6

Forsigtig kaffe

Dagens første kop kaffe indtages forsigtigt, for maven protesterer ved det mindste og egentlig kunne jeg bare lade være, men en kop kaffe er nu dejlig at vågne til og jeg har efterhånden ventet mange timer på at turde.

Morgenkaffe

Natten har været sej at komme igennem, for jeg har haft frygteligt ondt i maven og hovedpine, så jeg har været ved at blive skør. Hovedpinen hænger her stadig, men den er i aftagende og det samme kan siges om mavens oprør, men søvn er der ikke blevet meget af.

Kunne jeg bare give overspisning skylden, havde det været fint, for så var det min egen grådighed, som hævnede sig, men jeg har spist moderat denne jul, så det er ikke grunden til nattens oprørte mave og faktisk er jeg fuldstændig ligeglad med grunden, bare skidtet vil forsvinde igen.

Solen skinner udenfor. I går regnede det hele dagen og natten har været lige så våd, men nu er der ophold og endda sol ind imellem, så energien er for opadgående, men det er kroppen altså ikke, så jeg lader de andre om at rydde op efter nattens udskejelser. Det er vel passende, når det er deres efterladenskaber.

Oline og Kenneth har hygget sig

De har hygget sig, kan jeg se. Der har været synkron-surf, slik, cola og tydeligvis også indtagelse af natmad, men alt det glippede jeg, for jeg måtte krybe under dynen et stykke inde i natten.

Det forhindrede mig ikke i at se Life of Brian til ende og under en varm dyne bliver den ikke ringere, så nattens underholdning var fremragende indtil ved 4-tiden, hvor det blev knapt så spændende.

Om lidt er det overstået og vi har stadig en hel dag med ingenting tilbage af juleferien. Jeg klager ikke det mindste, men har tænkt mig at stornyde.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  26. december 2007 at 20:35

  Rigtig god bedring Liselotte – håber snart du får det bedre igen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 15:14

  Tak skal I have – jeg væbner mig med tålmodighed og lidt varm te, så går det sikkert :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  26. december 2007 at 14:28

  Æv osse! Rigtig god bedring!

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  26. december 2007 at 12:39

  God bedring, Liselotte, det er irriterende at bruge en feriedag på at være skidt-mads, men dejligt er det da, at i hverken skal være eller ha’ gæster!

  Hyg dig med tv, strik, surf, te, Kenneth, Oline og den bette hund…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 12:07

  Nej, så slemt er det heldigvis ikke, Lisbeth. Maven gør bare ondt ad helvede til, men den holder sig ellers i ro… gudskelov :-)

  Jeg burde nok tage en kop te, men kaffen er god og varm og det går ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  26. december 2007 at 12:05

  Åh din stakkel, det lyder som en god omgang Roskildesyge. Den eneste trøst er, at det plejer at gå over i løbet af et lille døgn. Men måske skulle du overveje lidt te istedet for din elskede kaffe. I hvert tilfælde rigtig god bedring, og god 2. juledag til dig og dine.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)