11

Afløseren er klar!

Der er tilfredshed på matriklen. Freden sænker sig, nu hvor skidtet er færdigt og jeg har prøvet, kan passe og er meget tilfreds med resultatet.

Afløseren

Den bliver en absolut værdig skiftetrøje, men det ender vel med, at jeg aldrig ses i andet end de to Cobblestoneinspirerede strik. Jeg må vist tage mig sammen og huske, at der findes andet i skabet end dem, for de er lette, men dejligt varme lige hvor det gør godt.

Afløseren

Den er en fuldstændig kopi af den første, men garnet er et andet. Jeg har strikket denne her i dobbelt shetlandsuld fra BC Garn og det gør den mindre kompakt. En let og lækker uldsag, som de fleste sikkert ville synes kradser frygteligt, men som sagt er jeg immun overfor en slags, så jeg bærer gerne dem begge på bar hud.

Der er gået 440 gram garn til trøjen, som er strikket fra bund til top. Ærmerne er strikket og tilsat bolen, hvorefter jeg har strikket hele skidtet sammen med indtagninger på passende steder. Jeg kiggede lidt på den anden imens og det er lykkedes helt igennem tilfredsstillende.

Om et øjeblik må den indvies, men først skal der gang i en lammecurry, som skal putre nogle timer, inden den skal nydes i dejligt selskab.

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  29. november 2007 at 13:44

  Så lækker den er blevet, mon ikke du kommer til at zappe frem og tilbage mellem de to udgaver!

  Lauras Cobblestone bliver også i dobbelt shetland, har ikke kunnet finde en alpaca i den nuance, som den indkøbte uld har, så det må blive en dobbelt op, og det bliver jo fint, kan jeg se her…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. november 2007 at 00:04

  Lene, dagen blev god. Der har været plads til det hele :-)

  Jeanett, den endte med at være færdig onsdag. Det er i orden med mig :-)

  Lammecurryen blev rigtigt dejlig :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeanett Kaare
  28. november 2007 at 23:08

  hmmm det blev ikke søndag, men onsdag – og det kun pga posten. Kan man mon få en strikkemaske-tæller,der generede energi, for at er jeg sikker på man kunne tjene mange kilowatt timer på dine penge. Piger med gigt-fingre må sende dig misundelige tanker.

  Og carryen den går man aldrig fejl af
  /jeanett

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. november 2007 at 22:08

  Og dagen blev vist lige så god som du havde bestemt dig til. Med plads til kreativitet, tanker, minder og gode venners selskab. Sov godt når du kommer dertil :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. november 2007 at 21:15

  Fr. Møller, en skønne dag vender både lysten og energien tilbage. Indtil det sker, kan garnet ligge uden at kræve andet end plads, så det går sagtens :-)

  Hanne C, du må bare prøve dig frem. Det er sjovt :-)

  Louise, det er en ud-af-hovedet-opskrift :-)

  Sifka, du har det ligesom mig… én er ikke nok ;-)

  Jane K, tak skal du have og størrelsen… hmm, det er vel noget der svarer til en large, tror jeg…

  Kijm, tak til dig også – og den trøje varmer på den helt rigtige måde :-)

 • Avatar
  Reply
  Kijm
  28. november 2007 at 21:05

  Jeg er så imponered af din kreativitet – du har virkelig mange spaennende ting at vise! Håber at din nye tröje varmer på mange måder.

 • Avatar
  Reply
  Jane K
  28. november 2007 at 20:49

  Den er superflot…. kan godt lide at det er strikket i ret… enkelt og alligevel ikke….

  Hmmm… nu ved jeg godt, at det er noget man helst ikke vil ud med, men en ca. størrelse til den “sjat” garn du har brug ????

  Hilsen Jane

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  28. november 2007 at 20:40

  Din nye trøje er bare så fin, og du er skisme dygtig til det der med at strikke. Jeg knokler stadig med min første udgave og jeg mener, det går den rigtige vej. Knokleriet til trods tror jeg, at jeg må lave en til, og derefter kan det da godt være, at jeg er blevet så dreven, at jeg kan trylle egne modeller udfra grundlaget.

 • Avatar
  Reply
  Louise
  28. november 2007 at 18:05

  Kære Liselotte

  Den er virkelig flot:-)
  Er det egentlig en hjemmedesignet opskrift??? Efter Cobbelstone eller hvordan er det nu det er?

 • Avatar
  Reply
  Hanne C
  28. november 2007 at 17:14

  Jeg har oveskud bare ingen opskrift………..øv bøv.
  Den er så flot Liselotte

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  28. november 2007 at 16:25

  Øv, hvor kunne jeg tænke mig, at jeg stadig havde overskud til at strikke – de modeller er simpelthen bare så flotte. Garn har jeg jo på lager i kilovis. Nå – det kommer jo nok igen ;-).

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)