Fremad… fremad…

Mens Bruce underholder på skærmen, snupper jeg et par pinde på Kenneths nye Cobblestone. Jeg mangler 12 centimeter, inden jeg kan pakke bolen væk og få strikket ærmerne.

Det går fremad

Det er jo lige om et øjeblik.

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. februar 2008 at 11:09

  Nej, det er en enkelttrådet garn, Inge, men du kan sagtens strikke med flere tråde og på den måde få det smukke, melerede look. Det vigtigste er strikkefastheden. Rammer du den, kan du jo stort set strikke med hvad som helst :-)

 • Svar
  Inge
  9. februar 2008 at 10:54

  Er det så i to tråde shetlandsuld? Jeg har set på Ravelry at rigtig mange strikker den i Classic Elite Skye Tweed – men hvis nu man strikker to tråde forskellige farver shetlandsuld bliver det jo også smukt meleret…….

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. februar 2008 at 10:28

  Det er en skøn herresweater, Inge :-)

  Jeg strikker den i shetlandsuld, men en rest, som ikke har noget navn eller mærke, jeg kan give dig.

 • Svar
  Inge
  9. februar 2008 at 09:56

  Hej Liselotte
  Det må siges at være en god anbefaling for Cobblestonemønsteret at det bliver striket så flittigt. Den er altså også pæn. Må jeg spørge dig hvilket garn du bruger? Nå – jeg kunne forresten også slå et slag omkring Ravelry og tjekke forslag :-) Pæne farver du har valgt til både den første og den anden!
  Venlig hilsen Inge

 • Svar
  Lene
  8. februar 2008 at 23:43

  både det og fjernsynet ;-) det var for spændende :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  8. februar 2008 at 23:32

  Fredag med strikketøj og tv. Det er nu slet ikke så ringe… ;-)

  Lene, sidder du med ryggen til strikketøjet? ;-)

 • Svar
  Lene
  8. februar 2008 at 23:12

  Og jeg kan slet ikke strikke, når der er sådan en film på, så jeg sidder med ryggen til lige nu :-)

 • Svar
  Marianne
  8. februar 2008 at 22:53

  Han er en heldig mand at få så flotte trøjer………..

 • Svar
  MrsCute
  8. februar 2008 at 22:14

  Bruce hygger sig også på mit tv, mens jeg hygger mig på den ene sofa og manden snorker på den anden. Sådan skal en fredag være :-)

 • Svar
  Sifka
  8. februar 2008 at 22:13

  Fredagshygge med tv er specielt godt i dag, og det ser ud til at blive en skøn sweater:) Fortsat god fredagsnydning.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)