5

Flad, fladere og så sofaen

Kenneth har lavet en rigtig gullasch. Sådan en, som trækker vand og til den hører hjemmelavet, groft kartoffelmos med en lille klat knoldselleri. Hold fast, hvor det smagte og umiddelbart bekom det maven mere end godt, så der er håb forude.

Lyshygge

Sofaen har været optaget hele eftermiddagen. Vi har set Mission Julegave og bagefter Dragonheart og nu kører De Tre Musketerer for femoghalvtredsindstyvende gang over skærmen.

Jeg tager lige en pause, for det kan også blive lige rigeligt, selvom øjnene ind imellem har hvilet på både strikketøj og siderne i en god bog, men ingen siger, at det er slut endnu. Der er stadig lidt timer at tage af.

I morgen venter en arbejdsdag. Den er så kort, så den knapt kan kaldes en af slagsen, men den er det og jeg klør på. Sådan skal det heller ikke være.

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 22:58

  – det er jeg også, Lene. Vi burde vel… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  26. december 2007 at 22:34

  meget svært, jeg er her stadig ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 21:58

  Palle, vi er på vej direkte ud i noget snavs… det er der vist ingen tvivl om, men i morgen er der atter en dag. Måske vi så går en tur ;-)

  Lene, det er svært, det der med at komme i seng :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  26. december 2007 at 21:45

  Og nu er filmen færdig, og jeg prøver at fortælle mig selv, at jeg skal gå i seng :-) Ha en god arbejdsdag i morgen. Vi er jo nogle, der må holde hjulene i sving ;-)

 • Avatar
  Reply
  Palle
  26. december 2007 at 21:44

  Vil det sige at i slet og ret ikke har fået noget frisk luft i dag? Det er et skridt i den forkert retning og hvis ikke I allerede i aften tager affære kan det få alvorlige konsekvenser for Jeres helbred. Anbefaling: En rask 45 minuters travetur i rask tempo inden sengetid. På den anden side kan i også vente til i morgen men der skal i jo åbenbart på arbejde. Nå, I er voksne og ved selv hvad der er bedst for Jer i denne helsefokuserede verden.
  God bagjul!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)