Klar, tror jeg…

Frostmorgen

Jeg står op til hvid morgen. Frosten har sat tænderne i alting, men lyset er her og det er det vigtigste. Hortensia har skudt længe og de små, grønne og saftige knopper får et svirp denne morgen, men jeg tror de klarer den og gør de ikke, er det nok ærgerligt, men ingen katastrofe. Lyset er her. Det allervigtigste i min verden.

Himlen var rød denne morgen, da jeg nøs mig gennem morgenbadet. Jeg har hostet hele natten og frisk kan man formentlig ikke kalde mig, men jeg har praktikant med og travlt og… der er i virkeligheden masser af grunde til, at jeg sidder her og er klar til endnu en arbejdsdag i stedet for at ligge under dynen. Måske er jeg dum, men så er jeg det. Og klar til at tage på arbejde er jeg vist også. Så klar, som jeg bliver i dag, hvor de lover sne, hvilket naturligvis må være en fejl!

Relaterede skriv

6 kommentarer

 • Svar
  Deborah
  4. marts 2008 at 14:08

  Ja du skulle blive hjemme, til du er frisk. Det er jo klart du hurtigt bliver syg igen. Din stakkels krop får jo ikke en chance!

 • Svar
  Ella
  4. marts 2008 at 13:15

  Jeg glæder mig til at du bliver rask, Liselotte :-)

 • Svar
  Lotte
  4. marts 2008 at 10:35

  Her skinner solen fra en skyfri himmel og jager frosten på flugt – jeg satser på at islagetpå pytterne er væk, når jeg sætter mig i sadlen igen til fyraften.

  Masser af ønsker om god bedring lader jeg blæse afsted her fra Østdanmark :-)

 • Svar
  Anita
  4. marts 2008 at 08:15

  Dit korpus trænger til at give efter, men den trænger dælme også til lidt fred og ro nu. Det kan bare være svært at forene med et arbejdsliv, som også kræver sit.

  Rigtig god bedring og god arbejdslyst, Liselotte :o)

 • Svar
  Lappepigen
  4. marts 2008 at 08:06

  Ja, jeg vil holde med dig, at det er en rigtig flot lys morgen. Lyset er også mit hit. Så vi skal bare nyde de.
  Håber du får det bedre i løbet af dagen ;-)

 • Svar
  Jeannette Mariae
  4. marts 2008 at 07:32

  En smuk og dejlig dag til dig. Håber du er i bedring ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)