8

Søndagsstille

Søndagskaffe

Morgenkaffen er både lavet og drukket. Det var mørkt, da jeg stod op. Det er stadig halvmørkt og gråt. Regnen trommer mod ruden, så der er ikke rart udenfor. Indenfor er der til gengæld varmt og rart.

Vaskemaskinen er i gang med den første vask. Udsigten er små praktiske gøremål, inden hverdagen igen sætter ind. I morgen venter Århus, så der er forberedelser, som skal klares, inden jeg kan melde klart flag, men jeg har ikke travlt. Der er god tid til det hele.

Morgenen går over i formiddag inden jeg ser skyggen af resten af familien, men det gør ingenting. Jeg ved de er her. Jeg ved, at de søndagssnuer og jeg synes faktisk, at det er hyggeligt at være den eneste, som er oppe. Jeg holder af et stille hus kun med lyden af radioen i baggrunden. Jeg både tænker og arbejder godt sådan. Jeg vil udnytte det.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. november 2007 at 14:20

  Søndage med ingenting er gode for sjælen, er jeg overbevist om :-)

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  25. november 2007 at 13:28

  God søndag til dig :-)

  Det ser ud til at du fik brugt tiden fornuftigt (tænker på næste indlæg) hvor der ‘pludselig’ var stjerner over det hele.

  Dejligt med sådan en morgen hvor der er fred i huset. Gemalen herhjemme, har også først lige set øjne næsten. Så min formiddag har også været stille og roligt – med strik – lytten til radio, og totalt afslapning.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. november 2007 at 13:06

  En flydende søndag er det bedste jeg ved :-)

 • Avatar
  Reply
  Soltoften
  25. november 2007 at 10:43

  Der er heller ikke noget bedre, end lade dagen langsom snige sig ind på én. Min søndag morgen er gået med at sidde roligt og læse med en kop kaffe inde for rækkevidde, og katten rullet sammen i mit skød. Den nyder også, at der er stille og roligt i huset, når den kommer hjem fra nattens udflugt.

  Men…tror vist, det er ved at være på tide, jeg får banket lidt liv i beboerne af “vampyrboligen”, så vi kan lidt ud af søndagen, inden den forsvinder igen.

  Rigtig god søndag :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. november 2007 at 10:17

  Uha, så bliver der sølle jamren senere på dagen ;-)

  Kan du også have en dejlig søndag formiddag :-)

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  25. november 2007 at 09:50

  god søndag morgen. Her er også stadig stille myndlingen sover (han er jo teenager) og husbonden, som ellers plejer at være tidligt på færde, kom hjem fra gårsdagens julefrokost med det første tog ;-) jeg gætter på at der skal panodiler til når han kommer til overfladen :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. november 2007 at 09:08

  Det er hyggeligt, Catarina :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  25. november 2007 at 08:32

  God søndags-morgenhygge-tid. Jeg holder også meget at et stille hus, hvor der indimellem høres et stille grynt og let snorken.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)