5

Decembernat

Hvor er det godt, at det er lørdag og decembernatten er min, for jeg trænger i den grad til at trække lidt af natten til mig. Måske holder jeg ikke så længe, men jeg har tænkt mig at forsøge…

Decembernat

Der er lyskæder og hvad har vi her og der og allevegne og Oline går rundt og stråler. Hun synes, at det hele er dejligt og endelig tilstrækkeligt rødt. Jeg har nærmest ikke nået at lade det bundfældes, men til gengæld kan jeg tillade mig at strække søvnen i morgen og derefter være frisk til at sanse, så der er ingen skade sket.

Der ligger et stykke arbejde foran mig i morgen også. Jeg håber det kan overståes på et par timer, for så kan jeg holde fri. Helt fri. Det kunne betyde, at Grinchen skal genses – og ikke for sidste gang denne december. Jeg er en tosse…

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Heikke
  2. december 2007 at 23:17

  that’s a nice one

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 12:22

  Gitte J, jeg skal vist op og finde den film… :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J.
  2. december 2007 at 11:02

  Grinchen er også et “julemust” her – og ruller over skærmen i eftermiddag. Jeg ælsker også den film….lidt tosse er man jo altid.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 09:23

  Og i lige måde, Kirsten – og tak for de smukke ord om min side :-)

 • Avatar
  Reply
  kirsten beauchamp
  2. december 2007 at 04:47

  you have such a beautiful website….

  jeg har helt hjemme ve for den dansk hygge.

  en rightig god jul…til dig og din familie.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)