17

En blandet landhandel af en dag

Jeg faldt i et spil Rome og så gled alle gode intentioner mig af hånde…

Uha…

Jeg glemte tid og sted, men jeg glemte vist også, hvad hænderne foretog sig, men sikke en eftermiddag med lidt spil. Det er meget længe siden jeg sidst har brugt computeren til at spille på, men jeg var hurtigt fanget igen.

Engang spillede jeg Age of Empire. Faktisk var jeg rigtigt god til det og spillede turneringer ude i Zonen, som var mødestedet for tosser som mig, som godt kunne lide at tæve løs på alle drengene, lige indtil de forvandledes til stortudende tøser.

Jeg opgav det, da drengene ville til at smide med atomvåben og syntes, at de gamle spil blev for kedelige. Jeg havde det lige omvendt. Jeg elskede ridderne og den store portion strategi, der skulle lægges for dagen, for at vinde spillet. Måske det var strategi og kløgt, mere end det var rå muskler jeg vandt med…

I dag genoplivede jeg trangen til stratgisk tænkning. Det var helt rart og bagefter kunne det snildt afløses af lidt tøsesysler, så nu er der TO tommelfingre i Tiffany og tilbage står kun, at hæfte alle løse ender, vaske og blokke, så er de så klar, som de kan blive.

Tiffany

Det har været sjovt at bide skeer med Fair Isle og jeg tror godt, det kunne ende med endnu en omgang mønsterstrik. Jeg er i hvert fald ikke skræmt endnu.

You Might Also Like

17 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. januar 2008 at 01:39

  Dorte, jeg elsker at spille, så jeg kan sagtens gribes og i den grad glemme tiden – det er sjovt at lege :-)

 • Avatar
  Reply
  dorte
  12. januar 2008 at 23:47

  Helt rart at finde ud af, at der er andre “voksne damer” der kan forfalde til et computerspil i ny og næ …. Trans tycoon er heller ikke at foragte – et gammelt tycoon spil, hvor man bygger veje, togbaner, stationer, havne m.m. og køber busser, tog, færger og lader dem transportere alt muligt gods … gælder om at blive største transportfirma …
  Og så kom jeg lige til at oprette en lille druide på sønnens pc – i world of warcraft – og man kan sagtens bruge timer på at gå tur med hende og plukke urter til helbredende eleksirer eller dræbe ulve for at få skind ……

  Fortsat god fornøjelse med spilleriet !

  kh Dorte

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. januar 2008 at 18:32

  Louise, det går fremad med mønsterstrikken – det er sjovt :-)

 • Avatar
  Reply
  Louisek
  12. januar 2008 at 16:18

  noro selvfølgelig

 • Avatar
  Reply
  Louisek
  12. januar 2008 at 16:15

  Nej Hvor er de smukke dine vanter:-)
  Du er bare en knag til det vanteri – glæder mig til at se dine nori!

  Jeg er gået igang med et tørklæde a la Liselotte- bare i kedelige farver kontra dine flotte farver. Nu må vi se hvordan det bliver.

  Kh Louise

 • Avatar
  Reply
  Ella
  12. januar 2008 at 13:20

  Åhh, det var godt, Liselotte, det er også så besværligt ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  12. januar 2008 at 13:17

  Og karameller og fyldte chokolader står i kø. Yes, det er hygge!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. januar 2008 at 13:05

  Jeg tror de ender smukt, når de er hæftet og vasket, Tina :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina Poulsen
  12. januar 2008 at 12:51

  De er godt nok blevet super dejlige, de luffer :):) Jeg er helt skør med mønstret og de der farver.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. januar 2008 at 12:06

  Louise, det lyder sjovt… men sikke en tidsrøver og det er ikke få natte- og morgentimer der er brugt på langstrakte og udmattende slag, så jeg må vist hellere lade være ;-)

  Madame, tak skal du have :-)

  Anne, jeg vil gerne uddele tricks og tip, men vi har jo en kommunikationsudfordring med alle mine eder, Amanda og jeg ;-)

  Ella, jeg kommer i avisen på mandag, så jeg behøver ikke flytte før i morgen aften ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  12. januar 2008 at 11:57

  Du er en spillehaj, Liselotte – værre end mig,endda ;-)

  Og de vanter er så smukke, et helt kunstværk, som jeg endnu ikke fatter, hvordan du får nørklet sammen :-)

  Du er ikke i avisen i dag, vel?

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  12. januar 2008 at 11:37

  Du har hygget dig, har du, og sådan må en fredag gerne fordufte mellem hænderne på én!

  Amanda spiller Age of Empire, måske kan hun få et par fif, altså du ved, hvis du ikke bander for meget, Liselotte ;-)
  Sidste nye hit er Settlers, også til PC, det kan hun få timer til at gå med, mens hun sidder og lytter til Harry Potter – hyggefis…

  Ha’ en dejlig lørdag, og hører vi så snart lidt om artiklen i avisen?!
  Kh Anne

 • Avatar
  Reply
  Madame
  12. januar 2008 at 10:36

  Hvor er de dog smukke dine nystrikkede vanter! Og farverne er så fine sammen.

 • Avatar
  Reply
  Louise
  12. januar 2008 at 08:24

  Der er kommet, godt nokfor noget tid siden, en ny version af Ages Of Empires – EN Tre’er der også indebærer indianer og som er bygget noget anderledes op end de gamle Ages Of Empires versioner. Jeg har også spillet Ages Of Empires i mange år, men den nye version synes jeg, godt nok giver en garvet spiller kamp til stregen. I de gamle versioner spillede jeg på højeste niveau – nu er jeg kun på mellemste niveau i treeeren :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. januar 2008 at 00:04

  De smagte fortrinligt, skal jeg love for… ;-)

  Ja, det var faktisk sjovt at “lege” lidt igen, men sikke tiden flyver, når man sidder med sådan noget :-)

 • Avatar
  Reply
  Vida de Praia
  11. januar 2008 at 23:57

  ooops… smagt, selvfølg’li’

 • Avatar
  Reply
  Vida de Praia
  11. januar 2008 at 23:56

  Mums… de må have samgt godt :-P Fedt at glemme sig selv en stund og give sig hen til en aktivitet.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)