For koldt til tulipaner

Planen var grønttorvet. Planen var store, tunge bundter af tulipaner, men sådan kommer det ikke til at gå, for jeg orker ikke kulden, som går gennem marv og ben. Blæsten er iskold og selv godt klædt på, synes jeg ikke, at det er nogen fornøjelse at være derude, så jeg dropper blomsterhavet til gengæld for varmen indendøre.

Tulipaner

Den gode ost rækker sagtens til onsdag, hvor vi igen har torvedag, så ret beset er der ingen grund til at skulle udenfor og fryse og jeg ved godt, hvad jeg vælger.

Kaffen er varm og på køkkenbordet venter en opvask, for service på opvaskemaskinen kunne vi ikke få før mandag. Måske jeg bare skulle tage mig sammen og komme i gang. Den slags får man jo også varmen af.

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Svar
  Birthe S
  5. januar 2008 at 14:38

  Opvasken er sikkeret overstået for denne gang. Inviter evt. Oline til at tage et nap med næste gang. Man snakker og sludre så godt over en opvask, (der er lang tid til mandag mht opvaske).
  Ja kulden bider derude. Heller ikke jeg går frivillig ud. Men jeg kom til at tænke på -dortheivalo – en af de blog nominerede, hun bor på Grønland, var i syd Danmark i julen, og ved hjemkomsten til Grønland var der -35 til -40 grader. Tænk frivillig at bo i disse frost grader, det er i hvert tilfælde ikke mig. Så boede jeg hellere hele vinteren i Florida, hvis ellers finanserne og lovgivningen tillod det, men selv der har de i øjeblikket kun 2-5 grader om aftenen/natten når solen er gået ned. Så jeg glæder mig over mit varme hus.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. januar 2008 at 14:07

  Næ, vi er heldige, at vi kan blive indendøre :-)

 • Svar
  Ella
  5. januar 2008 at 12:42

  Det er ikke et vejr at jage hverken hund eller kat ud i – og da slet ikke mennesker ;-)

  Jeg glæder mig til stadighed over, at husene er hule :-)

  Rigtig god weekend og hils familien :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. januar 2008 at 12:27

  Der er SÅ væmmeligt derude, at jeg ikke kunne drømme om, at tage en tur friviligt, men sådan er vi forskellige og nogle elsker kulden :-)

 • Svar
  Helle K.
  5. januar 2008 at 12:03

  Jeg har også drømt om tulipaner imorges. Vi skal så slå os til tåls med “Faktas de bedste”, vi er nemlig ikke udstyret med et marked, men Fakta ligger højst 50 meter fra min gadedør, så det må jeg kunne overtale mig selv til – jeg er også kuldehader om en hals. Bagefter skal der strikkes, jeg har abstinenser – ikke mindst efter dine smukke farver og mønstre. :-)

 • Svar
  Helle
  5. januar 2008 at 11:40

  Vi orkede heller ikke morgenløbeturen, i den kulde. Den blev erstattet af en rask travetur, og der havde jeg hunden med, så slap jeg da for den ene tur. God fornøjelse med opvasken. Så kan man rigtig se, hvor “god en ven”, den er, ikk.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. januar 2008 at 11:16

  Det er sjovt, hvad kulde gør ved os, men den er bare ikke min bedste ven. Det værste jeg ved er at fryse, så ikke om jeg skal udenfor, hvis jeg kan slippe… ;-)

 • Svar
  Deborah’s » Blog-arkiv » Kuldeafsavn
  5. januar 2008 at 11:03

  […] Liselotte undværer tulipanerne, og jeg undværer gladeligt mælken for at undgå at gå ud i kulden! Så må de kalde os sarte, og alt, hvad de lyster, jeg kan ikke lide den bidende vind og SÅ meget kulde! Jo, havde jeg et automobil til min rådighed, kunne jeg nok lige overkomme det. Men med feber og ingen hjul udover cyklens, så bliver jeg inde. […]

 • Svar
  jeanette hegaard
  5. januar 2008 at 11:02

  Men vover man sig alligevel ud i kulden, så er det så dejligt varmt at komme hjem igen *S*, en kande te og så strikkepindene eller læsestof……

 • Svar
  conny
  5. januar 2008 at 10:44

  Er det ikke utroligt, hvad kulde kan gøre ved os? Man gider bare ikke udsætte sig selv for den. Jeg føler mig som conny 4 år, der bare står som en frossen sprællemand og ikke vil flytte mig, for så bliver det kooooooldt.
  MEN der er lige en totimers tur med Vandrelauget i eftermiddag, hvor husbonden er turleder, så det….

 • Svar
  Deborah
  5. januar 2008 at 10:41

  Ja, jeg kan kun tilslutte mig! Jeg rør mig heller ikke ud af stedet tror jeg. Dog mangler jeg mælk, men jeg tror jeg klarer mig! Det er simplethen for koldt! God Weekend!

 • Svar
  Louise
  5. januar 2008 at 10:32

  Uha det forstår jeg godt. Herhjemme står den også på varmt te og store sweatre. Heldigvis er der mad i fryseren, så vi bare kan holde en inde dag:-)

  Håber du får en dejlig weekend.
  Kh Louise

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)