24

På høje tid

Jeg synes det er på høje tid at se Grinchen – Julen er stjålet, men Oline gider ikke. Er der bytteret på børn, for jeg gider ikke ha’ hende her…

You Might Also Like

24 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. december 2007 at 10:39

  Ja, jeg har set det, Susan – det er helt vildt, som de er towlige med de julelys :-)

 • Avatar
  Reply
  Susan
  28. december 2007 at 07:07

  Jeg tænkte på dig i går :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 09:24

  Jeg MÅ se den i dag, Susan :-)

 • Avatar
  Reply
  Susan
  2. december 2007 at 07:37

  Vi kunne ikke lige finde ud af hvad vi skulle se her til aften, vi vidste at vi ville se noget sammen. Der var mange forslag paa bordet og saa fandt Cathrine “How The Grinch stole Christmas”, den vandt :-)

  Den er saa sjov, jeg er ogsaa vild med The Who’s frisurer.
  I sidste aar musical paa skolen var Cathrine faktisk en “Who”, stykket var “Seussical Jr.” en hyldest til Dr. Seuss.

 • Avatar
  Reply
  Karin
  1. december 2007 at 12:16

  Haha – det glæder jeg mig til, Liselotte. Jeg skal nok melde tilbage når jeg har set den :-)

 • Avatar
  Reply
  Nadia
  1. december 2007 at 00:41

  Åhh har lige set banneret – I Love it… :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2007 at 23:41

  Jenny, prøv at trykke på “F5”-tasten – så skal du bare se løjer :-)

  Karin, jeg ville synes det var hyggeligt med en fællesfilm, men da det ikke er lige om hjørnet, vil jeg tilskynde dig til at få set skidtet. Den er skøøøøøn og jeg er vild med hvemmernes hairstylist – når du har set den, ved du hvorfor ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  30. november 2007 at 23:07

  Jamen jeg vil gerne være din datter for en aften – har faktisk aldrig set filmen men bare haft den liggende i flere år. Jeg må hellere få den set – nu julen er lige rundt om hjørnet!

  Dejligt topbanner, iøvrigt. Du ER altså helt fantastisk til dét der.

 • Avatar
  Reply
  Jenny
  30. november 2007 at 23:00

  Hmm.. hvorfor er der mon ikke julebanner når jeg går ind på din side?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2007 at 22:35

  Brombær-mor, de er jo et spændende bekendtskab, de unge mennesker. Jeg følger også med på sidelinien – og ja, jeg skal vist være åndsvag lige nu. Det er vel nærmest en naturlov ;-)

  Karen – tak skal du have :-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  30. november 2007 at 21:56

  Hipp hurra!! – elsker det banneret!!! :-)

 • Avatar
  Reply
  Brombær-mor
  30. november 2007 at 21:22

  Men de fleste børn har vel en alder, hvor forældrene helst ikke skal stikke for meget ud over normalbegrebet. Lige pludselig er det vendt til stolthed. Så er det sejt at være den man er….

  Min datter har gået på verdens bedste friskole – på et tidspunkt overvejede jeg at tage et billede af hende hver dag, inden hun gik i skole. Hun satte tøj sammen på de mest fantastiske måder, og skiftede “type” konstant. Pæn dame, blød hippie, poptøs, autonom punker, fritidslook osv. osv. i en uendelighed. Inden sommerferien blev hun lidt hardcore rock, med sort tøj, og nu bløder hun op igen, på verdens bedste efterskole, med sjaler og hjemmestrikkede sutsko. Hun er edderklejneme spændende.

  God fornøjelse med din Oline – hun lyder til at være sund og naturlig.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2007 at 21:01

  Skidt Anne… bare den kommer den 23. december – så er jeg glad :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  30. november 2007 at 20:59

  Hyggeligt banner, kunne vi da bare få lidt af den sne i virkeligheden!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2007 at 20:50

  Hej Brombær-mor :-)

  Ja, vi går jo rundt og bilder os ind, at vi er et unikum, kun for at opdage, at vi ligner en milliard andre – og det er jo ikke så skidt endda, for så er vi da ikke helt tossede ;-)

  Oline er tretten år gammel – og synes, at hun har en ÅNDSVAG mor, men sådan skal det vist være :-)

 • Avatar
  Reply
  Brombær-mor
  30. november 2007 at 20:48

  Hej Liselotte.
  Sikke en side du har – den er spændende, sjov, alvorlig, smuk, finurlig og alt muligt andet. Du er vist ikke tabt bag en vogn. Jeg kiggede selvfølgelig efter et eller andet på nettet, og fik så et link til dig. Det var den dag du lavede de pudsige engleuroer, og delte dem med alle der kom forbi. Nu hænger de på min skole, hvor eleverne i dag har haft juleklippedag. Nogen gange er det skønt at få en ide foræret, istedet for altid at skulle opfinde den dybe tallerken.
  Den side jeg egenlig faldt over den dag, var “nysgerrig” – og det var jeg jo så eller blev i hvert fald…..der hvor du har skrevet “100 om Liselotte”. Og måske er vi mennesker ikke så forskellige, i hvert fald sad jeg og tænkte “men det er jo mig” ved rigtig mange af dine udsagn. Jeg har blandt andet lige fået lidt varme skæld ud, og varme omslag, af min fysioterapeut, fordi jeg altid render med bare tæer…og har udviklet, gennem små 40 år, lidt tågængerfodstilling. Jeg ser heller aldrig fjernsyn, og kender ikke ret mange der ikke gør det. Det fik mig til at tænke på, at vi mennesker – læs mig -måske har en tendens til at betragte os selv som unikummer. Og så lige pludselig sidder der en helt i Ålborg, som man har en hel masse til fælles med.
  Tak for en god oplevelse – jeg kigger forbi en anden gang, her på kanalen. Og hvis jeg nogensinde skulle få gjort alvor af at få skrevet alle de børne- og ungdomsbøger der pusler rundt indeni, så be’r jeg om din streg. Den er bare god.
  Hvor gammel er Oline? Vi har en Mia – hun er på Efterskole, Vesterdal, og er helt vild med “a Nightmare before Christmas”.
  Vi ses. Kærlig hilsen Anne

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2007 at 20:08

  Tak allesammen – for både lyst til byt og pæne ord om banneret. Jeg ved ikke helt, om jeg kan undvære hende alligevel ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  30. november 2007 at 19:56

  Ork ja, det er bytteret – men sikke et besvær, så lad os hver især kæmpe med dem vi selv har skabt – og så bytte lidt i det små, som du og Ella. :-)
  Dit banner er bare for lækkert:-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. november 2007 at 19:50

  Vi bytter bare – engang imellem, Liselotte ;-)

  Dit julebanner er så smukt og stemningsfuldt :-)

 • Avatar
  Reply
  kokken på blokken
  30. november 2007 at 19:44

  Flot,flot banner – og jeg er slet, slet ikke misundelig – naj,naj da! God aften til jer i Gug her fra vest ….

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  30. november 2007 at 19:40

  Flot og lækkert julebanner, Liselotte.

  Men det der palmeblad… varsler det en lille lækker-rejse efter jul? Det minder i hvert fald mig om, at Tenerife venter i uge 4!

  Gad egentlig vide om der er palmer på Tenerife? :-)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  30. november 2007 at 19:38

  Jeg kommer altså gerne og julehygger med film! Så kan Oline komme til 2400 og kæle med katten og spise kebab :-)

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  30. november 2007 at 19:18

  Må jeg anbefale en annen film også??? A nightmare before Christmas… muahahaha…

  Jeg tror man kan bytte bort barn ja, men om de du får i retur er snillere det vet jeg ikke
  :)

  God helg!

 • Avatar
  Reply
  Hege
  30. november 2007 at 19:07

  For det lekkert banner du har laget. Det gir meg akkurat den stemnnigen jeg vil ha nå, – eller i morgen. Nå er det advent.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)