12

Weird

At stå op til solskin og kaffe er slet ikke så ringe endda og bestemt ikke efter en nat, hvor jeg har hostet så inderligt, at Kenneth har været vågen mere end én gang. Alligevel synes han, at jeg fortjener…

Selv stod jeg op. Afslutningsvis kunne jeg ikke længere holde ud, at jeg bare hostede og hostede, så tæt ved klokken fem var jeg i køkkenet og drikke vand, læse magasiner og have ondt af mig selv.

Onsdag morgen

Siden tog jeg endnu en lur og det er åbenbart lykkedes mig, at sove fra hosten. Til gengæld har jeg været en tur i USA…

Jeg boede hos en familie, som var indehaver af det største hus, jeg nogensinde har sat fod i og jeg blev bedt om at tage polarudstyr på hver eneste gang jeg kom hjem. En af husets sønner var transvestit og ikke specielt god til at lægge make-up, så faderen aftalte med mig, at jeg kunne bo gratis mod at introducere sønnike for begrebet less is more. Jeg indvilligede tøvende, for, som jeg påpegede overfor faderen, er det vanskeligt at lægge en smuk make-up iført luffer så tykke, at man kunne blive i tvivl om hvorvidt hånden overhovedet stadig var indeni.

Meget, meget mærkeligt…

Der skal handles nu. I nat vil jeg have lagrene fyldt op med remedier, som gør det muligt at kvæle den hoste, som er noget så irriterende. Den genererer tilsyneladende drømme gjort af stof, som er Café Noir-reklamerne værdige, men jeg hørte ikke mig selv spørge efter Serge. Trods alt.

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 22:57

  Ja, de var i allerhøjeste grad spiselige, Elisabeth :-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  5. marts 2008 at 22:01

  Hva ligger på din tallerken Liselotte? Spiselige “greier”?
  Krya på deg!

  Mvh Elisabeth

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 18:32

  Karen, jeg tror du kan have ret. Jeg er sikker på, at det handler om kontrol i en eller anden form… i hvert fald var der mange forhindringer for at nå målet.

 • Avatar
  Reply
  karen
  5. marts 2008 at 18:01

  Drømmer er spennende. Det er visst sånn at det man drømmer alltid kan knyttes til opplevelser eller tanker man har hatt dagen i forveien. På en eller annen måte. Drømmen din var morsom – men samtidig litt frustrerende – følelsen av å skulle gjøre presisjonsarbeid/lage noe vakkert, men bli hindret av noe… det handler vel til syvende og sist om kontroll? – noe kanskje mange av drømmene våre gjør?
  Høres ut som noe jeg selv kunne ha drømt – særlig i en urolig natt med mye hoste..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2008 at 15:08

  Jeg tror ikke, at jeg fejler andet end en banal virus,som forhåbentlig er på retur… :-)

  Drømmen var yderst mærkelig. Jeg kan stadig huske det hele… og gad vide, hvad en drømmetyder kunne få ud af det :-)

 • Reply
  Nu spø’r jeg sådan bare lige … « et cetera
  5. marts 2008 at 15:02

  […] og Liselotte har, blandt andre, den fine løsning at der vises et evigt skiftende udvalg af de blogge de […]

 • Avatar
  Reply
  Janne
  5. marts 2008 at 14:58

  He-he – mystiske drømme hænger ofte sammen med sygdom (og feber?). God bedring, jeg håber, du får købt et lager, som kan holde dig hostefri i nat

 • Avatar
  Reply
  stensamler
  5. marts 2008 at 14:46

  Hvad man ikke kunne lave af skriblerier om sådan en drøm!

 • Avatar
  Reply
  Helle Nielsen
  5. marts 2008 at 12:10

  Hej Liselotte

  Som altid er det en fornøjelse at lægge vejen forbi din blog – til et godt grin. Ja, engang imellem drømmer man ting man nok ikke skal tænke for meget over.

  Håber snart du bliver rask igen.
  Hilsen Helle

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  5. marts 2008 at 10:59

  Måske skal du ikke forsøge at tyde for meget ud af den drøm, grin!
  Masser af ønsker om god bedring og en vundet kamp mod hosten. Hos os hoster Skipper nu på anden uge – og det tærer altså på kræfterne.

 • Avatar
  Reply
  hannekludekone
  5. marts 2008 at 10:56

  Liselotte, du er altså nødt til at have fat i din læge! Min datter har lige været igennem det samme, som du beskriver, også med feber, og det endte faktisk med en meget hårdnakket lungebetændelse! Der var ikke noget, der hjalp, hverken det af mig meget roste Pectyl hostesaft eller alm. penicellin, og hun sad op og sov i over en uge! God bedring!

 • Avatar
  Reply
  Malene
  5. marts 2008 at 10:32

  Hej Liselotte

  Din blog er helt fantastisk – hvem der kunne, det du kan.
  Jeg kender en boghandler, som jeg tror, du vil elske at besøge næste gang, du er i København. http://www.thiemersmagasin.dk/index.htm
  God onsdag.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)