3

Jeg takker af…

En Dexofan og på hovedet i seng. Der er vist ikke meget andet at gøre. Jeg er færdig som gårdsanger. For i dag. Altså.

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. marts 2008 at 07:24

  Jeannette Mariae, jeg sov godt… til en start, men så begyndte jeg at hoste helt vildt og det har jeg så gjort siden. Dexofan hjalp ikke det mindste, så jeg er træt denne morgen, men det er fredag og weekenden venter lige om hjørnet, så det går nok :-)

  Marianne, tak skal du have. Nu må vi se, hvor længe det holder ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  6. marts 2008 at 23:07

  Whauuuuuu et look – er helt vild med det…farven, baggrunden og “blondekanten”

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  6. marts 2008 at 22:31

  Sov godt :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)