sgu da bare la vær at købe dem! Uden os skide kapitalister ville landet gå i stå :-) Jeg holder gerne verdensøkonomien i gang – når der er en bestillingsmulighed klar :-)

 • Avatar
  Reply
  Sanne
  19. november 2007 at 23:04

  Hej Liselotte.
  Jeg har nu et stykke tid med jævne mellemrum besøgt din blog… efterhånden er det blevet sådan, at jeg liige må ind og kigge og glæder mig til at se, hvad du har nu kreeret, af smukke stemningsfyldte billeder, der altid glæder mine øjne, af de fineste strikkerier, bagværk, illustrationer og alt det andet, du i din uendelige kreativitet lægger ind på din blog. Jeg er næsegrus af beundring over alt det du når.
  Senest dine fine julekort. Når jeg blander mig på bloggen nu er det fordi jeg læste det syrlige indlæg om ‘ at det ikke er unika’ osv. Jeg synes dine kort er rigtig søde og hepper på, at kreative mennesker bruger de evner og gaver de har fået, til det der er til glæde for dem selv og andre. Det kan livet kun blive rigere af.
  KH Sanne

 • Avatar
  Reply
  Molly
  19. november 2007 at 13:41

  Jeg GLÆDER mig allerede til at få de julekort jeg vil bestille hos dig :O)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  19. november 2007 at 08:24

  Jeg har faktisk aldrig skrevet et eneste lille bitte julekort før. Men da jeg genså din streg, blev jeg lige enig med mig selv om, at jeg vil overraske min famile med julekort i år. Men lad os starte blødt op med 10 stk, så frem med bestillingssedlen.

  Mette

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  19. november 2007 at 01:31

  Vi vil osse ha’ – siger moar! For vi kan nemlig heller ikke selv tegne, og vi synes, motiverne er rigtig herlige. Dog vil jeg fra et helt personligt perspektiv tillade mig at brokke mig lidt – hvorfor er der ingen giraffer på de kort. Altså – jeg er jo ikke kreativ – bare vild med ‘raffer – Liselotte kunne sådan en ikke se sød ud med nissehue på måske? *G*

  Så altså – hvis vi må blive skrevet op til “den lille pakke”, skal vi helt undlade at harcellere over, at du – udover at det naturligvis glæder dig at tegne – orker! Skulle du tjene en smule på det – ville det vel nok være skrækkeligt :-).

 • Avatar
  Reply
  merete
  19. november 2007 at 00:19

  jeg er vild med grisebasserne og nellikkerne. og jeg synes det er vanvittigt at skrive kommentarer på en blog hvis man ikke har noget ordentligt at sige. blogging er jo en invitation ind i ens liv, og så må man da respektere almindelige regler for venlig omgang med andre. godt jeg kun har to læsere på min blog og hvilke to.
  jeg vil godt have nogle kort tror jeg. og faktisk kunne du jo også vælge selv at tjene lidt og lade noget velgørenhed evt i forhold til alexander få lidt (tag lidt mere for dem).

 • Avatar
  Reply
  Lone
  18. november 2007 at 23:10

  Dine billeder er så uskyldsrene og rammer det barnlige glade jeg indeni. Jeg bliver altid i så godt humør, når du lægger nogle på bloggen. Hvor må det være dejligt at have de evner :o)
  Jeg glæder mig til bestillingslisten bliver lagt frem.

  Er det ikke din mor, som skaber disse søde påskeæg, som jeg engang har set? Jeg mener, det var her hos dig.
  Jeg håber inderligt, at hun er i gang med en produktion. Jeg vil så gerne købe nogle…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 22:29

  Hvor er det dejligt at læse, at I kan lide dem :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  18. november 2007 at 22:23

  Ja jeg er da også med på en portion. Jeg håber, du har bestilt rigtig mange, for de skal nok blive solgt. Du har en dejlig streg, og jeg ville aldrig kunne producere sådanne kort. Pernille må have haft en dårlig dag, hun er jo ikke tvangs indlagt til at købe dem. Nej, det må hun da hellere lade være med, så bliver der flere til os andre. Glæder mig til at se de endelige kort, og råbestille!

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette
  18. november 2007 at 19:50

  Wauh, Liselotte – hvor er dine julekort skønne. Håber, jeg bliver hurtig nok på tasterne til også at kunne erhverve 20 styks, når de bliver udbudt til salg :-).
  Med hensyn til at kunne selv eller ej – her er ingen købetvang. Pernille. Du kan jo bare selv lave dine kort. Jeg betaler gerne for at købe et sæt kort, som bliver solgt og trykt i begrænset mængde; jeg har selv lavet kort flere år. Det tog tid.
  Skønt du gider, Liselotte.
  Kram fra Køge Bugt området.

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  18. november 2007 at 19:41

  Det er jo heller ikke noget problem, når de passer til almindelige kuverter! Det var ogå bare lige for at tjekke ;-)

 • Avatar
  Reply
  ME
  18. november 2007 at 19:03

  Ja jeg er simpelthen også nødt til at eje dem… enten til en jeg holder af… eller mig selv :)

 • Avatar
  Reply
  Stine
  18. november 2007 at 18:50

  Det tænkte jeg nok ;) Tak for svar.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 18:44

  De er A6 eller omsat til almindelige mål 105 x 148 mm :-)

  Jeg sender dem gerne hvor som helst, for du betaler selv for forsendelsen :-)

 • Avatar
  Reply
  Bim H-D
  18. november 2007 at 18:44

  Åh, vilka söta kort… den där lille ängeln såg så ledsen ut på ögat, snyft… de är ju helt ljuvliga!!!
  Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som gillar grisar – och med rosett runt magen, hihihi…

 • Avatar
  Reply
  Stine
  18. november 2007 at 18:34

  De er fine Liselotte. Hvor store er de?

 • Avatar
  Reply
  Sissel
  18. november 2007 at 18:30

  Å så fine julekort!!! Kunne jeg få bestille 20 stk? Ja, hvis du kan sende til Norge da ……og det håper jeg virkelig :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 18:18

  Nej, der kommer ikke kuverter med, Deborah, så dem må man selv sponsere – men jeg skriver mere på et senere tidspunkt :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  18. november 2007 at 17:20

  Jeg har ellers Julekort i massevis, og har også lige købt, men dine er så fine, at om ikke andet, så skal jeg have en stak, bare fordi de er så fine!! :D – det er sådan noget, jeg har SÅ svært ved at modstå!!! En svaghed el. noget – men pyt, det går nok – kommer der kuverter med også?

 • Avatar
  Reply
  kirsten
  18. november 2007 at 17:17

  hei
  for noen utrolig vakre kort du lager:-) når du er klar til å selge så håper jeg du kan sende noen til Norge også
  Ha en fredfull søndagskveld

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 15:48

  Susanne, de guirlander pryder også fortsat min tallerkenrække og jeg elsker dem :-)

  Det er dejligt at høre, at du har haft glæde af en af mine idéer :-)

 • Avatar
  Reply
  susanne vestergaard
  18. november 2007 at 15:45

  Dét blir dejligt at kunne bestille dine kort – glæder mig…. var heller ikke med her på bloggen før lige op mod den tid Alexander blev syg sidste år – så jeg vidste ikke, at du havde solgt noget lignende forrige år til jul… men, men, men helt fra sidste år i december har vi her i huset – der rummer ikke færre end 9 børn – stadig de små fine vimpel-guirlander hængende på næsten alle lege- og børneværelser, i spisestuen (jo jo – på tallerkenrækken som du også så fint inspirerede til!!), på badeværelset – ja, selv som pynt ved en af sønnernes konfirmation i maj i år var dine flag med – så tænk om vi ender med at ha dine julekort til pynt og hygge året rundt her!!!! Glæder mig

  Kh Susanne V

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 15:33

  Tak skal du have, Benny :-)

  Omkring bestillinger og betaling med mere, så kommer der flere oplysninger, når kortene er færdige fra trykken.

 • Avatar
  Reply
  Benny
  18. november 2007 at 14:21

  Hvor er de dog søde! Også 20 stk til mig!
  Hvordan ordnes det i praksis; betaling m.v.?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 14:11

  Alle jeres kommentarer glæder mig :-)

 • Avatar
  Reply
  LoneR
  18. november 2007 at 13:06

  Her i huset er vi VILDE med din streg – og jeg vil gerne bestille 20 kort.
  Min mand er AD’r og jeg ved hvordan tingene hænger sammen – talent, streg, økonomi o.s.v. Så kom bare an Liselotte – der er nok af kvalitetsbevidste købere.
  :-)
  LoneR

 • Avatar
  Reply
  jeanette hegaard
  18. november 2007 at 13:03

  MÅ bare sige at misundelse er en grim ting.
  Derudover kan jeg overhovedet ikke stå for de lyserøde grisebasser, må eje nogle af dem – jeg tror sgu jeg sender et kort med dem til manden, så er jeg sikker på at ét af dem havner her på matriklen.
  Super kort – Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  annette
  18. november 2007 at 13:02

  EN STOR, lang og sur kommentar til Pernille
  som skrev
  “Det kan vel næppe kaldes unika hvis man bliver så kapitalistisk! Du tjener lette penge på det alle kan lave selv på en PC! Men sådan skal det jo være!”
  Ting tager tid og gode ting tager laengere….saa sporger jeg dig hvor meget er tid vaerd? Nu er jeg selv web-grafiker og har en erfaring paa mere end 10 aar gange 6 – 10 timer pr dag foran PC ern!!! og er tit ude for at folk syntes at god design er dyrt?! dem om det.

  det kan godt vaere at liselotte er hurtigere end de fleste til at lave smukke jule-kort men det betyder ikke at det er let og derfor for dyrt? hvad med trykning af jule kort…det er ikke 500.000 julekort der trykkes saa det er dyre….men lav du dine egne julekort og lad os se produktet. beregn din timelon og print udgift og maaske vil vi kobe dine “unikke” julekort.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 12:32

  Solsikkens-Sang, der kunne måske vise sig at være basis for endnu en portion til næste år, så der kunne du måske gribe chancen :-)

  Mette, sådan er det jo. Vi kan ikke allesammen det hele og jeg betaler også gerne, når jeg ikke selv kan :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  18. november 2007 at 12:17

  Ja, jeg aner sgu ikke, hvordan jeg skal lave de kort! I erkendelse af at vi jo ikke har tid til at lave – eller lære – det hele, er det rart at lade andre gøre det for sig. Jeg betaler gerne!

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  18. november 2007 at 12:12

  Det må jeg nok sige, jeg er helt vildt facineret af dine kort. Jeg har også allerede købt mine julekort til i år. Men måske man skulle ligge dem i skuffen til næste år, som en allerede skriver.

  Jeg venter og ser om der skulle være flere tilbage når alle har fået. Det ser ud til at det går godt med bestillingerne jo *Smiler*

  Igen – SUPER flotte kort – dem tager jeg sku’ hatten af for ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 11:27

  Jamen de ugler må så blive en del af en anden kollektion engang – og tak, Randi :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  18. november 2007 at 11:19

  Jeg håber du er tilfreds, Liselotte, når de kommer trykken – for jeg skal altså helt sikkert også have nogle af dem. Bare du nu har fået trykt nok ;-)
  Men jeg er nødt til til at sige, at jeg savner uglerne – dem er jeg helt tosset med. De havde sgu også gjort sig godt på et julekort, selvom de selvfølgelig ikke passer ind i serien ovenfor ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  18. november 2007 at 11:00

  Liselottes julekort er da helt klart Unika – unikke :-)

  Og så kan jeg altså godt lide tanken om at sende julekort ud som er lidt specielle – som ikke “bare” er købt i Netto (el. lign.)

  20 stk. til mig – når altså bestillingslisten kommer :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 10:56

  Tak til jer også, yt, Karen S og Dorthe. Der kommer mulighed for at bestille kort på et senere tidspunkt, når de er retur fra trykken og jeg har sikret mig, at kvaliteten er i orden :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  18. november 2007 at 10:52

  Kære Liselotte
  Har i en længere periode dagligt fulgt med her på din blog…og jeg er fuld af beundring. Sikken kreativitet,positivitet og evne til at formulere det som mange af vi andre tænker.
  Tak for mange dejlige læse-og synsoplevelser og vældig inspiration….
  Er helt sikkert også klar til en bestilling af dine herlige julekort.
  Mange hilsner
  Dorthe

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  18. november 2007 at 10:46

  Og haps sagde det! Jeg følger trop og streger 20 stk af listen jeg selv skal lave ;-) Uha, man glæder sig jo allerede!

 • Avatar
  Reply
  yt
  18. november 2007 at 10:46

  Det kan godt være man kan lave dem selv, men er du klar over hvor lang tid det tager. Og Liselottes skæve streg, kan du ikke bare lige lave. Det er Liselottes streg. Let tjente penge, sikke da noget vrøvl. De koster altså at fremstille. Håndværk koster, hvis bare folk ville finde ud af det, så kunne det være der var flere der kunne leve af det. Så fik jeg vist luft ;)
  Jeg køber med glæde 20 stk.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. november 2007 at 10:44

  Tak for alle jeres dejlige kommentarer :-)

  Til dig, Pernille, vil jeg bare sige, at jeg faktisk ikke rigtigt ved, hvad jeg kan sige. Det er din opfattelse af tingene og den hverken kan eller skal jeg ændre.

  Jeg kan tænke, at du skulle udnytte dit talent for at illustrere, hvis du kan lave kort som disse. Jeg kan også tænke, at jeg synes det er ærgerligt, at du ikke kan glædes over, at der er andre, som udnytter de talenter de er blevet givet. Jeg får trykt nogle postkort med mine illustrationer. Jeg synes, at du skulle gøre det samme, hvis det falder dig så let.

  Unika er det nu, for kortene bliver kun trykt i begrænset antal og er derfor ikke at finde i almindelig handel og kapitalistisk kan det vel næppe kaldes, at ville sælge sit talent, men jeg ved godt, at det næsten anses som helligbrøde hos nogle. Det synes jeg er ærgerligt, for den holdning er med til at bremse mennesker, som kunne gøre livet lidt mere farverigt og på den måde er man med til at begrænse i stedet for at udvikle. Jeg synes meget bedre om at gøre det sidste.

 • Avatar
  Reply
  Tina Poulsen
  18. november 2007 at 10:14

  Nu er jeg jo ikke et helt år gammel her hos dig, så jeg ser dem for første gang,,,, men WOW hvor er de da super søde :) Men nu er jeg også HELT vild med din streg!!!
  Jeg har lige købt 30 julekort igår!! Men… overvejer at lade dem gå i skuffen til næste år! :)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  18. november 2007 at 09:24

  Nå da, Pernille, sikke dog et syrligt opstød på sådan en ellers fredeligt lørdag aften…

  Jeg bliver nu så varm om hjertet, når jeg ser din lille tyndbenede engel, Liselotte, hende kan man da ikke andet end elske!

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  18. november 2007 at 09:22

  KLAR – PARAT!

  Jeg er ikke uden ærmer m.h.t. pc-arbejde, men jeg kan da ikke bare lige lave sådan nogle kort, sikke noget surt fis at sige!

 • Avatar
  Reply
  Mette
  18. november 2007 at 09:20

  Jeg er også klar til at bestille… nej hvor dejligt at du tilbyder sådan noget… jeg ved at jeg vil elske dem.. tak fordi du er så rar at dele så mange ting med os andre.

 • Avatar
  Reply
  Helle
  18. november 2007 at 09:04

  ..Hvor ER de skønne, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Randi
  18. november 2007 at 05:40

  Pernille – jeg kan dælme da IKKE lave noget på en pc (eller anden måde for den sags skylds) der bare minder om kvaliteten i Liselottes grafik. Lette penge vil jeg ikke ligefrem kalde det; det er jo en kombination af kunst og håndværk.

 • Avatar
  Reply
  malle
  18. november 2007 at 02:15

  liselotte…….jeg er altså også med på en bestilling af 20 stk., ….så jeg håber vi kan arrangere noget betaling her fra californien.

  dine julekort er helt vidunderlige…..lige til at komme i tidlig julestemning af.

  malle

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  17. november 2007 at 23:33

  Det kan vel næppe kaldes unika hvis man bliver så kapitalistisk! Du tjener lette penge på det alle kan lave selv på en PC! Men sådan skal det jo være!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2007 at 22:38

  Oh… det var dejlige ord at læse, men vær søde at vente med bestillingerne, til jeg har kortene på hånden. Så skal jeg skrive hvordan det gøres nemmest – jeg er jo nødt til at sikre mig, at de er i orden inden, jeg kan være bekendt at modtage bestillinger :-)

  Jeg glæder mig til at se dem færdige :-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  17. november 2007 at 22:20

  jeg håper du sender til norge. jeg vil ha 20!!

 • Avatar
  Reply
  Suzy Q
  17. november 2007 at 22:19

  Jeg aftager med glæde igen! :) Hurra fordi du gør det.

 • Avatar
  Reply
  Mette
  17. november 2007 at 21:57

  Ja tak – også 20 stk. til mig. Jeg glæder mig allerede!

 • Avatar
  Reply
  Anette
  17. november 2007 at 21:51

  Åh ja tak. 20 stk hertil. Måske kommer de i rammer i stedet.
  Og det vil glæde mig at sende dem rundt i det ganske land.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  17. november 2007 at 21:48

  Jeg er klar :-)

 • Avatar
  Reply
  Lise
  17. november 2007 at 21:39

  Jeg er også klar, vil snarest muligt bestille en 20 styks. De er bare så søde. Det er ikke sikkert de allesammen bliver sendt. Måske ender nogle af dem i en ramme her i huset….

 • Avatar
  Reply
  Anette
  17. november 2007 at 21:17

  Jeg er også klar :-)

 • Avatar
  Reply
  Liza :-)
  17. november 2007 at 21:11

  YEEES……. hit med bestillingslisten :-) det er en fed idé Liselotte og dine motiver herlige

 • Avatar
  Reply
  stina b
  17. november 2007 at 21:06

  Hej!!!

  Juhuu, jeg vil gerne lægge bestilling på 20 stk. julekort hos dig, Liselotte. Hvis de nærmer sig din normale standard bliver de helt fantastiske!

  Stina

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)