11

Teblade og te og blade

Først endnu en lur. Utroligt at jeg kan. Jeg har sovet i to døgn nu, så snart må det være tilstrækkeligt og livet igen til at deltage i, men jeg kan sagtens fornemme, at kroppen ikke er enig, så det bliver te i stedet for.

Mandelte og Reflexioner, som var en del af de donerede gaver, da Årets Weblog 2007 skulle kåres.

Refleksioner og te

Fire tykke, lækre magasiner, som rummer stof til masser af refleksioner. Hvor har jeg dog slidt på dem allerede. Og jeg fortsætter. Der er nyt at opdage, hver gang jeg åbner dem.

Der kommer ikke flere. Ikke i den danske udgave i hvert fald. Det synes jeg er ærgerligt, for jeg holder meget af, at jeg kan læse på mit sprog. Det sprog, som er så integreret en del af mig, at jeg er i stand til at læse alle nuancer og ubesværet kan springe mellem tanker og tekster. Jeg synes en af styrkerne ved magasinerne er, at de tillader, at man springer.

Nu er projektet at internationalisere Reflexioner. Jeg vil mene, at der er masser af potentiale i idéen. Magasinerne er fantastiske og inspirerende på mange planer.

Nadja er redaktør. Hun skriver forøvrigt også for sig selv og mig og de andre, som holder af at smutte indenom og læse med fra sidelinjen.

Ekstrainformation: Magasinerne kan stadig erhverves. Jeg kan varmt anbefale dem.

Du vil sikkert også kunne lide