15

En hånlatter til overs

Det er ikke småting jeg har måttet høre for mit penalhus. Hånen har ligget latent og ventet på, at jeg har trukket skidtet af tasken. I samme sekund er det begyndt. Oline har syntes, at hendes mor er både frygtelig, tosset, skør og åndsvag, for sådan en rædsel kan man ikke gå rundt med, men… det er jo blevet december og hvad sker så?

Penalhuset

Hun synes simpelthen det er det pæneste penalhus i verden og hvor ville hun dog ønske…

Hun kan glemme det. Jeg er fuldstændig immun overfor al smiger. Det er mit! Det fåes ikke længere. Der er kun dette her.

Jeg har kun en hånlatter til overs… tror jeg nok…

You Might Also Like

15 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. december 2007 at 17:50

  Vel er det så, Hanne :-)

  Tina, det er garanteret det samme – prisen er i hvert fald og læder er det her også, så det… :-)

  Ege, det er jo købt derude og de havde ikke flere sidst vi var der. Måske vi skal derud igen, for det lyder som nye forsyninger :-)

 • Avatar
  Reply
  Ege
  3. december 2007 at 15:45

  Pist Oline …………………..ude i Boghandleren i Citysyd ;-) han har denne model ( eller noget der ligner temmelig meget )
  Er det Retro ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • Avatar
  Reply
  Tina
  3. december 2007 at 15:26

  Jeg syntes det er skønt ! Har lige set et der ligner det rigtig meget i RC (Rødovre Centeret) i boghandleren til 69.65,- mærket BOXER i ægte læder!!

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  3. december 2007 at 09:58

  hø hø
  julefryd :)
  det er skønt at eje noget værdifuldt….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 20:54

  Det er jo det den gør, Ella :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  2. december 2007 at 19:50

  I juletiden skifter vores smag ganske voldsomt hen i retning af guld og røde hjerter – med rensdyr :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 19:08

  Fr. Møller – jeg er jo novice udi penalhuse med et twist, når jeg sammenligner med dig ;-)

  JJH – penalhuse skal kunne rumme meget. Jeg siger ikke hvad mit gemmer, men det er ikke småting ;-)

 • Avatar
  Reply
  JJH
  2. december 2007 at 18:58

  Jeg elsker også mit penalhus! Jeg syr mine penalhuse selv. Der er voksdug indeni og som regel denim udenpå. Faconen varierer lidt, men det skal være stort, for jeg medbringer mange sjove ting. Jeg er i gang med mit 38. år som folkeskolelærer, og man har altid brug for udlånsskriveredskaber. Jeg har også 9 terninger, en lille lommeregner og ……………og…………og..

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  2. december 2007 at 18:12

  Det er da ret neutralt, det pen(n)alhus :-). Da jeg som 29-årig startede på HH, skulle jeg jo også bruge sådan en sag, og da jeg er en arctophil natur, endte det naturligvis med at være udformet som en brun bamse med lynlås i ryggen…

  Da vi sådan havde lært hinanden at kende, var der et par af mine (væsentlig yngre) klassekammerater, der var ærlige nok til at sige, at det da godt nok havde fået dem til at spekulere på, om jeg mon var lettere retarderet *G*. Det havde vi meget morskab ud af – ikke mindst, da jeg afsluttede forløbet med klassens højeste gennemsnit – og min bamse i behold :-).

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  2. december 2007 at 16:31

  Det penalhus er da bare SÅ lækker.. Kan da godt forstå Oline. Lad dog barnet ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 16:10

  Ha ha ha… jeg er meget taknemmelig for, at mit ikke er hans – og omvendt, Lotte :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  2. december 2007 at 15:55

  Ha ha. Jeg havde en (ældre mand) undeviser på Universitetet, der havde sådan et her. Han sagde det samme.

  http://www.fcnshoppen.dk/images/pennalhus22.jpg

  Fryd dig over, at dit SLET IKKE kommer i nærheden af det *G*

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. december 2007 at 15:40

  Tak skal du have, Gitte – for begge dele, tror jeg ;-)

  Anne, jeg holder FAST :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne
  2. december 2007 at 14:51

  hold fast på det Liselotte…hold fast…godt fast

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  2. december 2007 at 14:48

  Jeg vil undlade at kommentere dit penalhus ;-) – Men – Hold da op hvor er jeg vild med dit juledesign på hjemmesiden!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)