7

Feberstrik

Morgenkaffen er indtaget ved arbejdsbordet. Ikke fordi jeg har arbejde, men fordi det er hyggeligt og jeg nyder, at jeg kan sidde og kigge ud i haven, mens jeg læser lidt blogs. Jeg nyder, at det ser ud til at blive en dag med enkelte huller i skydækket.

Morgenhygge

På bordet ligger feberstrik. Sådan noget har jeg altid i slutningen af december…

Til staklerne

Lige før juleaften, kommer jeg altid i tanke om, at der er medlemmer af min familie, som er nødt til at have en eller anden hjemmestrikket gave. Staklerne må hvert eneste år trækkes med et eller andet, som jeg finder ganske unødvendigt for dem. Jeg spørger dem aldrig, men griber bare strikkepindene og går i gang. De smiler høfligt og siger tak, hvert eneste år, men jeg ved ikke rigtigt…

I år var det store projekt egentlig, at jeg ville strikke en lækker uldtrøje til mor, men tiden blev aldrig til det og sådan er der så meget. En striktrøje kan man også sagtens modtage senere på vinteren, så kommer trangen over mig, er jeg sikker på, at hun modtager med glæde og i stedet er der altså medlemmer af min familie, som må trækkes med endnu et feberprojekt fra min hånd. De stakler.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 16:09

  Donald, det er en meget hyggelig arbejdsplads, men jeg tilbringer også mange timer ved den, så den skal være rar :-)

  Omkring strikken, så kan det med fusere vist ikke undgåes helt :-)

  Charlotte, jeg er sikker på, at du ender med et skønt arbejdsværelse. Det er rigtigt dejligt at have en krog, som er ens egen :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  15. december 2007 at 15:45

  De er da overhovedet ikke stakler de der modtagere af feberstrik – de er da lykkens pamjulefiser hvis du spørger mig. Jeg er så vild med dit arbejdsværelse – jeg får nok også lige pludselig et igen skal du se – min lækre mand har sagt at han vil bygge et flot et til mig.. håbet er lysegrønt – all good things to those who wait – eller sådan noget. Knus fra Ærø

 • Avatar
  Reply
  Donald
  15. december 2007 at 11:42

  Aaa – jamen der må gerne være nogle fusere imellem – det kan man ikke undgå!
  I øvrigt tilslutter jeg MrsCute!
  Hvor er det et dejligt arbejdsbord. Det virker inspirerende på mig, der kunne også blive hyggeligt her:-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 11:40

  Det er tanken, der tæller ;-)

  Vi trænger til lidt julefred nu, men det venter da også lige om hjørnet, er jeg sikker på. Jeg bevæger mig næsten normalt rundt. Svimmelheden er i aftagende, så der er masser af lys forude :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  15. december 2007 at 11:10

  Det er tanken der tæller Liselotte…

 • Avatar
  Reply
  yt
  15. december 2007 at 10:58

  Trænger i ikke snart til lidt fred og ro. Måske sidder du ubevist og kikker efter 2 uforskammet tyve knægte. Jeg har lige læst om det og er fuldstændig målløs, hvad får dem til det. Håber i får en rolig jul og at du bliver frisk igen, gerne snart. God bedring til dig.

 • Avatar
  Reply
  MrsCute
  15. december 2007 at 10:54

  Bare man dog var i familie med dig og var en af de heldige modtager af lidt feberstrik. Jeg ville blive lykkelig :-)

  Ha’ en god dag!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)