5

Små, røde lysglimt

Der arbejdes igennem herhjemme i dag. Jeg har været disciplineret, stringent og flittig hele dagen med undtagelse af, da jeg smed sengetøjet i vaskemaskinen. Den klarer heldigvis sig selv, mens jeg får lidt fra hånden.

Pludselig trængte jeg frygteligt til lidt luft, men der var ikke tid til den lange spadseretur, som egentlig lokkede, så jeg nøjedes med en smuttur i haven. Solen skinner, så det var slet ikke så tosset et alternativ og man kan jo altid gå på jagt efter forårsbebudere.

Rester

De er derude. De kravler sindigt af jorden nu og om et øjeblik, kan de ses i al deres magt og vælde, men indtil da, er der ikke meget at beundre. Jeg havde dog glemt en flok juletulipaner, som var blevet til overs, da jeg forberedte juledagene. Den slags holder længe udenfor, så der var røde prikker at drikke.

Rester

Jeg elsker de små juletulipaner, for de er så glade og giver lidt farve, når ingen farve er. De står ude på terrassen og pynter nu. Små, røde toppe, som sikkert holder en tid endnu, fordi de sagtens tåler kulden og godt gider beundringen, som følger efter åbenbaringen.

Når de ikke kan mere, er jeg sikker på, at der andet til at overtage. Jeg så starten på vintergækker, krokus og narcisser. Erantis er allerede ude og konkurrerer med solen, så jo… foråret venter lige om hjørnet, er jeg sikker på.

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. januar 2008 at 22:15

  Sne har vi intet af hernede, men vinteren er jo ikke omme endnu, Hobbygåsa :-)

 • Avatar
  Reply
  Hobbygåsa
  30. januar 2008 at 21:34

  Så herlige vårbilder! Det varmer å se at våren kommer, her lenger nord har vi metervis med snø….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. januar 2008 at 18:58

  Lotte, du skal være velkommen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Olines
  30. januar 2008 at 18:43

  Jeg glædes dagligt over dine smukke billeder!

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  30. januar 2008 at 15:46

  Hjemme i mine forældres have vil der om kort tid eksplodere en farvelade, for en gang, år tilbage, gik jeg og proppede en skønsom blanding af blomsterløg i jorden rundt omkring. Uden vidner. Efterhånden ved min mor godt, hvor de forskellige ting dukker op, men det har været ret skægt at høre om, at NU er der pludselig sortrøde tulipaner ved siden af birketræet og NU springer der lyse påskelijler ud ved siden af ribsbuskene…
  Når man ikke selv har have, må man lege havenisse i andres ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)