12

I morgen kommer atter en dag

I aften skulle jeg have været til julefrokost på mit arbejde. Både fysikken og ikke mindst omstændighederne gjorde, at jeg ikke kom afsted. Jeg ville så frygteligt gerne have været med, for faktisk er det sådan, at det var min sidste chance, for at ønske dem alle en rigtig glædelig jul. Jeg er gået på juleferie fra i dag.

I al virakken der har været, har jeg glemt, at min ferie er skudt i gang. Jeg kom lige i tanke om det. Den slags kan godt kompensere en smule for tabet af gode kollegers festlige selskab, selvom jeg hellere havde deltaget.

Juletid

I dag har jeg haft appetit, været næsten ligeud, når jeg har bevæget mig og ikke krævet vægstøtte for at komme fra a til b og i morgen kommer Anita til julekaffeslabberas, så det ender vel alligevel med, at julestemningen breder sig. Jeg glæder mig i hvert fald.

Jeg har ferie. Jeg bør gå i seng nu. Hep!

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 17:59

  Nemlig… og jeg snupper vist også bare en kop kaffe mere, for resten når vi nok :-)

 • Avatar
  Reply
  Valdemarsro.dk
  15. december 2007 at 17:56

  Rigtig god ferie! :-) Det er altså ikke værst her op til jul, -vi har også indledt ferien i dag, skønt! -Så behøver man ikke få spor for travlt med alle de julegaver der ikke er købt og småkager der ikke er bagt, eller julerengøringen…. -men kan bare snuppe en kop kaffe mere ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 11:34

  Tak skal du have, MrsCute – vi kunne godt bruge lidt julefred nu :-)

 • Avatar
  Reply
  MrsCute
  15. december 2007 at 10:56

  Rigtig god og lang, dejlig juleferie. Må den gå væsentlig bedre end det sidste par dage :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 09:59

  Lene, det har været en voldsomt dum uge, men den fik en ende, så det går vist alligevel :-)

  Vi ses, Anita :-)

  Madame, det er rart, at der er ferie nu, for der er nok at tage hånd om og energien har jo ligget andetsteds i et stykke tid nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Madame
  15. december 2007 at 09:45

  Rigtig god juleferie. Det lyder skønt, at den er begynder allerede, når I har haft så hårde dage.

 • Avatar
  Reply
  Anita
  15. december 2007 at 09:40

  Jeg kører om et øjeblik. Vi ses ;o)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  15. december 2007 at 09:27

  Hold da op, sikke nogle dage I har haft, godt at høre at du er ved at være på højkant. I må ha en dejlig dag sammen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. december 2007 at 09:01

  Det er skønt at have ferie. Jeg havde et øjeblik glemt det, men sådan er det. Jueferie… ah :-)

  Kør du bare, Anita – vi er skam oppe og friske… næsten ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  15. december 2007 at 07:48

  Jeg er oppe, næsten klar til at køre, men skal nok vente, til I får øjne. Det må kræve sin søvn med al den virak fra igår :o)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  15. december 2007 at 06:16

  Heldige asen, sådan allerede at ha’ ferie!!
  Må den bekomme dig vel :-)

  Sidste år gik jeg faktisk også på ferie d.14., det var så fantastisk, men den gik altså ikke i år, og jeg må holde ud til d.21., der er længe længe til…

  Ha’ en dejlig lørdag!

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  15. december 2007 at 05:56

  Rigtig god juleferie til dig :-)

  Jeg håber du får en hyggelig dag med Anita i morgen, og håber at julestemningen brder sig, som du selv skriver :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)