16

Afsted kom de…

Jeg har sendt julekort i dag. Ikke nogle med glade hilsner, men det ender de forhåbentlig med at bære videre snart.

Jeg håber du i løbet af ganske få dage kan finde din bestilling i postkassen. Jeg vil selvfølgelig frygteligt gerne høre fra dig, hvis dine bestilte kort mod forventning ikke når frem, men jeg vil bede dig være tålmodig, inden du skriver til mig. Postvæsenet mærker allerede nu, at det er december, som fru Skrap med ansvar for kassen med frimærker sagde til mig – og med det blik hun sendte mig, tror jeg hende. Jeg tør ikke andet.

Rigtig god fornøjelse med din julehilsner :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2007 at 19:36

  Og jeg siger tak, fordi du valgte dem, ME :-)

 • Avatar
  Reply
  ME
  5. december 2007 at 19:27

  Jeg takker også for de skønne kort.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2007 at 19:02

  Laila, det var dejligt at høre :-)

  Ulla, jeg tror heller ikke, at der er nogen det er lykkedes for endnu ;-)

  Jeg er vist ikke specielt nem at skræmme og en god idé er, at man respektfuldt siger “åh, så har I frygteligt travlt. Det må være en hård måned for jer…” og fru Skrap forvandles straks til fru Flink :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  5. december 2007 at 18:54

  He he hvorfor er de postdamer altid lidt fru skrap, troede ellers ikke du kunne kyses :-)
  Jeg glæder mig til mine dukker op.

 • Avatar
  Reply
  Laila
  5. december 2007 at 18:44

  Mine er også ankommet… Tusind tak de er meget smukke!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2007 at 18:11

  Hvor er det dejligt at læse, at I kan lide dem… også i virkeligheden – tusinde tak :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  5. december 2007 at 17:14

  Og mine kom allerede igår… Nu skal jeg bare have sendt dem videre ud i verden.

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  5. december 2007 at 16:56

  Mine julekort kom også i dag, og er rigtig flotte. Glæder mig til at sende dem. Tak.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  5. december 2007 at 14:18

  Mine julekort kom også i dag og er præcis ligeså flotte i virkeligheden som på billederne på din blog. Tak :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  5. december 2007 at 10:30

  Yippeeh! :-)

  Jeg stod på lur ved fordøren da posten kom… Og de var med!!! Mine splinternye-friskfratrykken-unika-LiselotteWeller-homemade-julepostkort! Og de var akkurat lige så lækre som jeg havde forestillet mig. Måske endda lidt til…

  Tusind tak! Og nu skal der skrives, Thi nu er Julen kommen… :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2007 at 09:24

  Jeg snupper opskriften med over Styx. Jeg lover det ;-)

 • Avatar
  Reply
  regitze
  5. december 2007 at 00:09

  dut

 • Avatar
  Reply
  regitze
  5. december 2007 at 00:06

  ja tak.
  hvis tager opskriften på lam i karry med.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. december 2007 at 23:57

  regitze – i vores næste liv, vil du så gifte dig med mig?

  Anita, jeg håber de er fremme i morgen :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  4. december 2007 at 23:55

  Glæder mig og vil holde øje med brevsprækken:-)

 • Avatar
  Reply
  regitze
  4. december 2007 at 23:55

  alletiders! jeg har sendt dit julekortlink rundt blandt kolleger og lægger en smagsprøve på de forskellige kort ud der, hvor mine kolleger og jeg færdes. det skulle glæde mig gevaldigt, om jeg på den måde kunne score nogle billige points og sprede glæde udenfor blogosfæren:)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)