20

Mums

Kaffe fik vi drukket og så nåede vi til teen…

Jeg havde sådan en lyst til St. Petersborg, men den er jo udsolgt på mine hylder for øjeblikket. Mums på Sønder Trandersvej var jo besøgt forgæves i mandags, men her bød lejligheden sig til en hurtig tur indenom. Ella var nemlig frisk. Ind i bilen og hen om hjørnet.

Mums

Sikke en skøn butik med masser af fristelser og så lige i nabolaget. Skønt!

Mums

Der var Kusmite i lange baner, men desværre ingen St. Petersborg, så det ønske fik jeg ikke opfyldt, men til gengæld kom der små dåser med hjem med henholdsvis Troika med orange og mandarin og en lille dåse med grøn jasminte.

Der var også et fristende udvalg af Summerbirds produkter, men vi var standhaftige.

Mums

Jeg snuppede de to dåser te, en pose salte mandler og et glas hvidløgspuré med artiskok, som godt kunne gå hen og blive en vane…

Jeg fik også taget et grundigt kig på de mange andre produkter på hylderne og der var ikke én eneste ting, som jeg ikke kunne forestille mig at sætte tænderne i. Det skulle da lige være udvalget af kurve, stearinlys og brugskunst. Det er en skøn butik, som ikke er besøgt for sidste gang.

Mums

Næste gang skal jeg have lidt friskmalet kaffe med hjem. Bare fordi.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  et cetera» Blogarkiv » Fredagsluksus - på discount
  9. marts 2009 at 10:43

  […] også lige herind en tur. Jeg holdt mig i skindet – og foretog kun te-indkøb – i modsætning til visse andre […]

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. april 2008 at 07:36

  Tak for tippet, Jane – der må jeg vist kigge ind forbi ved lejlighed :-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  11. april 2008 at 01:35

  Hvor lyder det lækkert. Jeg har fundet en lignende butik i Aalborg midtby – den hedder Fru Ronne Kaffe og The. Det er den yndigste butik med de lækreste varer – jeg køber selv St. Petersborg i denne butik og I skulle prøve deres friskmalet chokoladekaffe. UHM….. Betjeningen er god og man føler sig sat 100 år tilbage når man træder ind i lokalet med stribet tapet og en kæmpe gammel lysekrone i loftet. JEg har fundet deres hjemmeside her: http://www.fruronne.dk

 • Reply
  Slagt en hellig ko… » Anemonemænd og -koner
  8. april 2008 at 16:18

  […] på af den bløde alpaca, som lige manglede, for at gøre den lille trøje færdig. Om lidt er det Mums, som står for tur. Hun har bestilt St. Petersborg hjem til mig og så er resten af dagen til […]

 • Reply
  Fredagsluksus - på discount « et cetera
  9. marts 2008 at 12:33

  […] også lige herind en tur. Jeg holdt mig i skindet – og foretog kun te-indkøb – i modsætning til visse andre ;-) […]

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. marts 2008 at 07:41

  Ja, der var mange fristelser :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  6. marts 2008 at 07:10

  Mange fristelser. Uhmmmmm.. lækkert! ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 22:58

  Jette, det kunne jo være, at du engang var i nærheden og så er den et besøg værd :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette Hyllested
  5. marts 2008 at 22:28

  Hej Liselotte.
  Det er da godt nok en lækker butik, måske jeg skulle besøge den en dag. Det sker jeg kommer til Ålborg, når jeg bliver lidt nostalgisk. Jeg er født i Ålborg, og trådte mine barnesko der i 8 år. Det er så dejligt når du har billeder fra byen, det er lisom’ at jeg kommer lidt hjem.
  KH Jette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 22:04

  Bodil, den er slet ikke dum ;-)

  et cetera, den havde da åbent i dag og det må betegnes som fremskridt. Dejlig butik :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  5. marts 2008 at 21:29

  Det var da godt I fandt “omkring” og – som jeg vist også forudsagde – fandt noget der kunne bruges ;-) – og så lige i “baghaven” …

 • Avatar
  Reply
  Bodil L.
  5. marts 2008 at 20:20

  Det er da en ganske dejlig butik at have i nærheden, er bare lidt misundelig ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 19:40

  Nej, det kan man vist ikke kalde midtbyen, Anne ;-)

  Deborah, det er rigtigt, at den kan fåes som jubilæumsudgave også, men jeg skal vist bare have en påfyldning ;-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  5. marts 2008 at 19:38

  Jeg har lige fundet din St. Petersborg te i en Jubilæumsudgave her! Et “must have” for fans, så vidt jeg kan se ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne,mandagspigen
  5. marts 2008 at 19:23

  så tror da pok… at jeg ikke kunne finde den butik, da jeg var i Aalborg i vinterferien…For Sønder Trandersvej er vist ikke midtby, vel ? :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 19:06

  Gitte og Ann, det er virkelig et fint sted, hvor man kan finde lidt sjove og anderledes ting. Jeg mangler bare lige min St. Petersborg ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ann
  5. marts 2008 at 18:56

  Det er lige en butik for dig og familien som elsker god og interessant mad. Vi har mange af den slags butikker her. Til jul gav min soen og svigerdatter mig en kaempe kurv fyldt med alverdens krukker og flasker med det fantastiske indhold fra saadan en butik og jeg har nydt at eksperimentere med indholdet af disse lige siden jul og flere af dem har jeg vaeret i butikken for at koebe igen. Det var en virkelig god ide.

  Ann i Vancouver

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  5. marts 2008 at 18:49

  Det ser ud til at du har fundet en rigtig hyggelig forretning. Vi har en noget ligende her hvor jeg bor, men hun har ikke så stort udvalg endnu. men det kommer jo når kunderne har en efterspørgelse. Frisk malet kaffe det er bare dejligt, vi maler det selv når vi rigtig hygger.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 18:38

  Det er jeg også sikker på, Fisker. Det er en skøn butik og slet ikke dyr.

 • Avatar
  Reply
  fisker & fernández
  5. marts 2008 at 18:33

  Den ser spaendende ud, der skal jeg da vist indenom, naar jeg engang til sommer naar Aalborg. Det er dejligt, at du kan holde mig opdateret om saadan nogle must-see tiltag. Jeg er sikker paa, at jeg kan finde mere end een ting at spendere min kroner paa :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)