15

At passe på sig selv

Forude venter 14 dage med kursus. Forude venter lange dage, med hjerneføde og efterfølgende nedsmeltning, men til gengæld foregår det hele i Århus, så jeg kan hver dag se frem til nogle timers køretur, som måske kan hjælpe til at rense lidt ud i hjernevindingerne.

Jeg tænker frygteligt godt, når jeg kører lange stræk, så de daglige ture skræmmer mig ikke, men vintervejret lurer lige om hjørnet og det kan gøre turene ekstra lange.

Frost

Kong Vinter må gerne afholde sig fra at demonstrere sin magt i de næste par uger, for jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg gerne vil hjem, når dagen slutter. Der er grænser for mit vovemod og respekten for is og sne er stadig intakt og faktisk glæder jeg mig meget til de mange dage med fagligt input, men…

I morgen er det dagen før Alexander blev indlagt. Det er også min fødselsdag, men det sidste overskygges af det første. Alexander blev indlagt mandag morgen den 20. november klokken 5. Alexander døde 10 dage senere, onsdag den 29. november klokken 13.05. Jeg mærkede det sidste hjerteslag i min højre hånd, som lå på hans hjerte. Jeg ved det.

Jeg ved, at de næste uger bliver tunge at komme igennem, så det er ekstra vanskeligt at være væk hjemmefra, men heldigvis er der turen hjem hver eneste dag. Hjemme venter Kenneth og Oline, mor og alle de andre mennesker, som kendte Alexander og derfor forstår og rummer mig. Det får jeg brug for.

Jeg har valgt at informere underviserne på kurset om min situation. Nogle gange skal man passe på sig selv. Jeg prøver.

Du vil sikkert også kunne lide