41

Væk og tilbage

Og så forsvandt jeg fra jordens overflade…

Min udbyder og jeg var (og er) ikke helt enige om, hvorvidt det er min side, som lægger deres server ned, eller om det er deres egen manglende omsorg, som gør serveren svedig ud over al rimelighed.

Jeg er ikke nogen teknisk begavelse, så når de som svar på mit “Jamen, hvorfor?” bare returnerer en stump kode, som angiveligt skulle retfærdiggøre deres pludselige lukning af hele skidtet og derefter nægter at kommunikere yderligere i et døgn, bliver der akut krise i det lille hjem, men jeg er begavet med kontakter, som helt uden bagtanker kaster sig ud i at opklare mysteriet.

En kapacitet på feltet trådte til og brugte hele sin aften i går på at redde skidtet her, for noget så simpelt som en backup af skidtet var noget nær en umulighed, fordi serveren – og dette var efter deres lukning af min side, som angiveligt skulle være ved at brænde hele maskinparken af – havde åndenød i så alvorlig grad, at det der skulle have taget nogle minutter i stedet tog næsten 4 timer.

Jeg har oplevet utrolig kedelig dialog med udbyder hver eneste gang jeg i den sidste tid har påtalt, at deres server var træt. Jeg har flere gange gjort opmærksom på, at den vist var ved at trænge til en håndsrækning, men er hver gang blevet spist af med en lam forklaring, som ikke har være det mindste anvendelig, men nu var det jo sådan, at jeg tilsyneladende var ved at brænde maskinparken af… og hvad gør en klog så?

Som sagt fik jeg hjælp fra en, som fik indsat en god portion på karmakontoen i går aftes, da han sagde “det der… det er da ikke noget, der kan vælte noget som helst”, hvorefter han brugte hele aftenen på at hente filerne ind på egen server, teste og siden tilbyde, at han da lige kunne redelegere og smide skidtet til Amsterdam, hvor det nu ligger og hygger sig stort, sammen med bl.a. Blogbot.

Han er min HELT. Jeg skylder ham en syvlags lagkage. Faktisk skylder jeg meget mere end det, men i hvert fald satte jeg rigeligt ind på hans karmakonto, for at bruge en hel aften på en, som kun én gang har stukket ham en kardemommebolle, det er stort. Tusinde tak, neurox :-)

Jeg spiller igen… og skulle Blogbot vælte, er det sikkert min skyld ;-)

Du vil sikkert også kunne lide